Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Možná to někdo z Vás louskne okamžitě, ale já tomu nerozumím...

Seiko SNA585, jednou v řadě Premier, a ještě jednou ty samé bez označení (ale prodávané také jako Premier)...

SeikoSNA585P1.2.JPG

WOHH292ZZZ02.jpg

ty nePremier postrádají nápis MOVT JAPAN a i dýnko je jiné... Proč ale mají stejné označení?

SeikoSNA585P1.5.JPG

WOHH292ZZZ04.jpg

Poradí někdo? Dík.

Upraveno uživatelem DadB
Odesláno

Teď jsem si to pořádně prohlédnul :-)) takže doplněk a pak možná napíšu doplněk doplňku Mají stejné typové označení na dýnku? tzn 7T62-OffO nebo co to tam je :-) To je imho rozhodující

Odesláno (upraveno)
U Seika vcelku standartní věc, že pod stejným kodem nalezneš různé varianty ciferníku. Vždy mají stejný základ a liší se třeba barvou nebo nějakou jinou drobností. Tady to jde vcelku slušně vypozorovat :-)

moc pěkný link, díky

ale obávám se, že to není ten případ - i drobný rozdíl v barvě způsobí změnu byť jediné cifry v označení (tady třeba SNA 583 v bílém)

jde spíš o to, že jednou jsou hodinky označeny jako již relativně prestižní řada Premier a jednou ne

Upraveno uživatelem DadB
Odesláno
moc pěkný link, díky

ale obávám se, že to není ten případ - i drobný rozdíl v barvě způsobí změnu byť jediné cifry v označení (tady třeba SNA 583 v bílém)

jde spíš o to, že jednou jsou hodinky označeny jako již relativně prestižní řada Premier a jednou ne

Pravděpodobně v nich nebude movmt. Japan ale movmt. Singapore :-)

ale to už opravdu střílím od boku :gun_bandana::-))

No jsem holt střelec z východu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...