boo-beek Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Chm... Chystam se na takovy pokus: Je nekolik top fashion znacek, ktere produkuji i Swiss made hodinky, mj. i Alfred Dunhill a BVLGARI. Obe znacky mam hodne rad a tak... Rad bych par kousku vyzkousel, jsem zvedav na jejich kvalitu, zpracovani a, uprimne, i na reakce okoli. Mate nekdo s temito znackami nejakou zkusenost?
Návštěvník YPO Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Chm... Chystam se na takovy pokus: dost podivný pokus ... radši si nech ty Eposy a kup k nim něco ještě něco pořádného ..... věř mi,že tyhle experimenty stojí dost peněz
boo-beek Odesláno 4. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2008 dost podivný pokus ... radši si nech ty Eposy a kup k nim něco ještě něco pořádného ..... věř mi,že tyhle experimenty stojí dost peněz Hmmmm... Pozde, Alfred Dunhill uz je na ceste
kjubick Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Hmmmm... Pozde, Alfred Dunhill uz je na ceste Tak to byl teda šibeniční deadline na reakce Z fashion značek mam zkušenost jen s Hermés a tam jsem poměrně spokojen.
boo-beek Odesláno 4. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Tak to byl teda šibeniční deadline na reakce Z fashion značek mam zkušenost jen s Hermés a tam jsem poměrně spokojen. Njn, nenadelas nic Jsem byl zklamanej, ze my nevyslo Nomos Tangente, tak jsem musel utopit zal... ale trosku jsem oproti tem Nomosum prestrelil cenou Snad to bude stat za to, videl jsem je nazivo a nevypadaji spatne
boo-beek Odesláno 4. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2008 boo-beek - a co jsi vybral za model? ...lomeny sklicko a sportovni cislicka me dostaly Pred par mesici jsem je videl nazivo a ucarovaly mi, ted jsem si na ne nejak vzpomnel... a nasel za super cenu (to, co jsou bezne v EUR, akorat v USD )...
kjubick Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 ...lomeny sklicko a sportovni cislicka me dostaly Pred par mesici jsem je videl nazivo a ucarovaly mi, ted jsem si na ne nejak vzpomnel... a nasel za super cenu (to, co jsou bezne v EUR, akorat v USD )... hmm to lomený sklíčko vypadá zajímavě, chvilku jsem nechápal ten dlouhý nápis Dunhill až pak mi to docvaklo
Onisan Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 No, odvážný krok... ale třeba to bude jeden z těch malých, ale vlastně velkých
boo-beek Odesláno 4. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2008 No, odvážný krok... ale třeba to bude jeden z těch malých, ale vlastně velkých Njn, taky si najednou pripadam nejak odvaznej, prihodil jsem si na dalsi dvoje hodinky... polovicka me zabije Sbohem, chronomagu...
kjubick Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Njn, taky si najednou pripadam nejak odvaznej, prihodil jsem si na dalsi dvoje hodinky... polovicka me zabije Sbohem, chronomagu... zachvilku bude dotaz: Nemáte někdo zkušenost s hodinkami Kenvelo
Hanz21 Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Čeče, z mého pohledu je to krok vedle. Nebo zpět?! Ale proti gustu Měl jsi klofnout ty Nomos... To sklíčko je fakt zajímavý. Jinak dotaz, co do toho dávají za calibr?
safi Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 (upraveno) Chm... Chystam se na takovy pokus: Je nekolik top fashion znacek, ktere produkuji i Swiss made hodinky, mj. i Alfred Dunhill a BVLGARI. Obe znacky mam hodne rad a tak... Rad bych par kousku vyzkousel, jsem zvedav na jejich kvalitu, zpracovani a, uprimne, i na reakce okoli. Mate nekdo s temito znackami nejakou zkusenost? O kvalitu se nemusíš bát...je otázkou jaký kalibr je uvnitř...BVLGARI používá dost často Etu, AD prý svoje (tj. jiné něž Eta) kalibry. jo od AD jsem viděl super manžetové knoflíčky za cca 300 USD :-) Upraveno 4. února 2008 uživatelem ¨safi
safi Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Njn, taky si najednou pripadam nejak odvaznej, prihodil jsem si na dalsi dvoje hodinky... polovicka me zabije Sbohem, chronomagu... Pohřbíme tě i s tvými hodinkami.
boo-beek Odesláno 5. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2008 (upraveno) Kvality se nebojim v zadnem pripade, s AD i BLV mam jen dobre zkusenosti. Jinak co je v BVL netusim, ale v techhle AD je ETA 2671 (25j, incabloc, hacking, date, automat, 28.8 frekvence) ... ...a na ceste je dalsi kousek Ale o tom v jinem threadu Upraveno 5. února 2008 uživatelem boo-beek
Návštěvník Snow Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 Alfred Dunhill mě obchází velmi širokým obloukem , ale u Bulgari bych si už vybrat uměl, např, model Bulgari Diagono GMT nebo Bulgari Diagono Pro Acqua, cena je však příliš vysoká, za stejný peníz lze pořídit v pohodě třeba Grand Seika a to je jiná. Bulgari Diagono GMT cena 5,450.00$ je běžná ceníková, lze koupit běžně za 4,075.00$ Bulgari Diagono Pro Acqua cena 5,800.00$ je běžná ceníková, lze koupit běžně za 3,895.00$
boo-beek Odesláno 5. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2008 Alfred Dunhill mě obchází velmi širokým obloukem , ale u Bulgari bych si už vybrat uměl... S Dunhillem vydrz, az Ti je ukazu nazivo A co se tyka BVL... Diagono Pro Acqua se cim dal tim vice dere vzhuru na mem zebricku dreamwatch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se