REALista Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 (upraveno) Zdravím, v poslední době jsem na ruce měl jen G shocky, jejich výhody nemusím zmiňovat. Ne ke všemu se však tyto hodinky hodí a tak jsem si vyhlídnul Timex Weekender (konkretně model v příloze). Máte někdo zkušenosti? Vydrží něco ten kožený pásek? Nedával bych jim nějak moc zabrat, na to jsou zmiňovaně G shocky. Případně uvítám i nějaké další návrhy podobných hodinek. Upraveno 14. června 2017 uživatelem REALista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Ahoj!Tenhle konkrétní model neznám a proti Timexům vůbec nic nemám. Proto jen teoreticky: O opravdové "koženosti" řemenu bych měl pochybnosti, spíš to bude nějaká speciálně zpracovaná směska odpadu z kůže a nějakého pojiva. Pořádnej koženej řemen totiž stojí cca tolik, co za ty celý hodinky chtějí na Timestore, což podle mě není zrovna doporučovanej obchod. NATO bude nylon, tam asi těžko hledat náhražku... Hodinky samotný mají dle mého odhadu hodnotu v řádu stokorun... Nenech se oblbnout rádoby "luxusním" balením, za podobný peníze můžeš mít daleko výš hodnocený hodinky Orient či Seiko, například... Pobuď na fóru, hledej... V bazarovým vláknu můžeš narazit "na kus hodinek" za podobnou cenu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Ja bych to nevidel tak tragicky. Timex je zavedena hodinarska firma, ne nejakej radoby luxusni shit. A ty kvarcky jsou proste levny. Navic to bude aspon prijemne oziveni od vecneho Seika tady na foru. Za me tedy proc ne, ale vyprdl bych se na chrono. Maji v tehle rade i pouze klasickej cifr v military stylu. Ty nevypadaji uplne zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REALista Odesláno 25. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 (upraveno) Děkuju za odpovědi, už jsem se bál, že to tady zapadne. Při listování na foru jsem narazil na pár kousků, díky kterým jsem trochu začal pochybovat (hlavne Seiko 5), ale to už je cena na 2-3x (hodinky bych chtěl určitě nové. vím že bych z nich jinak neměl takovou radost). Ale věřím, že časem přijde chvíle, kdy se budu chtít odměnit a budu se porozhlížet třeba po těch 5kách:) Asi ještě zkusím napsat do sekce amerických hodinek, třeba bude mít někdo zkušenosti. Upraveno 25. června 2017 uživatelem REALista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 (upraveno) Jeden čas jsem po nich pokukovala, moc se mi líbí vizuálně, spíš verze s chronem. U těch nechrono verzí mě vadí ta menší vnitřní čísla u indexů, ale to už je na vkusu každého kolegy. Já mám třeba moc ráda Seiko a jednou si nějaký seiko-model koupím, ale připadá mi, že designově jsou někde jinde. Tyhlety mají dokonce pokud vím ocelové pouzdro, takže by mělo něco vydržet a hlavně se nesedře povrchová vrstva (jelikož tam není). Ohledně kvality hodinek Timex už psal AndyAaron přede mnou. A pokud se budeš hodinkami trochu zabývat, zjistíš, že potřebuješ různé hodinky na různé příležitosti, takže třeba dojde na všechno:-) Upraveno 25. června 2017 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Výhoda Timexů je Indiglo, nevýhodou u výše uvedeného modelu pak vodotěsnost pouze WR30. Osobně bych je právě kvůli té vodotěsnosti nebral, za ty peníze jsou Timex Expedition s WR100 https://www.timestore.cz/Znacka/Timex-302/Timex-Expedition/Timex-Expedition-49053 a NATO/ZULU strap se dá dokoupit kvalitní jinde http://www.monkeyswag.com/straps/mks-nato Sám ale dám přednost solárním Citizenům s WR200 a šroubovací korunkou, navíc zárukou 5 let http://www.watchshop.com/mens-citizen-sports-eco-drive-watch-aw1410-08e-p99976374.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REALista Odesláno 25. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Mně se právě taky víc líbí ta verze s chrono. Na ty expeditiony jsem se taky dival, ale mam obavy o tu jejich povrchovou úpravu, aby se časem nezačala olupovat. Na těch původních by se nemá co odřít/oloupat, jak píše KatkaB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Existuje i stříbrná varianta bez PVD, černý ciferník a dokonce na kovovém tahu http://www.timex.cz/view.php?Page=Detail&Zbozi=28714 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REALista Odesláno 25. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Ty se mi celkem líbí, další varianta, aspoň mám o čem přemýšlet:) otázka je jak to bude s dostupností? mrknu se po nich někde na netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Mám troch jinší typ než chceš s koženým páskem. Ty moje nestály řádově stovky, ale pár tisícovek. Jak s hodinkami tak s páskem nemám problém. Kouzelné je u nich posvícení ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Ještě bych dodal, nekupoval jsem je na timestore a stály mně víc než by stály v tomto obchodě. Ne, že bych radil, ale jedny hodinky bohužel od tama mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Klidne napis co jsi tam mel za problem,treba i do hodnoceni.Muze to pomoct mnoha lidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Jo, napiš, to mě taky zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Kupoval jsem tam Festiny retro, s nákupem a ochotou není problém. Hodinky se za pár týdnů začaly zastavovat a zpožďovat. I když jsem je kupoval v českém imternetovém obchodě, reklamaci musíte poslat na slovensko. Nelze reklamovt zde zřejmě nejsou oficiálním prodejcem. Nechci tvrdit, že jsou to kopie, míním ty svoje no ale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Aha.Timestore před nějakou dobou měl problém s tím, že prodával fejkové Tissoty. Prý o tom nevěděli a kdo si je tam nechal vyměnit, tak dostal náhradu. Myslím, že to tady někde na fóru je. Reklamace na Slovensko je trochu otrava. Zase jsou levnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Asi budu u dost lidi za vola ale posledni roky kupuju vse zasadne u autorizovanych prodejcu.Za jistotu originalu a pripadne reklamace bez komplikaci mi to za vyssi cenu stoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Asi budu u dost lidi za vola ale posledni roky kupuju vse zasadne u autorizovanych prodejcu.Za jistotu originalu a pripadne reklamace bez komplikaci mi to za vyssi cenu stoji.Souhlasím s tebou a taky to tak již dělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Neviem, prečo by si bol za vola. Hodinky nie sú zrovna lacná záležitosť a za tých pár ? ušetrených to nestojí. V mojom prípade bol rozdiel cca. 10?, čo pri 300? hodinkách je nič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 Potíž je v tom, že zdejší AD mají jenom zlomek toho, co se dá sehnat ve světě, takže i kdyby jim chtěl člověk dát přednost, tak to v mnoha případech prostě není možné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 To je pravda ale lze to resit nakupem od AD v dane zemi coz je casto spojeno se slozitou dopravou.Ja ted aktualne shanim jedna Seika ktera jsou jen na Creationwatches jinde mi je Google nenasel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se