klasik51 Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Dymky a hodinky, je prece jen trochu rozdil. ;-)Ale jistě, o tom se přeci bavíme. Jsem reagoval na Bertův komentář."No, a co se kovařiny a hodinařiny týče, mohu konstatovat jediné. Ano, jsou v příkrém rozporu." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Bohušu, já to myslel tak, že když u dýmky "ulítneš" o dva mm, tak máš pořád prostor na to, abys tu chybu nějak zredukoval a "rozpustil" ji do tvaru, ve kterém to nebude až tak vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarioGraziano Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 5. září 2020 se chystá den otevřených dveří Eltonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 jj, už jsem taky zaregistroval. Planuji vyrazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Pojedu z Prahy a budu mít 2-3 volná místa, kdyby někdo chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Budu tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPD Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Dnes jsem tam byl a mile mě pozváním na tuto akci překvapili a snad budu mít možnost se tam dostat.Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinar 1953 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Já som do Eltonu byvalej Chronotechny chodil ako učen v roku1969,1970 ( do vyroby) , a mne este aj platili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Stále platí nabídka, cca v 6:30-7h budu vyrážet od Letiště (Praha)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se