Rudina Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 No dal si mi impuls, tak jsem ještě poslal do Pardubic srdcervoucí dopis, kolik by asi tak stála oprava. A dík za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Ufff, teda to je nemilé Jak tak čtu tvé věčné problémy s Yachtama, tak mě normálně zpětně mrzí, že jsem ti před časem neprodal ty své, které byly naprosto v pořádku, navíc i s tahem. Pamatuju si, že jsme je spolu i řešili, ale bohužel jsi byl pomalejší, než jiný člen.Tak teď ti asi nezbývá, než doufat, že oprava nebude až tak nákladná a ideálně, kdyby ti to pak Amíci proplatili. Držím pěsti, ať ti to dopadne co nejlíp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 No dal si mi impuls, tak jsem ještě poslal do Pardubic srdcervoucí dopis, kolik by asi tak stála oprava. A dík za rady.vodnes to do chronoshopu a za tejden máš funkční hodinky ... tam se nikoho doprošovat nebudeš muset a hlavně se v podstatě dozvíš hned možná řešení s cenovou kalkulací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 (upraveno) chronoshop ale nemá Alpiny v nabídce, myslíš to dát k K+M? Upraveno 30. června 2017 uživatelem Rudina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 chronoshop ale nemá Alpiny v nabídce, myslíš to dát k K+M? chronoshop nebo KM ... je to jedno kam to odneseš ..... dřepěj 5metrů vod sebe .... a můžeš se podívat i na nějaký hodinky (opravujou všechno co se nehejbe bez ohledu na značku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 no to vím, už jsem tam byl :-), horší to je asi s přístupem k dílům, jak jsem tak pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 ja nevim co ti na tohle napsat .... posli to teda do pardubic .... nebo do pelhrimova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 (upraveno) no já ti děkuji za rady (a nemyslím to ironicky), jen ti prostě odpovídám, že zvažuji vše. Zatím mi tři hodináři řekli, že mají problémy sehnat na Sellitu díly, pokud nejsou AS Upraveno 30. června 2017 uživatelem Rudina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 tak o víkendu bylo nádherně, ráno u vody má své neodolatelné kouzlo. A přišli i tři dorostenci, samozřejmě šli nazpátek k mamince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Já taky u vody, respektive ve vodě Odpočítávám již dny do dovolené a pak se budou cachtat pořád, na střídačku s dalšími. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Dlouho jsem tu nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Moc pěkné, i kombinace řemenu velice zdařilá, měl bys tady být aktivnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Dlouho jsem tu nebyl 1500962325482.jpegAhoj, zeptam se na remen, vypada moc pekne, doporucis? Ten origo je zatim takovy netvarny ale barevne se povedl... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Dnes do práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 5 měsíců v Koscomu resp. v továrním servisu. Už jsem byl na ně hubatej, tak dovozce vyšpulil mj. komplet nový pouzdro s korunkou. Generálka bratru za 13k ale prý v rámci dobrých vztahů grátis. Prostě slušnej oddíl. Tak Alpiny dostaly ještě novej mesh- echt Staib & hematitový korále pro zklidnění mysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Tak to je celkem slušná kompenzace, defakto jsi dostal skoro celé nové hodinky. Já si hrál na servis vlastnoručně doma. Jeden večer leštění tahu a je zase jako nový, jsem spokojený a na nějaký ten pátek mám zase vystaráno, než tam ty vlásečnice naberu zase zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 no a já mam i Alpinery v servisu, prokletí pokračuje, musí se na nich vyměnit můstek, vypadnul popudný kámen setrvačky a hodinář ho vůbec v hodinkách nenašel :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Jedna cestovni rano z dlouhe chvile na svetlech Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Rudina - to už snad není ani možné, ty to máš vážně jak prokletí. Trošku to vypadá, že to nej z Alpiny jsem vybral já, mé Alpinery za poslední dobu ještě vylepšily už tak skvělou přesnost z +0,4s/den na čistou 0, kterou drží již měsíc. Martin77, Nicolas02 - parádní pilotky pánové, asi bych se taky měl zase k nějakým vrátit, občas mi chybí a pilotky má Alpina vážně pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 (upraveno) Tak to je celkem slušná kompenzace, defakto jsi dostal skoro celé nové hodinky. Já si hrál na servis vlastnoručně doma. Jeden večer leštění tahu a je zase jako nový, jsem spokojený a na nějaký ten pátek mám zase vystaráno, než tam ty vlásečnice naberu zase zpět Jsem fakt šťastnej. Tyhle Divery jsou pro mě etalonem dizajnu v potápkách. Nenahradil bych je ani B-soh, ani O-po ani R-subama. Byl jsem už trochu nervózní, páč v D měli ještě poslední nový- skladovku. Váhal jsem, esi je nekoupit a pak tyhle prodat až budou opravený. Pak zmizely z nabídky a já už začal pochybovat, esi je v Pardubicích vůbec daj dohromady. Upraveno 8. září 2017 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se