Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
  • Po roku...
Odesláno

Dobrý den, zeptám se znalců, neřešilo se tady někdy tohle? Není to homemade bastl, vzniklo to přímo v Eltonu, screen je z pořadu Retro z novoměstské výstavky z roku 2009. V knížce samozřejmě není, tipuji, že je teď asi v muzeu v Brně, nejspíš v depozitáři.

Jde o fakt šílenou, ale za mě překrásnou kombinaci dílů a neznámého číselníku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jojo, vím o nich. 👍

Ptal jsem se na ty z předchozího postu pana Hovorky den před tím, než je prodal, abych po jednodenní absenci pravidelného sledování nových přírůstků kvůli účasti na pohřbu propásl právě tyhle. To jsem se fakt cítil jako blbec, ale to se nedá nic dělat.

Ono se jich v antiku prodalo víc, všechno bezesporu nějaké jednorázovky z dílny Eltonu. A než půjdu za Číňany, aby mi udělali stejný číselník, přišlo mi rozumné se tady zeptat, jestli někdo něco neví o originálu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...