Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

V 27. 2. 2016 v 14:57, laskajefajn napsal:

Diky moc Tondo. Bohuzel bez uspechu...pani vedouci chapala moje rozhorceni ale posuzuji to v Praze takze papouskuje jen to co ji poslali pry... tak musim oslovit soudniho znalce a uvidime co z toho bude.

Kamarád soudní znalec 

http://svec-klimes.cz/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 29. 2. 2016 v 8:54, panedge napsal:

A furt mi ještě chybí teniskovej svatej grál a to jsou Yeezy.Bohužel se nedaj jen tak koupit.A všude je spousta fejků.

Jsou skvěly , ale trochu mi vadi ten Hype kolem nih.  Z produkce Adidasu bych chtěl někdy pořídit Y-3 . 

Jinak samo pořídit nějaké Barkery , Loake nebo Cheaney nebo zkusit podpořit nějakou domácí produkci :)

Odkaz ke komentáři

No neni to jednoduche s tema teniskama....vyber je nekonecny

Ja to letos v lete vidim na teniskove kombo: Chuck Taylor 2 + adidas superstar + adidas ultraboost.

Akorat se ted prodavaji strasne hnusny barevny varianty tech ultraboostu, takze porad cekam a cekam az se nekde objevi pekna cerna nebo seda varianta.

Tubulary jsou podle me hnuste hipsterky, huarache to samy - no offence panedge :). Air nike jsou vesmes obrovsky a tezky. Klasicky Jordany jsou super, ale nedokazu si moc predstavit, ze bych je nosil.

Nike Roshe a ZX Flux jsou na sport ok, k teplakum ok, k jeanum je to divny. Yeezy jsou super vzhledem, zarucene pohodlne kvuli boost podrazce, ale ten hype kolem K.Westa a cena je pro me dealbreaker.

Nakonec at si koupi kdochce co chce...ja sem spokojeny, ze aspon pres net se uz dneska da lecos objednat a clovek neni odkazany na nase shopping centra s predrazenymi 5let starymi modely, ktere neudali ani po desatem vyprodeji v Nemecku

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
  V 29. 2. 2016 v 9:01, Irma Bunt napsal:

Kdyby nebyly od K. Westa, tak by se mi taky líbily...

to je ten co má tu prdelatou můru ? .... děsnej slaďouš .... boty celkem dobrý, ale nemám skútr a přítele

Odkaz ke komentáři

V 29. 2. 2016 v 12:23, panedge napsal:

efreeti-ultraboosty jsou prej nejpohodlnější adidasky všech dob,hipsterská bota je z toho dneska už taky:-))

Edit:cernosedy mas tady

http://www.queens.cz/wear/61165/2/adidas-ultra-boost-m/

ultraboost je taky hipsterska bota, to je pravda...v tomto pripade je to ale doufam proto, ze je to nejedna z nejpohodlnejsich tenisek vsech dob a tom uz se shodlo fakt kvantum lidi, tak na tom snad neco bude.

Treba Tubulary mi na noze moc pohodlne neprisly, takze jejich vzhled vlastne spis kontraproduktivni.

P.S. o tech na queens vim...a ty barevne varianty se mi prave vubec nelibi. Shanim spis neco takoveho, ani nemusi byt vlnene :)  http://hypebeast.com/2015/9/adidas-ultra-boost-wool

Upraveno uživatelem efreeti
Odkaz ke komentáři

Ty síťokovaný ať už jakýkoliv, ve mě nebudí moc důveru, že vnich neplave noha. A boty kde o 2cm přečuhuje podrážka mě taky moc neberou. Jinak u mě to asi zase vyhrajou superstáry, který teda se už rotrhly mezi gumovou špičkou a kůží za ní a asi koupím bílý i černý to je klasika klasik. Mám Nike Air Maxy 90 nejsou vůbec těžký a jsou i pohodlný a nohu drží dobře. 

Dneska taktický Magnum Viper  :gunsmilie:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...