Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vážení Chronomagisti, dovoluji si vás pozvat na prestižní mezinárodní veletrh PRAGOINTERIER NEW DESIGN, kde můj taťka vystavuje a prodává své koule. Keramické koule :D . Budu mu tam kromě neděle pomáhat, tak se těším na setkání s nějakým Chronomagistou! Všechny potřebné údaje jsou níže, více na www.pragointerier.cz a www.vanecek-keramika.cz

Upraveno uživatelem vana
Odesláno
  vana napsal:
Vážení Chronomagisti, dovoluji si vás pozvat na prestižní mezinárodní veletrh PRAGOINTERIER NEW DESIGN, kde můj taťka vystavuje a prodává své koule. Keramické koule :D . Budu mu tam kromě neděle pomáhat, tak se těším na setkání s nějakým Chronomagistou! Všechny potřebné údaje jsou níže, více na www.pragointerier.cz a www.vanecek-keramika.cz

K čemu slouží keramické koule Svatopluka Vaněčka?

Návštěvník YPO
Odesláno
  VS napsal:
K čemu slouží keramické koule Svatopluka Vaněčka?

asi jako dekorace a na aranžování květin ;) ........ takže tam pošleme manželky a půjdeme na exkurzi k Dušákovi :)

Odesláno
  vana napsal:
No slouží jako dekorace, je to prostě umění - koukněte na www.vanecek-keramika.cz

Moc se mi líbí ty světelný objekty! neb na těch fotkách jaksi prostorově víc vyzní...

Jinak škoda, Prahu tou dobou brouzdat nebudu.

Odesláno

No a proč si mě neodchyt??? Pokud si tam zahlíd mladýho kluka s blonďantýma vlasama na lopatky, svázaný do culíku a s cedulkou "vystavovatel", tak to sem byl já! Moh sem ti ukázat svý Pobědy...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...