Doriaan Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Ahoj mágové,tak se mi konečně podařilo dát dohromady další malý projekt. Pouzdro nerez 38mm bez korunky. Strojek Prim 68.4Snad tím nikoho nepohorším, pokud ano, tak prosím o smazání. Díky za prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MVX Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Thumbs up! Jak se me celoumi cifry moc nelibi, tady to vypada dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 22. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Dík... ješte přidám nějaké foto. Jinak jsem zkoušel výdrž a cas jde pořád odečítat i nad ránem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Můžu se zeptat co je to za lumi barvu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Dobry bastlik. Asi bych zkusil dat jine, krapet delsi rucky, vzhledem k tomu, ze jsou zmizele cisla na cferniku a je tam jaksi prazdno. A smim se zeptat, co znamena "Jur Sur"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 23. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Barva je fosforovy prášek s lakem. Ještě to nemám hotovo. Ručky budou modré. Nemám náhradní díly, je to spíše jen zkouška jak bude vypadat cifr s fosforem a jak se na nej následně tiskne.Jur Sur je zkratka mého jména. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Pěkné to máš. Něco podobného řeším v Eltonu už asi dva měsíce, ale kolem celolumi cifru tam našlapují opatrně po špičkách...ale když já ho tak potřebuju .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Já oceňuji bochánkové logo.Jak to tiskneš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 23. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Tiskne mi to kamarád přes sitotisk. Už mám zmáklou i lunetu. Nepoznáte rozdíl. Si teda myslím. Jakmile to budu mit vše pohromadě a nafoceno, tak poté udělám vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 23. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Pěkné to máš. Něco podobného řeším v Eltonu už asi dva měsíce, ale kolem celolumi cifru tam našlapují opatrně po špičkách...ale když já ho tak potřebuju .. Kolik chtějí za takový cifr a co bys tam chtěl mít za vzor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 25. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Dal jsem delší ručky a myslím si, že je to lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 28. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Ještě jedna trochu lepší fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Moc zajímavý a povedený kousek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 28. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Moc zajímavý a povedený kousek :-)Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Kolik chtějí za takový cifr a co bys tam chtěl mít za vzor?Návrh mám, ale zatím dělají mrtvého brouka- zrovna tohle zapomněli nacenit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 29. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Návrh mám, ale zatím dělají mrtvého brouka- zrovna tohle zapomněli nacenit....Pokud by ten číselník nebyl bombírovany, ale rovný tak bych možná zvládl potisk Tvého návrhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se