Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kopcaku někde jsem četl nebo slyšel, že někteří výrobci chtějí vyhovět také těm, kteří nosí hodinky na pravé ruce, tedy většinou se to týká leváků, aby si mohli hodinky štelovat na ruce, ale ruku do ohně bych za to nedal.

• po měsících...
Odesláno

Vrátil jsem se z výletu do Amsterdamu a značku U-BOAT tam prodávají v každém druhém obchodě. Ty hodinky jsou dost masakr - velikosti neuvěřitelný a styl z nich úplně stéká ve výkladu, jak hodně ho tam dali :)

Dobře, přeháním - ale fakt se nedají přehlídnout. Některý jsou prostě úplně jiný, než cokoliv co jsem kdy viděl. Kombinace černá+IR červená, to je neuvěřitelný. Mám pár fotek výkladů v telefonu, zítra to stáhnu. Obvykle tam měli vystavených tak 10 modelů. Jedny jsem viděl v reálu na ruce (svítící celý ciferník), měl to jeden prodavač v nějaké prodejně, váha tak 70kg, ruce jak špejle. Ty hodinky na něm vypadaly jak když má okovy. Jsou fakt obrovský.

Odesláno

...k tý korunce, na levou stranu na pozici "9" potažmo na pozici "8" se dává podle mne z důvodu toho, že se jedná o potápěčské hodinky a je nechtěné aby vám korunka překážela když ohnete zápěstí, nebo aby se povolila při nějaké činnosti, když je na druhé straně, tak se ničeho nedotýká, když by byla na pozici "3" už by ji hřbet ruky mohl ovlivňovat - tlačit na ni, stejně se umisťují senzory hloubky a teploty....

Odesláno

No, otázka je, jestli to fakt jsou "potápěčské hodinky" nebo masírka :) Podle mě to nemá s praktickým použitím i pro rekreační potápění nic společnýho. A i kdyby - tak 50m je víc než dost.

Odesláno

Nedíval jsem se na všechny podrobně ale jsem si jistý, že tam bylo 10ATM, takže spíš 100m. Takže snad na koupání a šnorchlování by měly stačit. Ale na potápění nejsou asi ani navrhovaný.

• Po letech...
Odesláno
  Japezz napsal:
Zrejme asi jen pojistka proti vniknuti vody, ale tu znacku vubec neznam a ty hodinky sou naprosto uzasny. vite o te znacce nekdo neco?

U-Boat jsou naprosto uzasne hodinky, vcelku nove... jejich designerem je Ital Italo Fontana. Inspiraci k designu techto hodinek ziskal u sveho dedecka, ktery v roce 1942 ziskal od Italske vlady zadani navrhnout hodinky pro italske armadni piloty tak, aby byly dostatecne velike a prehledne, aby mohli piloti precist cas za jakychkoliv svetelnych podminek a spatnem pocasi... manzel si koupil Flightdeck CAB automatic chronograph prumer ciferniku 55 mm pred 2 lety, je soukromy pilot, levak a je maximalne spokojeny. Nedaji se prehlidnout a maji fakt super design. doporucuji www.uboatwatch.it

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...