straspol Odesláno 4. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Byl jsem v Eltonu na osobním jednání o technických řešeních... Jakmile budou další aktuality, dám vědět, pomalu ale jistě se posunujeme kupředu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Dobré zprávy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Supeeeer !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Paráda, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Straspole, děkuju. Ač tady pořád nepíšu, fakt si vážím Tvého nasazení a zapojení do věci.. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Aspoň jedna zprava mě dnes potěšila :-)Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Byl jsem v Eltonu na osobním jednání o technických řešeních... Jakmile budou další aktuality, dám vědět, pomalu ale jistě se posunujeme kupředu.Uctivost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprzajic Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Jen mě tak napadlo... Klidně bych si připlatil za safírové sklo, které by snad elton mohl dodat když je pouzdro od nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 +1 taky bych do toho šel kdyby byla možnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Dělaj to vůbec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 delaji,ale neumi antireflex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprzajic Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 AR bych ozelel. Dobre info. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Classic plánuju hodně tahat, safír by mě zajímal, ale asi je to celkem drahá sranda, což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Kluci, jak to dopadlo s těma lunetama, bude se dělat něco s lomenou trojkou? Já jsem řešil barvy na PSII bronze a flexibilita Eltonu v tomto byla mizerná, chtěly odběr minimálně 1000ks (a nespletl jsem se o nulu). Což při ceně za jednu lunetu byl nesmysl, domluva na to, že při takovém počtu je chceme za lepší cenu moc nebyla Pokud by to s jinou raznicí bylo podobné, rád se přidám do počtu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 delaji,ale neumi antireflexumi, vnitrni AR delaji... mam ho u safirovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Jen mě tak napadlo... Klidně bych si připlatil za safírové sklo, které by snad elton mohl dodat když je pouzdro od nich.je to úplně jinak vsazené do pouzdra. Do našeho nelze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 O zájmu o lunetu vědí, nějak se k tomu postaví, vyrábět novou raznici je asi nesmysl, pokud najdou starou, je to s otazníkem. V současné chvíli opět už čtrnáct dní vlastně nekomunikují.... jen píšou že napíšou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprzajic Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 je to úplně jinak vsazené do pouzdra. Do našeho nelze.Samo ze ti verim. Ale nevim proc kdyz pouzdro je jejic a pouzivaji ho. Diky za tvuj cas a praci. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 A jak to celkově pokračuje ?Stihne se to letos? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 umi, vnitrni AR delaji... mam ho u safirovek no, nechavaji si ho delat externe, sami neumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se