Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Holt tady není každý ve dne v noci, jako třeba...jako někteří z nás, no...

To jako myslíš od 7.2. ? :frusty: Stačilo by jednou za týden a bylo by to 2x a. Jinak Tome :notworthy:

Odesláno

1) Straspol (12)  strojek zaplacen
2) Corwin (7)  strojek zaplacen
3) Gunman (9) strojek zaplacen
4) Libor_OV (18) strojek zaplacen
5) Prochy (10)  strojek zaplacen
6) kerob (8)  strojek zaplacen
7) zbuddy (4, když nedosáhneme 27)
8) Honza.manta (13)  strojek zaplacen
9) Dzos (16)  strojek zaplacen
10) Stankoff (64 jestli nebude je mi to fuk)  strojek zaplacen
11) Harwey (11)  strojek zaplacen
12) Lukasmoc (1) strojek zaplacen
13) tomesh (14)
14) Biges (2)  strojek zaplacen
15) Funthom 95 (17)  strojek zaplacen
16) dadasmid (3) strojek zaplacen
17) Mila_T (5)  strojek zaplacen
18) kvartus (6)  strojek zaplacen
19) youstoryup
20) pevo (15)  strojek zaplacen
21) Senior 1949 (na čísle nezáleží) strojek zaplacen 

22) Kadakii (21) strojek zaplacen
23) Bezous (na čísle nezáleží)  strojek zaplacen
24) Suprzajíc  strojek zaplacen
25) tkol (22)  strojek zaplacen
26) luky.sk (27)

27) jirka44 (pokud si ji nevezme zbuddy tak 4 nebo 24)  strojek zaplacen
28) Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacen

Prim Sport 2 Daydate Classic

2) Mikefux (4)
3) cali strojek zaplacen
4) Libor_OV (18)  strojek zaplacen
5) kerob (7)  strojek zaplacen
6) hopsahejsa strojek zaplacen
7) Biges (1)  strojek zaplacen
8) Honza.manta (13) - ale jen jestli to vyjde s tou třináctkou  strojek zaplacen
9) HondzaX (6, nebo 29)  strojek zaplacen
10) dadasmid (3)  strojek zaplacen
11)Onipep (6 alebo 9?)
12) Kadakii (21) strojek zaplacen
13) Senior1949 (na čísle nezáleží)  strojek zaplacen
14) Klasik 51 (číslo 22, když nebude, tak prosím 8)  strojek zaplacen
15) Petr.S (když by se dosáhlo, tak č. 46, jinak bych rád č. 2)  strojek zaplacen
16) neumann
17) Mari (pokud možno č. 11)  strojek zaplacen
18) ouskavl (pokud možno 16, a nebo 10)  strojek zaplacen
19) luky.sk (27) 

20) Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacen

Pomalu postupujem- dáme to. 

Odesláno

Chápu že je to citát..... jinak bych Tě s tim soudruhem ........to tady nemůžu napsat, bo by litalo ovoce.

Nelítalo.Oni jsou chápaví a skousli by to.Ale řekl jsi si o to. A znáš mně - já žádnou nahrávku na smeč nevynechám. :cheers:

Odesláno

Zaregistroval jsem, že je třeba zaplatit strojky. Hotovo. Bylo by možné při další platbě zaslat hromadné avízo všem prostřednictvím SZ (něco podobného už manta udělal pro adresy), abych příště nezdržoval? Neokouním tu každý den.

Snažil jsem se poslat adresu Straspolovi, zase opět plno.

Odesláno

Teď mi trochu uniká, k čemu by Ti byla SZ, když jak píšeš sem nechodíš? To by asi vyšlo na stejno ne? Stejně by jsi na to přišel pozdě, že je třeba zaplatit.  :lol2:

Odesláno

To vím, ale ten stejný email Ti přijde i když si dáš sledování tématu a nepotřebuješ k tomu extra pozvání k platbě. A nebo další možnost, když už se do nějakého projektu přihlásím, tak si to prostě pohlídám... :)

Odesláno

Jako tohle mi fakt hlava nebere. Já si něco objednám u někoho a ten někdo mě má upozornit, že mám zaplatit?

To ať se na mne nikdo nezlobí.

Stráša vymyslí hodinky, lidi okolo něj mu s tim pomůžou. Že je okolo toho sra.í, o tom žádná. Spousta času, meilů, telefonů, atd.

A když už ten "trouba" tohle všechno zadarmo dělá, tak by měl taky sakra všem napsat, nebo zavolat, že je třeba zaplatit.

A né to udfláknout a napsat sem jen příspěvek o platbě.

Na dýmkařském fóru jsem toho pořádal a pořádám hodně, hodně a opravdu hodně. Vždycky se najdou lidi, kteří se někam přihlásí

a tím to jako pro ně končí. Né si třeba alespoň JEDNOU za týden zkontrolovat, jestli je něco nového. Ano, potom taky píšu SZ, sms,

atd. A taky znám lidi, kteří jsou ještě o level výš. Zaplatí a nevyzvednou a nahánim je zase.

Třeba vyzvednutí klubové dýmky po šesti letech, klubové Zippo po třech letech.

Uf, můj nejdelší příspěvek na tomto fóru. Omlouvám se, ale hrozně mě tohle vytáčí. Dám si Toscanello a Don Papu a bude to zase cajk. :rolleyes:

Odesláno

Jako tohle mi fakt hlava nebere. Já si něco objednám u někoho a ten někdo mě má upozornit, že mám zaplatit?

To ať se na mne nikdo nezlobí.

Stráša vymyslí hodinky, lidi okolo něj mu s tim pomůžou. Že je okolo toho sra.í, o tom žádná. Spousta času, meilů, telefonů, atd.

A když už ten "trouba" tohle všechno zadarmo dělá, tak by měl taky sakra všem napsat, nebo zavolat, že je třeba zaplatit.

A né to udfláknout a napsat sem jen příspěvek o platbě.

Na dýmkařském fóru jsem toho pořádal a pořádám hodně, hodně a opravdu hodně. Vždycky se najdou lidi, kteří se někam přihlásí

a tím to jako pro ně končí. Né si třeba alespoň JEDNOU za týden zkontrolovat, jestli je něco nového. Ano, potom taky píšu SZ, sms,

atd. A taky znám lidi, kteří jsou ještě o level výš. Zaplatí a nevyzvednou a nahánim je zase.

Třeba vyzvednutí klubové dýmky po šesti letech, klubové Zippo po třech letech.

Uf, můj nejdelší příspěvek na tomto fóru. Omlouvám se, ale hrozně mě tohle vytáčí. Dám si Toscanello a Don Papu a bude to zase cajk. :rolleyes:

Klasiku, on svět není jen černý a bílý. Samozřejmě nejsem jelito a uznávám práci, kterou tomu nejen Straspol věnuje. Smekám. Věř tomu, že kdybych jakkoli mohl, pomohl bych. Už jsem takový. A když už jsme u toho, moje letošní nepozornost je způsobena koupí bytu, vyřízením hypotéky, změnou práce, následnýma započatýma vlastnoručníma rekonstrukcema na bytu, na květen plánuju svatbu a už jsme měli dvě celodenní táborové schůzky na letní dětský tábor v červenci. Mohl bych tady psát sáhodlouhé příběhy o tom, co rodiče dětí záslužného udělají pro tábor (zaplatí 3500 na hlavu, zabalí dětem kufry a přivezou je na začátku července na vlak) a jak se na 14 dní zbaví dětí a jak si to ty děti užívají bez starostí. A o platbu za tábor je musíš uhánět, nahánět přihlášky, abys tábor naplnil, účetnictví, táborový příběh, rekvizity, kuchyni, lékaře, oddíláky atd.

Holt každý děláme něco. Stačí mi napsat, nepruď, přijď sem jednou za týden a omrkni to, jinak se to zařídit nedá. BTW, dát si notifikaci na toto vlákno by znamenalo cca 390 mailů v poště. Takže opět nula bodů za přehlednost.

Velmi se omlouvám za dlouhé psaní, hluboce se ostatním a zvláště Straspolovi omlouvám za pozdní platbu. Vynasnažím se při doplatku celého díla a včasném odběru. Filipínám (don Papa) budu konkurovat jižní moravou (meruňka). Neléčím nervy, ale podlý čtrnáctidenní moribundus.

Odesláno

2) Corwin (7)  strojek zaplacen
3) Gunman (9) strojek zaplacen
4) Libor_OV (18) strojek zaplacen
5) Prochy (10)  strojek zaplacen
6) kerob (8)  strojek zaplacen
7) zbuddy (4, když nedosáhneme 27)
8) Honza.manta (13)  strojek zaplacen
9) Dzos (16)  strojek zaplacen
10) Stankoff (64 jestli nebude je mi to fuk)  strojek zaplacen
11) Harwey (11)  strojek zaplacen
12) Lukasmoc (1) strojek zaplacen
13) tomesh (14)
14) Biges (2)  strojek zaplacen
15) Funthom 95 (17)  strojek zaplacen
16) dadasmid (3) strojek zaplacen
17) Mila_T (5)  strojek zaplacen
18) kvartus (6)  strojek zaplacen
19) youstoryup strojek zaplacen
20) pevo (15)  strojek zaplacen
21) Senior 1949 (na čísle nezáleží) strojek zaplacen 

22) Kadakii (21) strojek zaplacen
23) Bezous (na čísle nezáleží)  strojek zaplacen
24) Suprzajíc  strojek zaplacen
25) tkol (22)  strojek zaplacen
26) luky.sk (27)  strojek zaplacen

27) jirka44 (pokud si ji nevezme zbuddy tak 4 nebo 24)  strojek zaplacen
28) Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacen

Prim Sport 2 Daydate Classic

2) Mikefux (4)
3) cali strojek zaplacen
4) Libor_OV (18)  strojek zaplacen
5) kerob (7)  strojek zaplacen
6) hopsahejsa strojek zaplacen
7) Biges (1)  strojek zaplacen
8) Honza.manta (13) - ale jen jestli to vyjde s tou třináctkou  strojek zaplacen
9) HondzaX (6, nebo 29)  strojek zaplacen
10) dadasmid (3)  strojek zaplacen
11)Onipep (6 alebo 9?)
12) Kadakii (21) strojek zaplacen
13) Senior1949 (na čísle nezáleží)  strojek zaplacen
14) Klasik 51 (číslo 22, když nebude, tak prosím 8)  strojek zaplacen
15) Petr.S (když by se dosáhlo, tak č. 46, jinak bych rád č. 2)  strojek zaplacen
16) neumann  strojek zaplacen
17) Mari (pokud možno č. 11)  strojek zaplacen
18) ouskavl (pokud možno 16, a nebo 10)  strojek zaplacen
19) luky.sk (27)  strojek zaplacen

20) Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacen

Žádné vzedmuté vášně, prosím - všecko je v poho, popojíždíme rychle, moje chyba- měl jsem psát SZ dřív, vidím že to s nimi krásně odsejpá. Mír !!

Odesláno

Sice jsem nastoupil do vlaku ?za pět dvanáct ? a jsem opravdu moc rad ze mohu sdílet take takové nádherné hodinky od NEJ tvůrců a cele téma jsem si přečetl od zacatku a těším se od te doby co mi bylo povoleno se svést ale chapu Ty,co jsou uz rok to prodělávají a cekaji na par jedinců ..

Ale jak ted psal Straspol,uz se vse opět rozhybalo tím správným směrem a na podzim budem všichni ve vláken ?jaké Primky mate prave na ruce ?? :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...