boban Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Jo, to jsem delal, a vzdycky jsem si pri tom říkal, ze na tyhle triky jsem si mohl koupit Seika - který jsem si teda nakonec koupil. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfonz Odesláno 17. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Ty Moony chci taky, jsou prostě nádherný. Musím do sbírky dostat Moony, Avengery a Navitimery... Ch jo ty hodinky mě jednou zabijou :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfonz Odesláno 17. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Potřebuji reagovat ve vláknech na prodej, ale kde mám jako vzít 50 příspěvků :-D To tady budu tak do příštích vánoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 (upraveno) Kup co se ti líbí a lépe sedí na ruce. Oboje jsou to super hodinky plně použitelné na denní nošení. (píšu s moonama na ruce a bondovkama v hodinkovnici) Upraveno 17. února 2018 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 (upraveno) Potřebuji reagovat ve vláknech na prodej, ale kde mám jako vzít 50 příspěvků :-D To tady budu tak do příštích vánocReagovat na nabídky v prodeji můžeš normálně, jen nesmíš prodávat. Nedovolí ti to založit v Prodejním vlákně nové téma. Upraveno 17. února 2018 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Reagovat na nabídky v prodeji můžeš normálně, jen nesmíš prodávat. Nedovolí ti to založit v Prodejním vlákně nové téma.Oh sorry. Tak se omlouvám. Máš pravdu, že i na reakce potřebuješ 50 příspěvků. Já měl jen dojem, že jsem čekat nemusel. Hele, 50 příspěvků nabereš rychle. Ono se to nezdá. :-)A tak jako tak, můžeš prodávajícímu poslat SZ a třeba se domluvíte. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfonz Odesláno 17. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Jo je to jak píšeš. Prostě 50 příspěvků i do vlákna prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfonz Odesláno 17. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Kup co se ti líbí a lépe sedí na ruce. Oboje jsou to super hodinky plně použitelné na denní nošení. (píšu s moonama na ruce a bondovkama v hodinkovnici) Ruka si zvykne a líbí se mi všechny právě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Zrovna v sobotu mi přistály doma modré smpc. Takže mám momentálně oboje. Moony vypadají víc retro, a za mně maji víc "chlapáckou" auru. Smp hlavně keramiky jsou trošku víc "blištivé". Oboje jsou skvělé, univerzální, výhoda smp je vysší wr, ale pokud bych si měl vybrat beru moony. Mám hesalit, je náchylnější, ale dá se snadno rozleštit navíc výměna vyjde na cca 2500, což je sranda. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfonz Odesláno 18. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Zrovna v sobotu mi přistály doma modré smpc. Takže mám momentálně oboje. Moony vypadají víc retro, a za mně maji víc "chlapáckou" auru. Smp hlavně keramiky jsou trošku víc "blištivé".Oboje jsou skvělé, univerzální, výhoda smp je vysší wr, ale pokud bych si měl vybrat beru moony. Mám hesalit, je náchylnější, ale dá se snadno rozleštit navíc výměna vyjde na cca 2500, což je sranda. Sent from my iPhone using Tapatalk Nádherné ty moony mají prostě něco do sebe. Ty nové SMPC v keramice hážou zase krásné odlesky. Tak ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Tak to nakonec vypadá, že zvítězí legenda nad praktičností. Ty Moony se mí líbí tím víc, čím víc si je na netu prohlížím. Doufám, že se nic nepokazí a někdy příští měsíc by mohly být doma... Ale stejně si je pojedu nejdřív k Dušákovi prohlídnout naživo a vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Určitě vyzkoušet - na hubený ruce (můj případ) neseděly nejlépe, to byl i hlavní důvod, proč jsem je prodal. Jsou to 42mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 No tak velikost by měla být OK. Moje Breitlingy, Seika i Victorinoxy jsou všechno 44 mm. A nosím je normálně. Tak že si myslím, že 42 by mělo být v poho. Ale vyzkoušim je určitě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se