Přejít na obsah

Ako skladujete premnozene remienky

EngineerHack

Doporučené příspěvky

Zdravim,

nakolko sa zomna stal chronomagor a k hodinkam mam aj kopu remienkov riesim problem ako ich uskladnit aby to bolo prehladne.

Vlastnim remienky vselijakeho druhu od kovu az po NATO.

Momentalne mam na to jednu krabicku kde je vsetko nasypane ale je to dost neprehladne a neprakticke.

Poradte ako skladujete remienky ci v dajakom boxe alebo mate na to vyslovene dajake puzdro.

Na internete som aj som daco nasiel ale podla predstav to nebolo.

Kedtak skuste dat fotku aby som sa inspiroval.

Ak to mate uz davno vyriesene tak pripadne kludne aj link kde sa danu vec da kupit.

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam asi 8 remenu na Panerai, nejaky NATO, nejaky gumy, apod. a mam to v pytliku v šuplíku :-) A když potrebuju, vyndam pytlíka a vyberu si. Prijde mi to prehledne dost. Existují pekne futrály na remeny, ale za mě je to spis "hezký", než že by to nejak vyrazne pomohlo prehlednosti :-) A taky mi bylo lito si koupit takovy pekny futral, když za to muze byt pekny remen.

post-643-0-49503200-1497446318_thumb.jpg

post-643-0-49556400-1497446330_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Já mam veškerej hodinkošuvex v malý papírový krabici z Ikea. Teda krom nářadí a podložek ze strapu, to už se nevleze.

De to, horší když se hledá něco vespod, bo všechno musí ven. Aspoň tak ale občas najdu zapomenutý poklady.

A presne toto je muj problem. Ak chcem daco co je asi na spodku vsechno musi ven :D A uz ma to kus sere a preto sa snazim o sposob aby to bolo prehladnejsie.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...