Přejít na obsah

Bitcoin

Doporučené příspěvky

Tiež som používal Binance a Huobi. Potom keď som sa popáli na šitkoinoch som začal iba nakupovať a držať cez Cionmate. To má výhodu že do 1000€ mesačne je to bez nahrávania občianskeho. Ešte vyšší level, keby chceš ostať v anonymite je Vexl. To je vlastne sociálna sieť kde si hľadáš protistranu na obchod napriamo.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som zacinal na bitcoin.de, co je tiez len sprostredkovanie P2P obchodov, zrejme podobne ako ten Vexl. Potom som toho vyskusal celkom dost napr. YouHodler, OKX, tiez Binance. Momentalne spoty na Krakene, na ByBit copytrading a na MEXC nejake shitcoiny co inde nie su a na trejdovanie futures (zatial s negativnym vysledkom 😅).  A Crypto.com mam kvoli ich karte - najvyhodnejsia karta co som onehda nasiel i ked vyhodne cash-backy a preplacanie Netflix a Spotify uz trochu okresali, stale je vyhoda limit na platby az 22000€.

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři

Ahoj, ohledne navrhu noveho zakona pro crypto, nevite jak bude realizovan hodnotovy test? Bude to samostatnych 100K pro crypto  a 100k pro akcie nebo se budou scitak akcie a crypto dohromady do hodnoty 100k?

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pánové, poraďte prosím začátečníkovi. Teorii k tomu mám lehce nastudovanou. Kde vychází nejlépe pravidelné nákupy za pár tisíc měsíčně? Ideálně i s převodem na Trezor?

Koukal jsem na Binance, kterou zde hojně jedete, vidím správně, že poplatek za převod na Trezor je 0.00005 BTC?

Dá se to případně nějak obejít přes Lightening, když ho Trezor nepodporuje? Úplně se mi nechce to nechávat ležet na burze. Díky

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Dez123 napsal:

Pánové, poraďte prosím začátečníkovi. Teorii k tomu mám lehce nastudovanou. Kde vychází nejlépe pravidelné nákupy za pár tisíc měsíčně? Ideálně i s převodem na Trezor?

Koukal jsem na Binance, kterou zde hojně jedete, vidím správně, že poplatek za převod na Trezor je 0.00005 BTC?

Dá se to případně nějak obejít přes Lightening, když ho Trezor nepodporuje? Úplně se mi nechce to nechávat ležet na burze. Díky

Ahoj, pokud máš Trezor, mělo by jít nakupovat přímo do něj - pokud to chceš přeposílat to co ti vyjde možná někde lépe, stejně necháš na poplatku za poslání. 

Mrkni sem - https://content.trezor.io/dca

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...