Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

potřebuji pomoc poradit,

mám dotaz vypadá ze se nám podaří pořídit dům s menší zahrádkou cca 2400m a přemýšlím jak inteligentně to zabezpečit hlavně dům garáž ateliér popřípadě zkušenosti rady předem děkuji vím ze jde hlavně o investovanou částku proto je věna poměr výkon

Děkuji Jirka

Odesláno (upraveno)

Zrovna u zabezpečení platí, že čím víc zaplatíš, tím víc dostaneš, takže zkus nadhodit nějakou cifru. Ale když je zloděj šikovnej a znalej, tak ho nic nezastaví.

Upraveno uživatelem Liqid
Odesláno

:-)) dědek dobrej ale není tam

cifra vůbec nemám představu :-( jinak je mi jasný pokud někdo bude opravdu chtít tak tam vleze a muže tam byt co chceš jde mi treba kamerový systém který při aktivaci pošle sms a vzdáleny náhled v tomto jsem úplně nepolibeny

Odesláno

Hele mam realnou zkusenost kdy alarm ani kamery nepomohly. Lapkove behem 5ti minut probehli v ulici 5 baraku alarm nealarm, vcetne domu s kamerovym systemem. Sebrali hodinky, retizky a td.Kamerovy system je dobry mozna na nasledne usvedceni, nicmene pokud mas honosny barak a je videt ze je z venci zabezpeceny, o to vic muze lakat profiky kteri budou vedet co a jak. Samozrejme nerikam ze je to k nicemu ale idealni je kombinace alarmu ktery muze upozornit sousedy kteri mozna neco udelaji,pripadne pco, kteri ale vetsinou prijedou pozde, kamer a hlavne podle meho je stale skvely bezpecnostni prvek parecek nemeckych ovcaku volne pobihajicich po pozemku.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hele mam realnou zkusenost kdy alarm ani kamery nepomohly. Lapkove behem 5ti minut probehli v ulici 5 baraku alarm nealarm, vcetne domu s kamerovym systemem. Sebrali hodinky, retizky a td.Kamerovy system je dobry mozna na nasledne usvedceni, nicmene pokud mas honosny barak a je videt ze je z venci zabezpeceny, o to vic muze lakat profiky kteri budou vedet co a jak. Samozrejme nerikam ze je to k nicemu ale idealni je kombinace alarmu ktery muze upozornit sousedy kteri mozna neco udelaji,pripadne pco, kteri ale vetsinou prijedou pozde, kamer a hlavne podle meho je stale skvely bezpecnostni prvek parecek nemeckych ovcaku volne pobihajicich po pozemku.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mas pravdu pejskove budou u rodičů je jeden Dobrmanek a mají posledních 20 let klid a ani nezamikaji :-))

Odesláno (upraveno)

kamery bych nepoužíval pro generování jakékoli akce na základě jejich pohobyvé detekce. V noci IR láka můry, takže k ničemu a přes den by to možná i šlo, ale např. pohyb stínů, listí , apod... to stejně nahodí a máš kupu falešných polachů (SMS, email , apod...)

Securiťák mě "poučil", že kamerový záznam je v případě pojištěného domu defakto k ničemu. Ty máš plnění a pokud ho chytí tak si jako postižený tahán po soudech, aby se mohla pojišťovna hojit na viníkovi. A kamerový záznam bývá často jeden z klíčových důkazů (identifikace). Takže ideální vykrádačka je prý taková, že na místo akce dojede sekuriťák, zajistí okolí objektu, volá PČR , pokud jsi na dovolené , tak zajistí zvýšenou ostrahu objektu do tvého příjezdu. Sepíšeš škody , nahlásíš pojišťovně, dojde na plnění a PČR někdy v budoucnu odloží případ.

Základ je určitě pasivní odolnost domu, která prodlouží čas nutný k vniku do objektu, trezor, dobrý alarm a výjezdovka. Kamery jsou spíše takové placebo, a prý si raději vyberou něco kde nejsou...

Pes je super, ale je to starost a pokud nemá výcvik nebo není ostrý, tak je velká šance že bude se zloději kámoš za párek ...

Edit: PCO má většinou dojezd 15-20 min, ale nejsou to žádní kovbojové, kteří by kvůli nějakého objektu přišli o řidičák a nebo lítali po objektu s berettou a naháněli loupežníky. Jsou to spíše lidé co bez tvé přítomnosti zamezí dalším škodám do příjezdu PČR.

Upraveno uživatelem jrov
Odesláno

Ja ak budem robiť alarm, tak jeho súčasťou bude výkonná aparatúra, ktorá v prípade alarmu pustí zlodejovi svižný thrashmetal, do toho nejaké blikajúce svetlá, stroboskop a tak. Nech má trochu zábavy a lepšie sa mu pracuje. Aj do auta som kedysi s obľubou dával sirénu do kabíny.

• po měsíci...
Odesláno

Řešil jsem Jablotron vs Paradox vs. Eldes - nakonec jsem skončil na Eldesu vzhledem k poměru cena výkon.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...