lukaspilot Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Dobrý den, včera jsem si koupil hodinky od Certiny, ale původní nadšení po hlubším prozkoumání ze mě opadlo. Zjistil jsem, že vnitřní ciferník je mírně pootočený a tím pádem nepasuje vteřinovka na indexy a pokud nastavím minutovku třeba na 3/4 tak po uběhnutí jedné minuty nedorazí přesně na další minutu, ale zůstane tak někde za půlkou.Nejsou to příliš drahé hodinky, ale myslím si, že hodinky za 15 tisíc by tohle dělat neměly. Nevím jestli mám hodinky vrátit, jelikož jsem v předešlých diskuzích četl, že vteřinovka nelícuje i u takových jakou jsou třeba Omega. Přikládám fotografii a pokud rád za každou radu. Děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Ciferník by se posunout neměl, ale zdá se mi, že máš posunutej armovák (ten kroužek kolem cifru s indexama. Pokud jsou v záruce, tak vyreklamovat. Jinak ti to opraví každý hodinář, je to práce na pět minut, ale je pak potřeba udělat tlakovku. Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem Liqid
Leviathan Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 niekedy nelicuje sekundovka ani u x-nasobne drahsich hodiniek, teda ak ta to potesti:-).Ale ako pise kolega..riesit cez reklamaciu
Tom7 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 taky bych se přikláněl k názoru, že je to pootočený ciferník o pár stupňů doleva. armovák lícuje s lunetou, ciferník je mimo. to pootočení je vidět i na datumovce.každopádně reklamace.
luciasek Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Odesláno 10. května 2017 Ahoj, jelikož mám tyto hodinky na seznamu, můžu se zeptat kde jste kupoval? A jak případně dopadla reklamace? Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se