Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Čus Davide! Tady ty Mudmany jsou pěknější na obrázku. Ve skutečnosti je to hromada plastu či čeho a malý display. já ta ně koukal v Planeu v Tesku.. Lepší mi příjde řada Protrek. Docela koukám na tu řadu PRV,a to model 1500... uvidím jestli se rozhoupu. Na srazu tam byl jeden model k vidění, přijdou mi docela pěkně provedené..

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Tak se za mnou zastav omrknout ty 1500 a nebo 1300 pokud jsi je teda neviděl už v Planeu :-) Ja bych vzal asi ty PRW 1300T slim :-)

Odesláno (upraveno)

Doporucil bych modely MUDMAN nebo GULFMAN.

Oba se delaj v nekolika barevnych provedenich. U Mudmana jsou tlacitka vzdy jinou barvou nez zbytek hodinek, to se mi nelibi. Mam Gulfmana v cerne barve a spokojenost.

Upraveno uživatelem JohnDoeX
Odesláno

To Baker: Jak presný je teplomer ? Myslím či je potrebné dať hodinky z ruky dole ako pri iných modeloch.

Aké máš zápästie (cm) ?

Dnes som ich už skoro objednal, ešte uvidím, svrbí ma ruka :thumbsup_anim:

Ináč na SK sú za 5.800.- :guiltysmiley:

Odesláno (upraveno)
To Baker: Jak presný je teplomer ? Myslím či je potrebné dať hodinky z ruky dole ako pri iných modeloch.

To zcela urcite, na ruce ukazuje teplotu nekde kolem 32 st.

Aké máš zápästie (cm) ?

19cm

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno

Potom je ešte takýto istý model s radio control a tough solar s označením gw 5600, ale na cz ani sk som ho nenašiel, škoda.

Stoja asi 200 USD.

tieto

Odesláno
Také jsem dospěl do stádia, kdy nutně potřebuju odolné, spolehlivé, praktické a "na ruce nepřekážející" hodinky na baterku.....čili Casio G Shock. Na českých stránkách www.ehodinky.cz jsem našel tyhle: http://www.ehodinky.cz/hodinky-casio/g-sho...dw-5600e-1.html

Máte někdo osobní zkušenost s tímto modelem (případne obchodem)? Díky.

Doplňující dotaz: jaká je životnost solárních baterií (tough solar)? nikde jsem to nenašel...díky

Návštěvník YPO
Odesláno
Doplňující dotaz: jaká je životnost solárních baterií (tough solar)? nikde jsem to nenašel...díky

to je dobrá otázka - předpokládám, že investice 200usd vydrží stejně dlouho jako solární baterie

Odesláno
to je dobrá otázka - předpokládám, že investice 200usd vydrží stejně dlouho jako solární baterie

Tak jsem to konečně našel (asi jsem se napřed musel zeptat :bangin: ): "Výdrž akumulátorových baterií v solárně nabíjených hodinkách je cca 5 let a výměna stojí cca 500 Kč. Tolik informace od autorizovaného servisu Fast."

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...