EngineerHack Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Zdravim,nakolko sa zomna stal chronomagor a k hodinkam mam aj kopu remienkov riesim problem ako ich uskladnit aby to bolo prehladne.Vlastnim remienky vselijakeho druhu od kovu az po NATO.Momentalne mam na to jednu krabicku kde je vsetko nasypane ale je to dost neprehladne a neprakticke. Poradte ako skladujete remienky ci v dajakom boxe alebo mate na to vyslovene dajake puzdro.Na internete som aj som daco nasiel ale podla predstav to nebolo. Kedtak skuste dat fotku aby som sa inspiroval.Ak to mate uz davno vyriesene tak pripadne kludne aj link kde sa danu vec da kupit. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Mam asi 8 remenu na Panerai, nejaky NATO, nejaky gumy, apod. a mam to v pytliku v šuplíku :-) A když potrebuju, vyndam pytlíka a vyberu si. Prijde mi to prehledne dost. Existují pekne futrály na remeny, ale za mě je to spis "hezký", než že by to nejak vyrazne pomohlo prehlednosti :-) A taky mi bylo lito si koupit takovy pekny futral, když za to muze byt pekny remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 14. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 hmm futral mi ani nenapadol... skor som myslel ze to jsu jedine na hodinky.Ten druhy obrazok je nejako v krabicke a ma viac urovny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 (upraveno) Nevim, stahl jsem jen par referenci z netu, je jich tam mraky. Upraveno 14. června 2017 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Jsem stejnýho názoru jako franta- ty futrály jsou pěkný, ale dobrý to bude až tak třeba od 20řemenů, já jich mám okolo 10 a vystačim si s igelitovým pytlíkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Já mám tedy látkový, aby se mi nepařily :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Zatial nijako, ulozene len tak v sufliku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Já mám tedy látkový, aby se mi nepařily :-)Kdyby se mi pářily, možná by pak měly mladé JInak taky v pytlíku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelM Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Na nato stačí igeliťák/šuplík/krabička.. Při vyndání a třídění se alespoň dá získat trochu času zjistit, co vlastně chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 15. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 no jo ale vsetko nasypat do suplika tiez nie je vyhra. Ak tam mas kovovy tah a kozeny remienok tak sa lachko osuchaju navzajom.Mozno sa len prilisne strachujem ale mam veci rad ak su usporiadane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Myslim, ze Zrno sil tiez futraly na remienky, ked uz to chces mat pekne, uhladne:) Skus pozriet jeho vlakno a napisat mu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Přiznávám se taky k systému šuplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Já mam veškerej hodinkošuvex v malý papírový krabici z Ikea. Teda krom nářadí a podložek ze strapu, to už se nevleze. De to, horší když se hledá něco vespod, bo všechno musí ven. Aspoň tak ale občas najdu zapomenutý poklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 16. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Já mam veškerej hodinkošuvex v malý papírový krabici z Ikea. Teda krom nářadí a podložek ze strapu, to už se nevleze.De to, horší když se hledá něco vespod, bo všechno musí ven. Aspoň tak ale občas najdu zapomenutý poklady. A presne toto je muj problem. Ak chcem daco co je asi na spodku vsechno musi ven A uz ma to kus sere a preto sa snazim o sposob aby to bolo prehladnejsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Já jsem to zpřehlednil tak, že jsem vyházel všechno nepotřebné, hodinky mám na originálních tazích a zbytek nenosim ale asi to úplně nepomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Ja toho uz moc nemam, ale vzdy sa to pomestilo do kufricka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 18. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Ja toho uz moc nemam, ale vzdy sa to pomestilo do kufricka. Pekne to mas presne dajako takto si to predstavujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Ja toho uz moc nemam, ale vzdy sa to pomestilo do kufricka.Jak to tam máš pěkně naaranžované! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 aj toto by Ti mohlo pomoct http://sklep.gerlach.org.pl/index.php?route=product/category&path=63_88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 22. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 ta stranka je celkom zaujimava... idem si ju poriadne prezriet ..Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se