Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

Dnes nesu k hodináři další kousek na údržbu. Pořád jsem to odkládal, ale už dál nemohu. Nejhorší je, že mi zase napíše datum vyzvednutí za cca tři týdny. To budou nervičky. A to ještě není konec. Ještě musím objednat v Německu řemínek 17mm naklapávák, protože to má pevné stěžejky. Lehká nervozita bude tedy několik týdnů mou součástí. Ale pak? Aleluja, zase v plně psychycky na výši. Tyhle už dokonce viděla i manželka, takže nepotřebuji vymýšlet žádné historky. Ty si nechávám pro Chocholouška. Jedna z nich je "já nejsem blázen"guitar.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už nám to zase cpou do hlavy - "vánoce se blíží" - tak si myslím, že by jsme se měli už začít rozhlížet po vánočním stromečku. Já si dnes asi už ten svůj našel ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Už nám to zase cpou do hlavy - "vánoce se blíží" - tak si myslím, že by jsme se měli už začít rozhlížet po vánočním stromečku. Já si dnes asi už ten svůj našel ...

:santa: některejm zlobivejm Čechům prej Jéžíšek něco šlohne... Nechceš si u mne pro jistotu třeba ty Orlíky schovat?

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Honzo, nechceš zajít na nějakou sociální síť a hodit tam třeba nějaké info, kdy a kam jedeš na dovolenou, číslo baráku, pár fotek z bytu a tak. Dnes to tak lidé dělají. Přece jsme lidé a je potřeba se otevřít. smile_anim.gif Jo, zapomněl jsem na umístění trezoru.whistle.gif

Odkaz ke komentáři

Honzo, nechceš zajít na nějakou sociální síť a hodit tam třeba nějaké info, kdy a kam jedeš na dovolenou, číslo baráku, pár fotek z bytu a tak. Dnes to tak lidé dělají. Přece jsme lidé a je potřeba se otevřít. smile_anim.gif Jo, zapomněl jsem na umístění trezoru.whistle.gif

Jasně, Honzo, a že nejsme škrti, co takhle lázně? My bysme se Ti na ně tůdle s Fajkusem složili, žejo Fajkie?

Odkaz ke komentáři

Máte kluci dobré srdce, opravdu díky. Jenže já mám doma moc přísnou paní a ona mne nikam nepouští. Takže jsem pořád doma. A na dovolenou taky nemůžu, to jezdí jen paní s dětma, já musím být doma s dobrmanama, oni jsou sice moc hodní, ale stejně je nikdo nechce hlídat, oni jsou totiž hodní jen na nás.

Edit: chybka

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Máte kluci dobré srdce, opravdu díky. Jenže já mám doma moc přísnou paní a ona mne nikam nepouští. Takže jsem pořád doma. A na dovolenou taky nemůžu, to jezdí jen paní s dětma, já musím být doma s dobrmanama, oni jsou sice moc hodní, ale stejně je nikdo nechce hlídat, oni jsou totiž hodní jen na nás.

Edit: chybka

Hmmm.... A co psíci mají radši, buřtíčky nebo kotletku? Honí se třeba za kočičkama?

Odkaz ke komentáři

Bohužel je cvičil nějaký neskutečný trouba(objednávala to paní, takže je to asi správně, ona vždy ví všechno správně) a jsou naučení, že si vezmou jídlo jen od mé paní a teprve když není doma, tak si vezmou jídlo ode mne. Od nikoho jiného si nic nevezmou. Je to smůla, protože to strašně leze do peněz, taky bych byl radši, kdyby si jídlo brali od cizích, zbylo by mi víc peněz na hodinky.

Odkaz ke komentáři

Bohužel je cvičil nějaký neskutečný trouba(objednávala to paní, takže je to asi správně, ona vždy ví všechno správně) a jsou naučení, že si vezmou jídlo jen od mé paní a teprve když není doma, tak si vezmou jídlo ode mne. Od nikoho jiného si nic nevezmou. Je to smůla, protože to strašně leze do peněz, taky bych byl radši, kdyby si jídlo brali od cizích, zbylo by mi víc peněz na hodinky.

Zatracený čoklové nevychovaný!!! Cukříček?

Odkaz ke komentáři

Hm, tak o živou černou kravatu nestojím. Sakra zase nic crying_anim.gif

Odkaz ke komentáři

Nezapomeň že sběratel PRIMek se nikdy nevzdává. Asi ale budem brzo potřebovat Poděbrady sami- Manťáka nedohoníš :rolleyes:

Hmmm ... hezké od někoho, kdo na srázek v hospodě ssebou vozí středně velkej baťoh a středně velkej kufr na kolečkách, oboje plný hodinek. Tvé šířky sběratelského záběru se já neblížím ani zpovzdálí, to by se kolega Fajkus měl začít zajímat spíš o tebe, já jsem jen malá ryba.

Odkaz ke komentáři

Hmmm ... hezké od někoho, kdo na srázek v hospodě ssebou vozí středně velkej baťoh a středně velkej kufr na kolečkách, oboje plný hodinek. Tvé šířky sběratelského záběru se já neblížím ani zpovzdálí, to by se kolega Fajkus měl začít zajímat spíš o tebe, já jsem jen malá ryba.

Ale dyť to tady všichni vědí, že jsem do hodinek úplnej CHrono MAGOR. Já jen, že už, jak dýl sleduju, nezůstáváš jen u SPORTů, ty ostatní Tě taky berou a tak jsi zase v CHronobundusu trochu jakoby prodělal pár dalších záchvatů a ukazuješ nám paty :whistle:

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Tak se nějak nemůžu rozhodnout, který vezmu dneska večer na ruku. Asi se zpronevěřím značce a vezmu chronográfek :-)

Tyhle letecké mám ve sbírce jediné a ty druhý sporty vlastně taky - přišly mi poštou v pátek, toto pouzdro a cifr jsem ještě ve sbírce neměl.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...