Hanz21 Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 V sekci press corner na Zenith stránkách, je hafo fotek většinou v opravdu velkém rozlišení, pro zvědavce a fandy to určitě stojí za to. Přidávám pár výrazně zmenšených fotek. Tzn. ideální na wallpapery, ovšem těch jsem se vyvaroval. Nějak ty pány na nich nemusím....
maxs Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Tie rattrapante sú môj veľký sen.No, alebo tieto: Dátum vyvažuje ten otvor v ciferníku, dokonalá farebná kombinácia, láska na prvý pohľad.
Návštěvník Kamil Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Já bych měl těžké dilema mezi těmito:
Viktor Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Mě moc neberou žádný nový modely Zenith. Průstřely v ciferníku nenávidím . Ty nový chronography 44 mm mají subciferníky hrozně u středu. Ty hranatý modely nevypadaj špatně, ale já bych chtěl v hranatejch hodinkách hranatej strojek , takže spíš JLC nebo Wempe.
Hanz21 Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Průhledy taky zrovna moc nemusím, ale tohle je asi max. co jsem schopen vzít, navíc v reálu ty hodinky vypadají podle mě ještě lépe. JLC jsou samozřejmě taky moc fajn a určitě bych si u nich vybral taky hned To Kamil: jsem na tom velmi podobně... nevím který model by ke mě pasoval lépe, asi mám problém
PhoeniX Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 V reálu ty hodinky vypadají nádherně.
rorda Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 PhoeniX napsal: V reálu ty hodinky vypadají nádherně.Kam se na ně mam zajít podívat?!?
Hanz21 Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 rorda napsal: Kam se na ně mam zajít podívat?!? Stačí zajít k Dušákovi, něco se tam najde.
hulk Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 PhoeniX napsal: V reálu ty hodinky vypadají nádherně. do Pařížský jak je Helada, mají je tam, akorát za ceny 200% oproti USA.....nechápu
Hanz21 Odesláno 29. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2008 Přidávám opět pár konzervativnějších kousků (něco už tu možná bylo) z produkce Zenith jako protiváha těm extravagantních Snad tím někoho potěším
Chronoland Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Odesláno 15. března 2008 (upraveno) Citovat Přidávám opět pár konzervativnějších kousků (něco už tu možná bylo) z produkce Zenith jako protiváha těm extravagantních Snad tím někoho potěším Hlavne New Vintage je krasny model, ci uz v ruzovom, zltom alebo bielom zlate... Upraveno 15. března 2008 uživatelem Chronoland
farářskej Odesláno 16. března 2008 Nahlásit Odesláno 16. března 2008 Nesnáším, když se na mě hodinky usmívají...
M916 Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Odesláno 20. března 2008 farářskej napsal: Nesnáším, když se na mě hodinky usmívají... Já taky ne, přesto Zenith je pro mě naprosto vrchol... Nebo si myslíš, že tyhle hodinky mají příliš široký úsměv?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se