Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chm... Chystam se na takovy pokus:

Je nekolik top fashion znacek, ktere produkuji i Swiss made hodinky, mj. i Alfred Dunhill a BVLGARI. Obe znacky mam hodne rad a tak...

Rad bych par kousku vyzkousel, jsem zvedav na jejich kvalitu, zpracovani a, uprimne, i na reakce okoli.

Mate nekdo s temito znackami nejakou zkusenost?

Návštěvník YPO
Odesláno

dost podivný pokus :) ... radši si nech ty Eposy a kup k nim něco ještě něco pořádného ..... věř mi,že tyhle experimenty stojí dost peněz ;)

Odesláno
dost podivný pokus :) ... radši si nech ty Eposy a kup k nim něco ještě něco pořádného ..... věř mi,že tyhle experimenty stojí dost peněz ;)

Hmmmm... Pozde, Alfred Dunhill uz je na ceste :D

Odesláno
Hmmmm... Pozde, Alfred Dunhill uz je na ceste :D

:D Tak to byl teda šibeniční deadline na reakce :) Z fashion značek mam zkušenost jen s Hermés a tam jsem poměrně spokojen.

Odesláno
:D Tak to byl teda šibeniční deadline na reakce :) Z fashion značek mam zkušenost jen s Hermés a tam jsem poměrně spokojen.

Njn, nenadelas nic ;)

Jsem byl zklamanej, ze my nevyslo Nomos Tangente, tak jsem musel utopit zal... ale trosku jsem oproti tem Nomosum prestrelil cenou :(

Snad to bude stat za to, videl jsem je nazivo a nevypadaji spatne ;)

Odesláno
boo-beek - a co jsi vybral za model? ;)

1321031gross.jpg

...lomeny sklicko a sportovni cislicka me dostaly ;)

Pred par mesici jsem je videl nazivo a ucarovaly mi, ted jsem si na ne nejak vzpomnel... a nasel za super cenu (to, co jsou bezne v EUR, akorat v USD :D )...

Odesláno
1321031gross.jpg

...lomeny sklicko a sportovni cislicka me dostaly ;)

Pred par mesici jsem je videl nazivo a ucarovaly mi, ted jsem si na ne nejak vzpomnel... a nasel za super cenu (to, co jsou bezne v EUR, akorat v USD :D )...

hmm to lomený sklíčko vypadá zajímavě, chvilku jsem nechápal ten dlouhý nápis Dunhill až pak mi to docvaklo :)

Odesláno
No, odvážný krok... ale třeba to bude jeden z těch malých, ale vlastně velkých :D

Njn, taky si najednou pripadam nejak odvaznej, prihodil jsem si na dalsi dvoje hodinky... polovicka me zabije :(

Sbohem, chronomagu... :D

Odesláno
Njn, taky si najednou pripadam nejak odvaznej, prihodil jsem si na dalsi dvoje hodinky... polovicka me zabije :(

zachvilku bude dotaz: Nemáte někdo zkušenost s hodinkami Kenvelo :D

Odesláno

Čeče, z mého pohledu je to krok vedle. Nebo zpět?! Ale proti gustu ;) Měl jsi klofnout ty Nomos... To sklíčko je fakt zajímavý. Jinak dotaz, co do toho dávají za calibr?

Odesláno (upraveno)

Je nekolik top fashion znacek, ktere produkuji i Swiss made hodinky, mj. i Alfred Dunhill a BVLGARI. Obe znacky mam hodne rad a tak...

Rad bych par kousku vyzkousel, jsem zvedav na jejich kvalitu, zpracovani a, uprimne, i na reakce okoli.

Mate nekdo s temito znackami nejakou zkusenost?

O kvalitu se nemusíš bát...je otázkou jaký kalibr je uvnitř...BVLGARI používá dost často Etu, AD prý svoje (tj. jiné něž Eta) kalibry.

jo od AD jsem viděl super manžetové knoflíčky za cca 300 USD :-)

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno

Pohřbíme tě i s tvými hodinkami. :crying_anim:

Odesláno (upraveno)

Kvality se nebojim v zadnem pripade, s AD i BLV mam jen dobre zkusenosti.

Jinak co je v BVL netusim, ale v techhle AD je ETA 2671 (25j, incabloc, hacking, date, automat, 28.8 frekvence) ...

...a na ceste je dalsi kousek :)

Ale o tom v jinem threadu :D

Upraveno uživatelem boo-beek
Návštěvník Snow
Odesláno

Alfred Dunhill mě obchází velmi širokým obloukem :thumbsdown_anim: , ale u Bulgari bych si už vybrat uměl, např, model Bulgari Diagono GMT nebo Bulgari Diagono Pro Acqua, cena je však příliš vysoká, za stejný peníz lze pořídit v pohodě třeba Grand Seika a to je jiná.

Bulgari Diagono GMT

cena 5,450.00$ je běžná ceníková, lze koupit běžně za 4,075.00$

gmt40bsvd1877.jpg

Bulgari Diagono Pro Acqua

cena 5,800.00$ je běžná ceníková, lze koupit běžně za 3,895.00$

sc38ss_sln371.jpg

Odesláno
Alfred Dunhill mě obchází velmi širokým obloukem :thumbsdown_anim: , ale u Bulgari bych si už vybrat uměl...

S Dunhillem vydrz, az Ti je ukazu nazivo :)

A co se tyka BVL... Diagono Pro Acqua se cim dal tim vice dere vzhuru na mem zebricku dreamwatch ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...