Radimk Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 (upraveno) Pánové vymýšlím chujoviny a napadla mě taková, možná hloupost.A k tomu potřebuji 2 kroužky-podložky o rozměru dle nákresu.vnější průměr 4mm, vnitřní 1.1-1.3, a tloušťka 1mm.Materiál-ideálně nerez, ale jinak je mi to vcelku jedno.O co mi jde. potřebuji udělat z řemene 20mm řemen 21mm, takže takový rychlý nápad- naseknout řemen a vložit tam ocelový kroužek. Vím je to ko.ko.tina, ale venku je 33, tak blbnu, no.Neví někdo, jak malé podložky se dají sehnat, eventuálně kdo by to strouhnul na hodinářském soustruhu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. července 2017 uživatelem Radimk
Karlos Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 A sám nemáš možnost si to vyrobit? Když se nudíš... Vyvrtat do něčeho dírku a pak z toho uříznout dva plátky je záležitost na chvíli. Zabrousit na kousku šmirglu a pocit z vlastnoruční práce k nezaplacení Případně navštívit prodejnu se spojovacím materiálem a určitě něco vylosuješ.
orol Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Já bych to teda dělal jinak. Já bych tam dal ty podložky dvě a tenší (2 x 0,5 mm) z každé strany jednu.A šlo by to udělat z plastu - nějaká krabička od žvýkaček, léků...
Radimk Odesláno 17. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Právě uvažuju dát je doprostřed, a to z důvodu zpevnění pružné části stěžejky.Udělej si sám... jo. přinejhorším mi asi nic nezbude. Ve spoj.matu, co jsem našel mají až od průměru 1.6mm, to už by plandalo.
Karlos Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 A některé kožené řemeny jdou po namočení malinko roztáhnout. Kůže je tvárný materiál.
Radimk Odesláno 17. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Opravuji vnitřní průměr na 2mm, může být i 2.1mm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se