Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jo, paní hodinářka ho musela pěkně zabrousit, stejně jako já... Tlustý je na to dost, naštěstí. Ale trvalo mi to půl hodiny.

• po měsících...
Odesláno

kibi, gratuluju, na kalibr se vybodni a užívej si fakt stylovejch hodinek. Že jsou přesné, jedině dobře, ale jinak to moc neštuduj. Já dle Kubova příkladu vyrobil další kus a mám z něj fakt větší radost, než z obyč leteckejch. Mám je na černý kůži, vynikne tak jak pouzdro, tak ciferník. A až se naseru, tak udělám limitku jednoho kusu ve zlaceným pouzdře. Bude to hnusný, ale unikát. A až se zblázním, tak to pouzdro nechám vyjet do titanu a bude to fakt frajeřina.

Odesláno

tedy už ty zlacený budou pohádkový - ještě by to chtělo zlatý ručky, takovej ten pozlacenej tah z kovotexu a na dýnko vygravírovat nějaký to věnování s gramatickou chybou ..... :D dobrej nápad, mischo - udělej mi taky jedny :D

Já bych v tomhle fakt pořádal soutěžní výstavy !!

Návštěvník tolja
Odesláno
tedy už ty zlacený budou pohádkový - ještě by to chtělo zlatý ručky, takovej ten pozlacenej tah z kovotexu a na dýnko vygravírovat nějaký to věnování s gramatickou chybou ..... :D dobrej nápad, mischo - udělej mi taky jedny :D

Já bych v tomhle fakt pořádal soutěžní výstavy !!

Na takhle, z mého pohledu hnusnýho bastarda poskytnu za trest intaktní zlacenej Kovotex Trenčín.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...