vana Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 (upraveno) Vážení Chronomagisti, dovoluji si vás pozvat na prestižní mezinárodní veletrh PRAGOINTERIER NEW DESIGN, kde můj taťka vystavuje a prodává své koule. Keramické koule . Budu mu tam kromě neděle pomáhat, tak se těším na setkání s nějakým Chronomagistou! Všechny potřebné údaje jsou níže, více na www.pragointerier.cz a www.vanecek-keramika.cz Upraveno 29. ledna 2008 uživatelem vana
VS Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 vana napsal: Vážení Chronomagisti, dovoluji si vás pozvat na prestižní mezinárodní veletrh PRAGOINTERIER NEW DESIGN, kde můj taťka vystavuje a prodává své koule. Keramické koule . Budu mu tam kromě neděle pomáhat, tak se těším na setkání s nějakým Chronomagistou! Všechny potřebné údaje jsou níže, více na www.pragointerier.cz a www.vanecek-keramika.cz K čemu slouží keramické koule Svatopluka Vaněčka?
Návštěvník YPO Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 VS napsal: K čemu slouží keramické koule Svatopluka Vaněčka? asi jako dekorace a na aranžování květin ........ takže tam pošleme manželky a půjdeme na exkurzi k Dušákovi
vana Odesláno 30. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 No slouží jako dekorace, je to prostě umění - koukněte na www.vanecek-keramika.cz
Leclerc Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 vana napsal: No slouží jako dekorace, je to prostě umění - koukněte na www.vanecek-keramika.cz Moc se mi líbí ty světelný objekty! neb na těch fotkách jaksi prostorově víc vyzní... Jinak škoda, Prahu tou dobou brouzdat nebudu.
Filipes Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 já dnes navštívil a koule jsou naživo pěkný
vana Odesláno 3. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2008 No a proč si mě neodchyt??? Pokud si tam zahlíd mladýho kluka s blonďantýma vlasama na lopatky, svázaný do culíku a s cedulkou "vystavovatel", tak to sem byl já! Moh sem ti ukázat svý Pobědy...
Filipes Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 rozhlížel jsem se, ale byl tam myslím zrovna jenom tvůj táta + asi 20 lidí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se