Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To moc humorné nebude, když do nich skutečně zateče, prodejce tě vyfakuje a ty nenaděláš nic.

Opravdu? Zdá se, že nemáš moc zkušeností s reklamacemi

Odesláno

To nemáš spíš ty a ani nemluvě o tom, když ty hodinky koupí někde v cizině. U nějakých křápů za pár dolarů to asi vadit nebude, ale dát 650 USD a pak se s někým handrkovat o tom, že do nich nateklo, to fakt ne. A reklamace při nákupu v tuzemsku by nedopadla o nic líp. Dál to řešit nebudu, dotyčný má dost informací a jak s nimi naloží je jeho věc.

Odesláno

To nemáš spíš ty a ani nemluvě o tom, když ty hodinky koupí někde v cizině. U nějakých křápů za pár dolarů to asi vadit nebude, ale dát 650 USD a pak se s někým handrkovat o tom, že do nich nateklo, to fakt ne. A reklamace při nákupu v tuzemsku by nedopadla o nic líp. Dál to řešit nebudu, dotyčný má dost informací a jak s nimi naloží je jeho věc.

Právě, že mám, to bych to jinak nepsal.

Návštěvník qoyi
Odesláno

Legrační bude spíš to, až ti hodinky vrátí neopravené s tím, že záruku neznali a ty budeš pobíhat po právnících a sepisovat žalobu k soudu.

S WR 50 m mám digi casia za 200 korun. Po právnících běhat nebudu, pošlu mu zprávu na whatsapp, on sepíše žalobu a já ji podam datovkou. Za ty dvě kila to stojí. :D

Návštěvník qoyi
Odesláno (upraveno)

K tomu zaplatíš poplatek 1000Kč a pokud prohraješ, tak i všechny náklady žalované straně. A to se fakt vyplatí :D

V tom se neorientuju, naposledy jsem platil poplatek 3k, bylo to protože jsem odmítl zaplatit fízlům na místě 2 kila, analogická situace. Ale furt si věřim že vyhraju, hehe.

edit: jo a když vyhraju tak poplatek hradí protistrana

edit2: jo ten poplatek, 1k je správnímu orgánu většinou, u soudu jsem platil 3k. Nebo taknějak, teď fakt nevím ale třeba proběhla nějaká změna.

Upraveno uživatelem qoyi
Odesláno

Takže těch 50 je asi osemetnejch. Rozumím. Zkusím ještě mrknout po něčem jiným. Máte nějaký zajímavý tipy?

Certina DS1

Seiko SARB033

Z Diverov napr. Glycine Combat Phantom, Steinhart Ocean 1 (Red, Military) alebo Titanium 500, Davosa Ternos alebo niečo od Seiko.

Btw. skús pozrieť aj tunajší bazár, niektoré kúsky by ťa mohli osloviť.

Odesláno

Jasný dík. Na ty Seiko jsem koukal, ty jsou super (a asi to tak i dopadne). Akorát se mi zdá, že už jsou hodně rozšířený, tak jsem chtěl třeba ty Hamilton nebo nějakou podobnou - ne tolik známou značku.

Odesláno

Pokiaľ máš na to ruku a nevadí ti okopírovaný dizajn tak skús značku Steinhart.

Mňa osobne moc značka Hamilton nezaujala. Ale napr. model Jazzmaster Seaview by ti mohol sadnúť. 

Ohľadom Seika súhlasím s tebou. Aj v mojom okolí dosť ľudí má hodinky Seiko, takže chápem, že sa chceš odlíšiť. 

Odesláno

Tyhle HAMILTON KHAKI NAVY PIONEER H77715553 se mi libej, ale jsou zas velký jak. Nemůžete je někdo vo fous zmenšit?

Odesláno

Jasný dík. Na ty Seiko jsem koukal, ty jsou super (a asi to tak i dopadne). Akorát se mi zdá, že už jsou hodně rozšířený, tak jsem chtěl třeba ty Hamilton nebo nějakou podobnou - ne tolik známou značku.

zkus se podívat na Hamilton Sub Auto...;) wr 300, safír, eta....
Odesláno

Vidim, ze tu mame xy pravnikov....

@jannovakjan -- prodejce ta vyfakovat moze, ale do prvych 6 mesiacov je dokazne bremeno na strane predajcu. Tzn ak ti do hodin natecie tak predajca ti musi dokazat, ze hodinky boli vodotesne v dobe prebratia z obchodu a zaroven, ze ty si sa potopil/porusil odporucanie ohladom vodotesnosti. Nevravim o tom, ze ked je na hodinkach napr wr50 tak pokial nie je k hodinkam priamo prilozeny letak o tom co mozes a nemozes robit, vzdy vyhra zakaznik.

Odesláno

Do hodinek s WR50 ti nateče leda v případě, že jsi ty sám porušil doporučení, tj. dělal s nimi to, na co nejsou stavěné. A to nemáš šanci u soudu vyhrát. A pokud by ta WR50 náhodou nebyla v pořádku už z výroby, pak by to servis nepochybně opravil v rámci záruky bezplatně, o tom sporu samozřejmě není.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...