klasik51 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Holt tady není každý ve dne v noci, jako třeba...jako někteří z nás, no...To jako myslíš od 7.2. ? Stačilo by jednou za týden a bylo by to 2x a. Jinak Tome
neumann Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Straspol: diky za pripomenuti, penize odeslany. Tem, kterym jsem svou opovrzenihodnou zapomnetlivostit pocuchal nerviska se timto omlouvam.
Honza.manta Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Je to dobrý, věci se dávají do pohybu. Holt tady není každý ve dne v noci, jako třeba...jako někteří z nás, no... Komu tím prospěješ, soudruhu, KOMU?!!!?
straspol Odesláno 26. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Chápu že je to citát..... jinak bych Tě s tim soudruhem ........to tady nemůžu napsat, bo by litalo ovoce.
straspol Odesláno 26. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2018 1) Straspol (12) strojek zaplacen2) Corwin (7) strojek zaplacen3) Gunman (9) strojek zaplacen4) Libor_OV (18) strojek zaplacen5) Prochy (10) strojek zaplacen6) kerob (8) strojek zaplacen7) zbuddy (4, když nedosáhneme 27)8) Honza.manta (13) strojek zaplacen9) Dzos (16) strojek zaplacen10) Stankoff (64 jestli nebude je mi to fuk) strojek zaplacen11) Harwey (11) strojek zaplacen12) Lukasmoc (1) strojek zaplacen13) tomesh (14)14) Biges (2) strojek zaplacen15) Funthom 95 (17) strojek zaplacen16) dadasmid (3) strojek zaplacen17) Mila_T (5) strojek zaplacen18) kvartus (6) strojek zaplacen19) youstoryup20) pevo (15) strojek zaplacen21) Senior 1949 (na čísle nezáleží) strojek zaplacen 22) Kadakii (21) strojek zaplacen23) Bezous (na čísle nezáleží) strojek zaplacen24) Suprzajíc strojek zaplacen25) tkol (22) strojek zaplacen26) luky.sk (27)27) jirka44 (pokud si ji nevezme zbuddy tak 4 nebo 24) strojek zaplacen28) Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacenPrim Sport 2 Daydate Classic1) Straspol (12) strojek zaplacen2) Mikefux (4)3) cali strojek zaplacen4) Libor_OV (18) strojek zaplacen5) kerob (7) strojek zaplacen6) hopsahejsa strojek zaplacen7) Biges (1) strojek zaplacen8) Honza.manta (13) - ale jen jestli to vyjde s tou třináctkou strojek zaplacen9) HondzaX (6, nebo 29) strojek zaplacen10) dadasmid (3) strojek zaplacen11)Onipep (6 alebo 9?)12) Kadakii (21) strojek zaplacen13) Senior1949 (na čísle nezáleží) strojek zaplacen14) Klasik 51 (číslo 22, když nebude, tak prosím 8) strojek zaplacen15) Petr.S (když by se dosáhlo, tak č. 46, jinak bych rád č. 2) strojek zaplacen16) neumann17) Mari (pokud možno č. 11) strojek zaplacen18) ouskavl (pokud možno 16, a nebo 10) strojek zaplacen19) luky.sk (27) 20) Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacen Pomalu postupujem- dáme to.
Harwey Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Viem, ze je este skoro sa pytat, ked sa zatial nahana prva platba, ze kedy zhruba bude ocakavana dalsia a v akej sume.dik.
Honza.manta Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Chápu že je to citát..... jinak bych Tě s tim soudruhem ........to tady nemůžu napsat, bo by litalo ovoce. Nelítalo.Oni jsou chápaví a skousli by to.Ale řekl jsi si o to. A znáš mně - já žádnou nahrávku na smeč nevynechám.
Thomas v.Bayern Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Už se těším až je budu mít na ruce,pořad koukám na foto :-)
Petr.S Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 to Thomas v.Bayern: tímhle tempem placení se budeš těšit ještě hóóódně dlouho....
tomesh Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Zaregistroval jsem, že je třeba zaplatit strojky. Hotovo. Bylo by možné při další platbě zaslat hromadné avízo všem prostřednictvím SZ (něco podobného už manta udělal pro adresy), abych příště nezdržoval? Neokouním tu každý den. Snažil jsem se poslat adresu Straspolovi, zase opět plno.
Petr.S Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Teď mi trochu uniká, k čemu by Ti byla SZ, když jak píšeš sem nechodíš? To by asi vyšlo na stejno ne? Stejně by jsi na to přišel pozdě, že je třeba zaplatit.
Harwey Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 pri SZ ti pride emajl notifikacia s obsahom spravy:)
Petr.S Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 To vím, ale ten stejný email Ti přijde i když si dáš sledování tématu a nepotřebuješ k tomu extra pozvání k platbě. A nebo další možnost, když už se do nějakého projektu přihlásím, tak si to prostě pohlídám...
tkol Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 A co ten zbytek? To bude fakt peklo s lidma co si něco objednaj a nechodí sem...
klasik51 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Jako tohle mi fakt hlava nebere. Já si něco objednám u někoho a ten někdo mě má upozornit, že mám zaplatit?To ať se na mne nikdo nezlobí.Stráša vymyslí hodinky, lidi okolo něj mu s tim pomůžou. Že je okolo toho sra.í, o tom žádná. Spousta času, meilů, telefonů, atd.A když už ten "trouba" tohle všechno zadarmo dělá, tak by měl taky sakra všem napsat, nebo zavolat, že je třeba zaplatit.A né to udfláknout a napsat sem jen příspěvek o platbě.Na dýmkařském fóru jsem toho pořádal a pořádám hodně, hodně a opravdu hodně. Vždycky se najdou lidi, kteří se někam přihlásía tím to jako pro ně končí. Né si třeba alespoň JEDNOU za týden zkontrolovat, jestli je něco nového. Ano, potom taky píšu SZ, sms,atd. A taky znám lidi, kteří jsou ještě o level výš. Zaplatí a nevyzvednou a nahánim je zase.Třeba vyzvednutí klubové dýmky po šesti letech, klubové Zippo po třech letech.Uf, můj nejdelší příspěvek na tomto fóru. Omlouvám se, ale hrozně mě tohle vytáčí. Dám si Toscanello a Don Papu a bude to zase cajk.
tomesh Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Jako tohle mi fakt hlava nebere. Já si něco objednám u někoho a ten někdo mě má upozornit, že mám zaplatit?To ať se na mne nikdo nezlobí.Stráša vymyslí hodinky, lidi okolo něj mu s tim pomůžou. Že je okolo toho sra.í, o tom žádná. Spousta času, meilů, telefonů, atd.A když už ten "trouba" tohle všechno zadarmo dělá, tak by měl taky sakra všem napsat, nebo zavolat, že je třeba zaplatit.A né to udfláknout a napsat sem jen příspěvek o platbě.Na dýmkařském fóru jsem toho pořádal a pořádám hodně, hodně a opravdu hodně. Vždycky se najdou lidi, kteří se někam přihlásía tím to jako pro ně končí. Né si třeba alespoň JEDNOU za týden zkontrolovat, jestli je něco nového. Ano, potom taky píšu SZ, sms,atd. A taky znám lidi, kteří jsou ještě o level výš. Zaplatí a nevyzvednou a nahánim je zase.Třeba vyzvednutí klubové dýmky po šesti letech, klubové Zippo po třech letech.Uf, můj nejdelší příspěvek na tomto fóru. Omlouvám se, ale hrozně mě tohle vytáčí. Dám si Toscanello a Don Papu a bude to zase cajk. Klasiku, on svět není jen černý a bílý. Samozřejmě nejsem jelito a uznávám práci, kterou tomu nejen Straspol věnuje. Smekám. Věř tomu, že kdybych jakkoli mohl, pomohl bych. Už jsem takový. A když už jsme u toho, moje letošní nepozornost je způsobena koupí bytu, vyřízením hypotéky, změnou práce, následnýma započatýma vlastnoručníma rekonstrukcema na bytu, na květen plánuju svatbu a už jsme měli dvě celodenní táborové schůzky na letní dětský tábor v červenci. Mohl bych tady psát sáhodlouhé příběhy o tom, co rodiče dětí záslužného udělají pro tábor (zaplatí 3500 na hlavu, zabalí dětem kufry a přivezou je na začátku července na vlak) a jak se na 14 dní zbaví dětí a jak si to ty děti užívají bez starostí. A o platbu za tábor je musíš uhánět, nahánět přihlášky, abys tábor naplnil, účetnictví, táborový příběh, rekvizity, kuchyni, lékaře, oddíláky atd. Holt každý děláme něco. Stačí mi napsat, nepruď, přijď sem jednou za týden a omrkni to, jinak se to zařídit nedá. BTW, dát si notifikaci na toto vlákno by znamenalo cca 390 mailů v poště. Takže opět nula bodů za přehlednost. Velmi se omlouvám za dlouhé psaní, hluboce se ostatním a zvláště Straspolovi omlouvám za pozdní platbu. Vynasnažím se při doplatku celého díla a včasném odběru. Filipínám (don Papa) budu konkurovat jižní moravou (meruňka). Neléčím nervy, ale podlý čtrnáctidenní moribundus.
straspol Odesláno 27. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2018 1) Straspol (12) strojek zaplacen2) Corwin (7) strojek zaplacen3) Gunman (9) strojek zaplacen4) Libor_OV (18) strojek zaplacen5) Prochy (10) strojek zaplacen6) kerob (8) strojek zaplacen7) zbuddy (4, když nedosáhneme 27)8) Honza.manta (13) strojek zaplacen9) Dzos (16) strojek zaplacen10) Stankoff (64 jestli nebude je mi to fuk) strojek zaplacen11) Harwey (11) strojek zaplacen12) Lukasmoc (1) strojek zaplacen13) tomesh (14)14) Biges (2) strojek zaplacen15) Funthom 95 (17) strojek zaplacen16) dadasmid (3) strojek zaplacen17) Mila_T (5) strojek zaplacen18) kvartus (6) strojek zaplacen19) youstoryup strojek zaplacen20) pevo (15) strojek zaplacen21) Senior 1949 (na čísle nezáleží) strojek zaplacen 22) Kadakii (21) strojek zaplacen23) Bezous (na čísle nezáleží) strojek zaplacen24) Suprzajíc strojek zaplacen25) tkol (22) strojek zaplacen26) luky.sk (27) strojek zaplacen27) jirka44 (pokud si ji nevezme zbuddy tak 4 nebo 24) strojek zaplacen28) Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacenPrim Sport 2 Daydate Classic1) Straspol (12) strojek zaplacen2) Mikefux (4)3) cali strojek zaplacen4) Libor_OV (18) strojek zaplacen5) kerob (7) strojek zaplacen6) hopsahejsa strojek zaplacen7) Biges (1) strojek zaplacen8) Honza.manta (13) - ale jen jestli to vyjde s tou třináctkou strojek zaplacen9) HondzaX (6, nebo 29) strojek zaplacen10) dadasmid (3) strojek zaplacen11)Onipep (6 alebo 9?)12) Kadakii (21) strojek zaplacen13) Senior1949 (na čísle nezáleží) strojek zaplacen14) Klasik 51 (číslo 22, když nebude, tak prosím 8) strojek zaplacen15) Petr.S (když by se dosáhlo, tak č. 46, jinak bych rád č. 2) strojek zaplacen16) neumann strojek zaplacen17) Mari (pokud možno č. 11) strojek zaplacen18) ouskavl (pokud možno 16, a nebo 10) strojek zaplacen19) luky.sk (27) strojek zaplacen20) Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacen Žádné vzedmuté vášně, prosím - všecko je v poho, popojíždíme rychle, moje chyba- měl jsem psát SZ dřív, vidím že to s nimi krásně odsejpá. Mír !!
Thomas v.Bayern Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Sice jsem nastoupil do vlaku ?za pět dvanáct ? a jsem opravdu moc rad ze mohu sdílet take takové nádherné hodinky od NEJ tvůrců a cele téma jsem si přečetl od zacatku a těším se od te doby co mi bylo povoleno se svést ale chapu Ty,co jsou uz rok to prodělávají a cekaji na par jedinců ..Ale jak ted psal Straspol,uz se vse opět rozhybalo tím správným směrem a na podzim budem všichni ve vláken ?jaké Primky mate prave na ruce ?? :-)
tkol Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Optimismus mam moc rád, bohužel jsem realista... tipuju přelom 18/19, v Eltonu jsou hrozný loudalové...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se