Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl jsem se zeptat, co je pravdy na tvrzení hodináře, že nelze vyrobit nové sklo na prim automatic TV. Poškrábané vyleští, ale od prasklého dává ruce pryč.

Odesláno
Chtěl jsem se zeptat, co je pravdy na tvrzení hodináře, že nelze vyrobit nové sklo na prim automatic TV. Poškrábané vyleští, ale od prasklého dává ruce pryč.

Mně hodinář výměnu sklíčka nabídl, ale jen za mírně vypouklé a ne rovné, jako je originální.

Odesláno (upraveno)

Můžeš mi ho popsat enbo vyfotit? Jeslti je to rovné nebo mírně vypouklé tak se dá bezproblémů vybrousit.

Upraveno uživatelem koblih69
Odesláno (upraveno)
foto sklíčka

Hodinář z Havířova, zde pod nickem Mikina, má tyhle náhradní (plastová) skla z Polska. Jsou taky vypouklá. Možná by stálo za pokus vsadit rovné minerální sklo. V oční optice by to určitě uměli vybrousit.

Upraveno uživatelem dubraro
Odesláno
foto sklíčka

Rovné minerální není problém, vypouklé kulaté se dá vybrousit na míru z většího, ale tohle neumím, takže jedině opravdu změna na rovné případně zkusit to Polsko.

Odesláno
Rovné minerální není problém, vypouklé kulaté se dá vybrousit na míru z většího, ale tohle neumím, takže jedině opravdu změna na rovné případně zkusit to Polsko.

Pokud někdo potřebuje nové originální sklíčko do TV PRIM mohu nabídnout. Cena včetně poštovného 250,- Kč/ks.

Odesláno

Pro accutron:

Jsou sklíčka na všechny TV Prim stejná?

Rozdílná velikost pouzder (např. černých, šedých, fialových) působí asi jako optický klam při porovnání velikosti sklíček...

Odesláno
Pro accutron:

Rozdílná velikost pouzder (např. černých, šedých, fialových) působí asi jako optický klam při porovnání velikosti sklíček...

Sklíčka jsou stejná, řekl bych.

Stejně tak vnitřní luneta i číselník pasuje jak do starého typu pouzdra, tak i do nového.

Alespoň na těch, co mám doma, mi to tak připadá.

Ještě k těm sklíčkům - kdysi jsem tu jich pár v NOS stavu kupoval, ale všechny po zasazení do pouzdra během měsíce až dvou popraskala. Pak jsem se dozvěděl, že je je prý lepší trošku zabrousit (sklíčka, ne pouzdra :)

Tak bacha na to ;o)

Odesláno
Pro accutron:

Ano, jsou stejná.

Odesláno
Pokud někdo potřebuje nové originální sklíčko do TV PRIM mohu nabídnout. Cena včetně poštovného 250,- Kč/ks.

Zdravím

pokud to lze, zamlouvám si 4 ks orig.sklíček do PRIM televiz.

Cenu respektuji- můžete-li se ozvat zda je obchod reálný, č.tel.723002131.

Jinak zde mail.

Děkuji, čekám na Vaši zprávu.

Mikina

Odesláno

To Filipes: vypadá to jako prasklina, ale je to jen škrábnutí, v pohodě to zahladim šmiglem a pak hadrem se Sitolem. Uvidíš až se ti vrátí domů budou jako nový (aspoň doufám...)

PS Ta fotka je z mýho stolu, kdyby někdo nechápal :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...