Dokusan Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Tak než udělám "chlubící" vlákno, mrsknu pár rychlocvaků sem.Jinak jsou překvapivě nízké , cifr má lehký sunburst, safír je lehce vypouklý.Možná bych oželel tu 12tku. Zatím nemám výhrad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Velmi mile překvapen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 ten bazmek na cifri je coho logo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 ten bazmek na cifri je coho logo?Výrobku souhlasícího s průmyslovými normami, v tomto případě ČLR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 To je 51 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 To je 51To možná také, ale je to symbol pro soulad s normou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Velmi mile překvapenTa 12 je tam dle mého parádní, bořící jistou uniformitu cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 joo vypadají dobře,co zpracování? jak jsem psal trochu byl problém s korunkou,ale už je to cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 (upraveno) To možná také, ale je to symbol pro soulad s normou.Zdroj? Jinak nějaký info:Brief introduction to 51 watchSea-Gull researched and produced the 1st watch in 1955. It is claimed that 51 is the 1st China-made wristwatch for sale to the general public.Why is it called 51? It was named after May 1st International Labor Day.51 was short-lived, in the market for only several years. In mid 1960s it stopped production, replaced by Dong Feng (East Wind brand, the predecessor of Sea-Gull). Upraveno 3. dubna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 (upraveno) joo vypadají dobře,co zpracování? jak jsem psal trochu byl problém s korunkou,ale už je to cajk.Já s korunkou zatím problém nezaznamenal.Není šroubovací Upraveno 3. dubna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Zdroj?https://en.wikipedia.org/wiki/Guobiao_standards Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Velmi mile překvapenpekne, velmi pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Ta 12 je tam dle mého parádní, bořící jistou uniformitu cifru. veru ta "12" je tam paradna. celkovo sa mi velmi pacia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 (upraveno) https://en.wikipedia.org/wiki/Guobiao_standardsJin ani vzdáleně podobného logu na hodinkách sem neobjevil Upraveno 3. dubna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Dik za vysvetlenie. A musi to tam byt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Hele to je logo té limitky, D-51 reissue. Mě osobně se to tam líbí. Jinak by to byly jen další Seagully Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Jinak rezervy to zpracování má, zejména s ohledem na cenu. Zoomoval jsem nějaký detajly a na úrovni GS nebo Rolex (viz srovnání pod mikroskopem) rozhodně nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Ale to jsi přeci ani nečekal Myslím, že za ty prachy gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 (upraveno) Nečekal, naopak jsem to čekal horší. Chtěl sem si ke košili koupit nový Slim Wardy nebo Ball Eternity, ale zůstanu u Seagullů. Prachy vrazim do něčeho jinyho.Asi prodám všechna troje Suma a pořídím SMP.Nebo prodám úplně všechno a pořídím Expy IJediný co nikdy neprodam je limitka Nu, pogodi Upraveno 3. dubna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se