shaggy Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2023 Prave prisli... 44mm ale paradne sedia aj na moju 18cm ruku.
Plattfuss Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2023 V 19. 4. 2023 v 11:28, shaggy napsal: Prave prisli... 44mm ale paradne sedia aj na moju 18cm ruku. Rozšířit Parada! Drzia na tej gume, balansuje ich to?
shaggy Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2023 Drzia pevne. Mam to na poslednej dierke, ale aj tak nie je uplne pevno, takze sa da s hodinkami mierne hybat. Skracovat sa mi ho nechce, i ked je moznost urobit to cisto na strane spony. Vyzera to byt pekne vymyslene, neviem ci to je bezne aj pri inych znackach. A voni vanilkovo. Ten gradient farby od stredu ku krajom je uzasny. Jedine co by som mozno zmenil su rucicky, kludne by mohli byt mohutnejsie. A mozno dake cisla na lunetu a lumi do nej. Ale to by uz asi boli uplne ine hodinky...
lukassob Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Odesláno 9. září 2023 Myslím, že tohle se dost povedlo - Edox Neptunian Grande Réserve. I velikost je docela v pohodě. Design mi připomíná Seiko. Za mě . https://monochrome-watches.com/edox-neptunian-grande-reserve-300m-dive-watch-lpj-g100-hands-on-specs-price/
Otto Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2023 Edox Delfin automatic. 36mm, WR 20 atm.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se