Přejít na obsah

Bells

Doporučené příspěvky

Ufff, teda to je nemilé :( Jak tak čtu tvé věčné problémy s Yachtama, tak mě normálně zpětně mrzí, že jsem ti před časem neprodal ty své, které byly naprosto v pořádku, navíc i s tahem. Pamatuju si, že jsme je spolu i řešili, ale bohužel jsi byl pomalejší, než jiný člen.

Tak teď ti asi nezbývá, než doufat, že oprava nebude až tak nákladná a ideálně, kdyby ti to pak Amíci proplatili. Držím pěsti, ať ti to dopadne co nejlíp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

No dal si mi impuls, tak jsem ještě poslal do Pardubic srdcervoucí dopis, kolik by asi tak stála oprava. A dík za rady.

vodnes to do chronoshopu a za tejden máš funkční hodinky ... tam se nikoho doprošovat nebudeš muset a hlavně se v podstatě dozvíš hned možná řešení s cenovou kalkulací

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

chronoshop ale nemá Alpiny v nabídce, myslíš to dát k K+M? 

chronoshop nebo KM ... je to jedno kam to odneseš ..... dřepěj 5metrů vod sebe .... a můžeš se podívat i na nějaký hodinky (opravujou všechno co se nehejbe bez ohledu na značku)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

5 měsíců v Koscomu resp. v továrním servisu. Už jsem byl na ně hubatej, tak dovozce vyšpulil mj. komplet nový pouzdro s korunkou. Generálka bratru za 13k ale prý v rámci dobrých vztahů grátis. Prostě slušnej oddíl. Tak Alpiny dostaly ještě novej mesh- echt Staib & hematitový korále pro zklidnění mysli 1f603.png

21271283_1474469832634099_38145954150202

Odkaz ke komentáři

Tak to je celkem slušná kompenzace, defakto jsi dostal skoro celé nové hodinky.

Já si hrál na servis vlastnoručně doma. Jeden večer leštění tahu a je zase jako nový, jsem spokojený a na nějaký ten pátek mám zase vystaráno, než tam ty vlásečnice naberu zase zpět :)

Odkaz ke komentáři

Rudina - to už snad není ani možné, ty to máš vážně jak prokletí. Trošku to vypadá, že to nej z Alpiny jsem vybral já, mé Alpinery za poslední dobu ještě vylepšily už tak skvělou přesnost z +0,4s/den na čistou 0, kterou drží již měsíc.

Martin77, Nicolas02 - parádní pilotky pánové, asi bych se taky měl zase k nějakým vrátit, občas mi chybí a pilotky má Alpina vážně pěkné.

Odkaz ke komentáři

Tak to je celkem slušná kompenzace, defakto jsi dostal skoro celé nové hodinky.

Já si hrál na servis vlastnoručně doma. Jeden večer leštění tahu a je zase jako nový, jsem spokojený a na nějaký ten pátek mám zase vystaráno, než tam ty vlásečnice naberu zase zpět :)

Jsem fakt šťastnej. Tyhle Divery jsou pro mě etalonem dizajnu v potápkách. Nenahradil bych je ani B-soh, ani O-po ani R-subama. Byl jsem už trochu nervózní, páč v D měli ještě poslední nový- skladovku. Váhal jsem, esi je nekoupit a pak tyhle prodat až budou opravený. Pak zmizely z nabídky a já už začal pochybovat, esi je v Pardubicích vůbec daj dohromady.

Upraveno uživatelem Toom
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...