Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vzhledem k okolnostem, a jednomu aktuálnímu vlákně zde, jsem začal znovu studovat Precisty. A jelikož mám rád britské věci, už jednám o prodeji PRS82. Rozhodně lepší volba než Nezumi. Pokud se mi za daří, nahodim fotky :)

Upraveno uživatelem Dokusan
  • Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky za spoustu podnětů. Rozšířil jsem si obzory. Už to tady můžu pomalu zamknout. Škoda, že jsem na ebay nevyhrál Precisty PRS82, jen o deset liber prihozem v poslední sekunde. Ale na cestě mám Seiko SRPA73 a zatím budu číhat na Obris Morgan Aegis II a Borealis Estoril. (možná nakonec vezmu i ty Steinharty Ocean One Titanium 500.

Odesláno (upraveno)

Protože již nemají ty s původním strojkem. Tyhle byly z roku 2014. Navíc tam vítězná cena byla 350 liber. 550 ? za ně nedám. To si raději koupím Steinhart ocean one Titanium

Upraveno uživatelem Dokusan
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

dovolim sa prifarit k tomuto vlaknu, kedze splna prakticky vsetky moje poziadavky.

jedina zmena je rozmer - 38 - 40mm (s odretymi usami a zatatymi zubami aj 41mm), vacsie na 100% nie a NODATE. stroj jedine automat, quartz nie.

tieto Amfibie - https://meranom.com/en/amphibian-se/710se/vostok-watch-amphibian-se-710554s.html by to celkom splnali.

edit. kludne mi odporucte vlakna, kde sa to preberalo. 

Upraveno uživatelem Roman-ZA
  • po měsících...
Odesláno

Nový favorit (nepodařilo se mi je koupit v předprodeji, tak číhám kdy se někde objeví za rozumnou cenu)

Obris Morgan Infinity

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...