panedge Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 laskajefajn-to máš jak s hodinkama,taky by stačily jedny že jo:-)A jinak moje žena má minimálně 30 párů bot:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 přesně tak jak říka @panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 A furt mi ještě chybí teniskovej svatej grál a to jsou Yeezy.Bohužel se nedaj jen tak koupit.A všude je spousta fejků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 V 29. 2. 2016 v 8:54, panedge napsal: A furt mi ještě chybí teniskovej svatej grál a to jsou Yeezy.Bohužel se nedaj jen tak koupit.A všude je spousta fejků. Kdyby nebyly od K. Westa, tak by se mi taky líbily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 V 27. 2. 2016 v 14:57, laskajefajn napsal: Diky moc Tondo. Bohuzel bez uspechu...pani vedouci chapala moje rozhorceni ale posuzuji to v Praze takze papouskuje jen to co ji poslali pry... tak musim oslovit soudniho znalce a uvidime co z toho bude. Kamarád soudní znalec http://svec-klimes.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Na Westa kašlu,mě se líběj fest.Nosím od adidasu tubulary,což je podobný a je to prostě skvělá bota.Samozřejmě ten šum kolem toho,že to nejsou obyčejný tenisky,na to má taky vliv:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 V 29. 2. 2016 v 8:54, panedge napsal: A furt mi ještě chybí teniskovej svatej grál a to jsou Yeezy.Bohužel se nedaj jen tak koupit.A všude je spousta fejků.Jsou skvěly , ale trochu mi vadi ten Hype kolem nih. Z produkce Adidasu bych chtěl někdy pořídit Y-3 . Jinak samo pořídit nějaké Barkery , Loake nebo Cheaney nebo zkusit podpořit nějakou domácí produkci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Y-3 jsou skvělý,mě se líběj tyhle Doom primeknit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 ty jsou fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Eště k tomu skůtra a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 No neni to jednoduche s tema teniskama....vyber je nekonecnyJa to letos v lete vidim na teniskove kombo: Chuck Taylor 2 + adidas superstar + adidas ultraboost.Akorat se ted prodavaji strasne hnusny barevny varianty tech ultraboostu, takze porad cekam a cekam az se nekde objevi pekna cerna nebo seda varianta.Tubulary jsou podle me hnuste hipsterky, huarache to samy - no offence panedge . Air nike jsou vesmes obrovsky a tezky. Klasicky Jordany jsou super, ale nedokazu si moc predstavit, ze bych je nosil.Nike Roshe a ZX Flux jsou na sport ok, k teplakum ok, k jeanum je to divny. Yeezy jsou super vzhledem, zarucene pohodlne kvuli boost podrazce, ale ten hype kolem K.Westa a cena je pro me dealbreaker. Nakonec at si koupi kdochce co chce...ja sem spokojeny, ze aspon pres net se uz dneska da lecos objednat a clovek neni odkazany na nase shopping centra s predrazenymi 5let starymi modely, ktere neudali ani po desatem vyprodeji v Nemecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 zrno: moc děkuju.Už to řeším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 (upraveno) efreeti-ultraboosty jsou prej nejpohodlnější adidasky všech dob,hipsterská bota je z toho dneska už taky:-))Edit:cernosedy mas tadyhttp://www.queens.cz/wear/61165/2/adidas-ultra-boost-m/ Upraveno 29. února 2016 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 V 29. 2. 2016 v 9:01, Irma Bunt napsal: Kdyby nebyly od K. Westa, tak by se mi taky líbily...to je ten co má tu prdelatou můru ? .... děsnej slaďouš .... boty celkem dobrý, ale nemám skútr a přítele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 (upraveno) V 29. 2. 2016 v 12:23, panedge napsal: efreeti-ultraboosty jsou prej nejpohodlnější adidasky všech dob,hipsterská bota je z toho dneska už taky:-))Edit:cernosedy mas tadyhttp://www.queens.cz/wear/61165/2/adidas-ultra-boost-m/ ultraboost je taky hipsterska bota, to je pravda...v tomto pripade je to ale doufam proto, ze je to nejedna z nejpohodlnejsich tenisek vsech dob a tom uz se shodlo fakt kvantum lidi, tak na tom snad neco bude.Treba Tubulary mi na noze moc pohodlne neprisly, takze jejich vzhled vlastne spis kontraproduktivni.P.S. o tech na queens vim...a ty barevne varianty se mi prave vubec nelibi. Shanim spis neco takoveho, ani nemusi byt vlnene http://hypebeast.com/2015/9/adidas-ultra-boost-wool Upraveno 29. února 2016 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 efreeti-jj ty jsou good,tak za chvíli se objevej i u nas urcite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Ty síťokovaný ať už jakýkoliv, ve mě nebudí moc důveru, že vnich neplave noha. A boty kde o 2cm přečuhuje podrážka mě taky moc neberou. Jinak u mě to asi zase vyhrajou superstáry, který teda se už rotrhly mezi gumovou špičkou a kůží za ní a asi koupím bílý i černý to je klasika klasik. Mám Nike Air Maxy 90 nejsou vůbec těžký a jsou i pohodlný a nohu drží dobře. Dneska taktický Magnum Viper Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Pripadne tato kombinace http://www.footshop.cz/cs/damske-boty/6797-adidas-ultra-boost-st-glow-w-black-white.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Strocek-k tý přečuhující podrážce-asi myslíš Nike Huarache,toho jsem se bál taky,ale je to jinak.Nohu ti to obepne jako druhá kůže a zadní část tě tlačí trochu dopředu.Je to fakt ultrapohodlná bota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 RW BECKMANNT Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se