B.F.G. Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 No a co nestřílet přímo na vrtulník, ale podvěsit pod něj nafukovací balonek? Zásah by pak byl velmi efektní a zároveň by se snížily náklady na materiál. Tak to by bylo myslím moc easy. Balónek není moc živý terč. Spíš pod ni zavěsit zrcátko.
McQuack Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 Ach, vy militaristi ;-) Na kdy to planujete? Hlasim se jako pilot.
Qvido Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 S vrtulníkama vydržte do pondělí, mám něco slíbené.
vanil Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 Pro ty co to nemohou vydržet http://www.aukro.cz/search.php?string=vrtulnik
Qvido Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 Pro ty co to nemohou vydržet http://www.aukro.cz/search.php?string=vrtulnik Jak jsem již psal, mám s vrtulníčkama trochu zkušenosti tak moje rady: Zásadně dva rotory minimálně 3 kanály full 3D rotory chráněné kroužkem drátu, bez něho stačí jedno nepovedené přistání a je konečná ten Moskyt je asi to nejlepší co se dá v cenové relaci do cca. 1000,- pořídit.
PepaSFI Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 to je hezký,já mám ten jednoduchý s IR ovládáním ale je to jen 2 kanál takže trochu neobratný.Ale blbne se s tím taky hezky. Když jsem byl na exkurzi v jeskyni Býčí skála tak jsem si všiml že tam v koutě na bedně taky pár vrtulníčků parkovalo.To musí být mazec lítat v tom obrovským prostoru ozářeným jen pár reflektorama.
sr71 Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 jakou baterií je ten Moskyt napájený a jaká je přibližná výdrž na jedno nabití ?
Qvido Odesláno 26. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2008 jakou baterií je ten Moskyt napájený a jaká je přibližná výdrž na jedno nabití ? Baterka je integrovaná, na jedno nabiti okolo 6 minut, ten IR dvoukanál nezastavíš na místě, sice to letí ale prakticky se nedá ovládat.
maxs Odesláno 26. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2008 Baterka je integrovaná, na jedno nabiti okolo 6 minut, ten IR dvoukanál nezastavíš na místě, sice to letí ale prakticky se nedá ovládat. Ako tá vec lieta vonku? Všade píšu, že je to vhodné do interiéru. Ten akumulátor sa dá vymeniť? Ak by to bola nejaká jednoduchá výmena typu vyber-vlož, tak sa oplatí kúpiť jeden akumulátor navyše a lietať aspoň 15 min. Hm?
Jaem Odesláno 26. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2008 Ako tá vec lieta vonku? Všade píšu, že je to vhodné do interiéru. Ten akumulátor sa dá vymeniť? Ak by to bola nejaká jednoduchá výmena typu vyber-vlož, tak sa oplatí kúpiť jeden akumulátor navyše a lietať aspoň 15 min. Hm? Vymena jednoducha urcite nebude. Je zaliaty v tele. Vonku som to este neskusal, ale ak nebude velmi veterno tak to bude v pohode, nakolko dosah je cca 30m.
sr71 Odesláno 26. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2008 Baterka je integrovaná, na jedno nabiti okolo 6 minut, ten IR dvoukanál nezastavíš na místě, sice to letí ale prakticky se nedá ovládat. to mohu potvrdit - ten s IR ovládáním jsem cca před rokem koupil dětem a o nějakém přesném "pilotování" nemůže být řeč, při ustáleném letu (když se zastaví rotace okolo svislé osy) má vrtulník snahu létat po kruhové dráze, takže cílený let na určené místo je spíše věcí náhody, ale přesto si s ním občas rád pohraju
marty Odesláno 26. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2008 (upraveno) Vloni jsem si pořídil a dá se s tím lítat v obýváku.Pokud to člověka chytne tak postoupí dále na ,ale na videu jsou sebevrazi(2000otáček rotor o průměru1.5m v tak malém prostoru...) Upraveno 26. ledna 2008 uživatelem marty
objevitel Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 easycopter je bezvadna věc mám už třetí kousek 1 jsem hned na poprve vzal ven a po přistání v kaluži - asi voda vše zkratovala a ja a syn jen koukal jak si najednou přidal a vzal to přímo na horu nereagoval na žadný povel z vysílače ja čuměl asi 2 minuty no a byl fuč no abych před klukem nevypadal jako tata blbec jel jsem do obchodu a koupil dalšího s tím že jsem ho našel někde venku na polu no a při dalším pokusu skončil na korbě nákladního auta na nedaleké silnici no a tak jsem koupil 3 ten mám doma na skříni a určitě ho v letě zase vyzkoušíme tak pokud má někdo zájem mám dvě nové vysílačky a stále pocit že se s tím naučím létat.
VS Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 Tak to by bylo myslím moc easy. Balónek není moc živý terč. Spíš pod ni zavěsit zrcátko. Jsem zvědavý, kdo tam první podvěsí své hodinky
New Milis Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 (upraveno) Jestli čtu nepozorně tak sorry ale nedá se taková věcička koupit narychlo tady? Myslím jako v Čechách? Díkes. EDIT: Už to vidím. Upraveno 28. ledna 2008 uživatelem New Milis
PigyCZ Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 (upraveno) no, nenech te se unášet představami , jak si budete radostne poletovati po bytě, ja si koupil Fly Dragonfly a zkušenosti ? baterie vydrží asi 5-7min, pak je slabá na ovládání, funguje tak, že přidáním "plynu" se nakloní do předu a letí . . . .takže jakmile chcete zatočí tak oberete, nebo přidáte na zadním rotoru. . . ve skutečnosti se vice méně začne naklánět nebo otáčet, a to bez kontroly. A lítání venku se odvíjí od větru, lze stím trochu lítat jen při bezvětří, v místnosti se zvedne ale už nesedne tam kam chcete. no a další aspekt, už odešel 2x zadní motorek (120Kč) hlavní rotor (220Kč) plastové ozubené kolečko u hlavního rotoru (90kč) + ke-každému si přičtěte poštovné. takže , koupil jsem Saharu FlySing - symerické řízení , do bytu to fakt není , stál 8000,- ale leti tam kam ho pošlu. (pravda- nahradní díly jsou dražší) jo a nemyslete si že vám se to nestane, taky sním fláknete . . . vlastne sním budete jen flákat. Upraveno 28. ledna 2008 uživatelem PigyCZ
B.F.G. Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 no, nenech te se unášet představami , jak si budete radostne poletovati po bytě, ja si koupil Fly Dragonfly a zkušenosti ? baterie vydrží asi 5-7min, pak je slabá na ovládání, funguje tak, že přidáním "plynu" se nakloní do předu a letí . . . .takže jakmile chcete zatočí tak oberete, nebo přidáte na zadním rotoru. . . ve skutečnosti se vice méně začne naklánět nebo otáčet, a to bez kontroly. A lítání venku se odvíjí od větru, lze stím trochu lítat jen při bezvětří, v místnosti se zvedne ale už nesedne tam kam chcete. no a další aspekt, už odešel 2x zadní motorek (120Kč) hlavní rotor (220Kč) plastové ozubené kolečko u hlavního rotoru (90kč) + ke-každému si přičtěte poštovné. takže , koupil jsem Saharu FlySing - symerické řízení , do bytu to fakt není , stál 8000,- ale leti tam kam ho pošlu. (pravda- nahradní díly jsou dražší) jo a nemyslete si že vám se to nestane, taky sním fláknete . . . vlastne sním budete jen flákat. To asi není stejný vrtulník jako ten na videu ne? Fláknout s něčím, co má pár gramů asi nebude taková řacha. To já fláknout se svým balzákem o rozpětí 1650mm a váhou přez dvě kila, tak lítaj třísky.
Qvido Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 Tak bohužel s vrtulníčkama vás moc nepotěším, budou sice ale až tak za měsíc.....
Godin Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 Tak bohužel s vrtulníčkama vás moc nepotěším, budou sice ale až tak za měsíc..... tož to já si klidně počkám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se