DadB Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 (upraveno) Možná to někdo z Vás louskne okamžitě, ale já tomu nerozumím... Seiko SNA585, jednou v řadě Premier, a ještě jednou ty samé bez označení (ale prodávané také jako Premier)... ty nePremier postrádají nápis MOVT JAPAN a i dýnko je jiné... Proč ale mají stejné označení? Poradí někdo? Dík. Upraveno 1. února 2008 uživatelem DadB
3dny Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 U Seika vcelku standartní věc, že pod stejným kodem nalezneš různé varianty ciferníku. Vždy mají stejný základ a liší se třeba barvou nebo nějakou jinou drobností. Tady to jde vcelku slušně vypozorovat :-)
3dny Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Teď jsem si to pořádně prohlédnul :-)) takže doplněk a pak možná napíšu doplněk doplňku Mají stejné typové označení na dýnku? tzn 7T62-OffO nebo co to tam je :-) To je imho rozhodující
DadB Odesláno 1. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2008 (upraveno) U Seika vcelku standartní věc, že pod stejným kodem nalezneš různé varianty ciferníku. Vždy mají stejný základ a liší se třeba barvou nebo nějakou jinou drobností. Tady to jde vcelku slušně vypozorovat :-) moc pěkný link, díky ale obávám se, že to není ten případ - i drobný rozdíl v barvě způsobí změnu byť jediné cifry v označení (tady třeba SNA 583 v bílém) jde spíš o to, že jednou jsou hodinky označeny jako již relativně prestižní řada Premier a jednou ne Upraveno 1. února 2008 uživatelem DadB
3dny Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 moc pěkný link, díky ale obávám se, že to není ten případ - i drobný rozdíl v barvě způsobí změnu byť jediné cifry v označení (tady třeba SNA 583 v bílém) jde spíš o to, že jednou jsou hodinky označeny jako již relativně prestižní řada Premier a jednou ne Pravděpodobně v nich nebude movmt. Japan ale movmt. Singapore :-) ale to už opravdu střílím od boku :-)) No jsem holt střelec z východu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se