xjurasek Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Dobrý den, mám hodinky Timex TW2P62400 s nylonovým strapo páskem. Bohužel je mi trošku nepříjemný na nošení např. po umytí rukou dlouho schne protože je to látka. Dá se na tyto hodinky dát jiny řemínek? např plasotvý nebo kožený nebo kovový tah? co by jste doporučili na tyto hodinky aby vypadaly dobře. https://hodinky.heureka.cz/timex-tw2p62400/# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 (upraveno) Jasně, stačí vyháknout stěžejky třeba šroubováčkem. Pak si změř vzdálenost mezi nožkami a kup řemen dané velikosti třeba zde http://www.strapshop.cz/ Upraveno 26. března 2017 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjurasek Odesláno 26. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 a nebude ta kůže časem citit potem? nebo da se to nějak ošetřit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Ano, to bude. Ale pak si stejně koupíš novou, řemeny jsou spotřebka. Pokud chceš něco trvanlivějšího, tak zkus mesh. Jinak řemen si ošetříš třeba mýdlovou vodou a pak naimpregnuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinHU Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 na weekendery se dá dát úplně všschno :-D Nato, Zulu, kůže, mesh, kov, nebo si třeba upleť paracord. Stačí si změřit lug width. hele ale nylon podle mne schne velmi rychle.....když tam dáš kůži tak tu bys třeba máčet neměl vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Já mám nejlepší zkušenost s nákupem řemínku v malých hodinářstvích, ceny jsou tam jinde a můžeš si to prohlídnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 malý hodinářství souhlas, občas se i povede něco za pár korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se