Karlos Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Super A to sklíčko, to já né, to jedna paní hodinářka, takže nevím.
mischa Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 No jo, paní hodinářka ho musela pěkně zabrousit, stejně jako já... Tlustý je na to dost, naštěstí. Ale trvalo mi to půl hodiny.
mischa Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 kibi, gratuluju, na kalibr se vybodni a užívej si fakt stylovejch hodinek. Že jsou přesné, jedině dobře, ale jinak to moc neštuduj. Já dle Kubova příkladu vyrobil další kus a mám z něj fakt větší radost, než z obyč leteckejch. Mám je na černý kůži, vynikne tak jak pouzdro, tak ciferník. A až se naseru, tak udělám limitku jednoho kusu ve zlaceným pouzdře. Bude to hnusný, ale unikát. A až se zblázním, tak to pouzdro nechám vyjet do titanu a bude to fakt frajeřina.
cigi Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 tedy už ty zlacený budou pohádkový - ještě by to chtělo zlatý ručky, takovej ten pozlacenej tah z kovotexu a na dýnko vygravírovat nějaký to věnování s gramatickou chybou ..... dobrej nápad, mischo - udělej mi taky jedny Já bych v tomhle fakt pořádal soutěžní výstavy !!
Návštěvník tolja Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 tedy už ty zlacený budou pohádkový - ještě by to chtělo zlatý ručky, takovej ten pozlacenej tah z kovotexu a na dýnko vygravírovat nějaký to věnování s gramatickou chybou ..... dobrej nápad, mischo - udělej mi taky jedny Já bych v tomhle fakt pořádal soutěžní výstavy !! Na takhle, z mého pohledu hnusnýho bastarda poskytnu za trest intaktní zlacenej Kovotex Trenčín.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se