Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se musím pochlubit-původně jsem vybíral Tissoty, chtěl jsem automaty a kdyby byly i chronografy tak bych byl rád ale netrval jsem na tom. Na to že bych mohl mít heuery automaty a chronografy, jsem ani vzhledem ke svým finančním možnostem ani nemyslel, ale od pátku jsem hrdým majitelem  těchto, zde nabízených hodinek, čímž jsem si splnil svůj sen :-) Jsou to moje už druhý heuery - první jsem dostal od táty (heuer incabloc, made in France, manuální nátah, rok cca.1982),táta je kupoval v roce 83 v klenotách za cca. 3300,-kč :-) ty už nenosím, mám je schovaný v boxu s hodinkama.

Tyhle moje nový Heuery se mi fakt moc líběj, tak myslim že mám na hodně dlouho pokoj a hodlám je nosit na denní nošení, tak doufám že vydržej.

Dopředu se omlouvám za kvalitu fotky-se svým telefonem, to holt asi líp nenafotím, tudíž v koncovce líp vypadaj fotky z předešlého inzerátu:

http://forum.chronom...?hl=+tag +heuer

post-55315-0-64843600-1496045918_thumb.jpg

Odesláno

díky moc-fotograf fakt nejsem, toho jsem si vědom, ale tyhle fotky se fakt moc nepovedly a když už zase nějaká vypadala líp, tak měla velkou velikost :-), díky moc za pochvaly, z hodinek jsem po tejdnu stejně nadšenej, jako když jsem je dostal do ruky, ty už ode mně nepujdou:-)

Odesláno

sice to tady vidím u velký části členů, ale já jsem původně chtěl kupovat max. Tissoty a ještě bez chronografu a Heuery v automatu a s chronografem byl můj sen, tudíž pokud bych původně koupil ty Tissoty, nebo něco podobnýho jako Steinharty atd. tak by to tak možná šlo než bych se dopracoval k těm Heuerům - -ale nikdy neříkám nikdy..., i když mám bohužel poměrně hodně nákladnejch koníčků, jako jsou žena, děti, hypotéka, auta, motorka, sporty atd. atd..., než abych mohl v blízký době pomejšlet na jiný hodinky :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...