Frostie Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 (upraveno) Nečekal, naopak jsem to čekal horší. Chtěl sem si ke košili koupit nový Slim Wardy nebo Ball Eternity, ale zůstanu u Seagullů. Prachy vrazim do něčeho jinyho.Asi prodám všechna troje Suma a pořídím SMP.Nebo prodám úplně všechno a pořídím Expy IJediný co nikdy neprodam je limitka Nu, pogodi No tak vlka snad ani nemůžeš prodat... Jinak mám radost, že se ti nové oblekovky líbí. Kdyby je dělali aspoň 42, jdu do nich hned. Zde se opravdu bojím, že bych byl za sekretářku s nevhodně zvoleným průměrem... Upraveno 3. dubna 2018 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 nedaju sa kupit niekde v EU? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 No já sem clo ani DPH neplatil. Ale možná to byla náhoda. Do Evropy to posílají přes holandskou poštu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 ktory shop to bol? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 http://www.seagullwatchstore.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Stal jsem se novým majitelem Vrabyho SeaGullů, tak přidám pár postřehů z nošenípozitiva:přesně vyladěný strojek - dělá +2 sekundy /denhodinky jsou relativně lehkékvalitně provedené pouzdro s velkou korunkouNegativa:subjektivní: horší čitelnost při slabším světlelumi dlouho nevydržíobjektivní:poněkud ostřejší hrany dole na pouzdru - za pár týdnů nošení bude vyřešeno.Závěr : spokojenost Přidám odkaz s rozborkou automatu ST16https://forums.watchuseek.com/f72/claro-semag-cl-888-versus-sea-gull-st16-tear-down-312588.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se