Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Brňáci, nevíte proč zrušili moje oblíbené AZ Rádio? Místo Slayer, Death, Napalm Death tam hrají nějaký komerční MOSH. Psal jsem na jejich e-maily, ale žádná odpověď :angry:

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja dostal vcera vecer od kamose konecne par pisni od KLF co mi rok sliboval.

Napred mi zvlhlo oko a pak jsem namoudusi omladl o deset let, az jsem se rozezpival.

KLF to je mazec, o tom zadna!

Odesláno
Nekdo se vzdycky najde, obcas si pustim nejaky stary alba od Dr. Dreho, francouzsky IAM, Mc Solaar, samozrejme oblibence P. Daddyho, Snoop Dogga.. ja vzdycky neco hodim do telefonu a moc to neresim ;) Je fakt, ze z tech starsich alb si muzu pustit skoro cokoliv, z novejsi produkce si obcas najdu par songu co nekde zaslechnu ;)

Vidim tam spravne IAM ??? :blink:

Takisto mam rad stare veci ako Demain c´est loin,Petit Frere,Independenza alebo Je dane le Mia :lol2: ,popripade solove veci,za všetky Elle chienne, ale akosi mi viac sedi NTM, no absolutne najviac milujem z 90 rokov Ideal J, Le combat continue z 1998 považujem za jeden z najlepšich albumov vôbec, teda logicky som v sučasnosti fanušik Mafie K1 Fry a z prelomu Oxma Puccina- z veci ako Enfant seul idu zimomriavky.

Odesláno
Brňáci, nevíte proč zrušili moje oblíbené AZ Rádio? Místo Slayer, Death, Napalm Death tam hrají nějaký komerční MOSH. Psal jsem na jejich e-maily, ale žádná odpověď :angry:

To máme společný problém. Já tam taky psal, ale bez odezvy. Na té frekvenci je teď nějaké rádio hit nebo co a ty šitky se nedají poslouchat. Normálně bych napsal, že jsem iritován, ale moje rozpoložení odpovídá pekelné nasranosti. :gun_bandana:

Odesláno
To máme společný problém. Já tam taky psal, ale bez odezvy. Na té frekvenci je teď nějaké rádio hit nebo co a ty šitky se nedají poslouchat. Normálně bych napsal, že jsem iritován, ale moje rozpoložení odpovídá pekelné nasranosti. :gun_bandana:

Přesně tak, já su z toho nasranej už týden (co nevysílají) jediný kvalitní rádio s různým žánrem rocku a metalu zmizí a místo něho komerční pouťový odrhovačky co hrají všude jinde. Kurňa vždyť jim tam hodně lidí volalo a psalo si o songy, tak proč to zavřeli? :suicide_anim:

Odesláno
Přesně tak, já su z toho nasranej už týden (co nevysílají) jediný kvalitní rádio s různým žánrem rocku a metalu zmizí a místo něho komerční pouťový odrhovačky co hrají všude jinde. Kurňa vždyť jim tam hodně lidí volalo a psalo si o songy, tak proč to zavřeli? :suicide_anim:

Z rádií zbývá už jenom Hey. Nebo potom ne do auta, ale přes internet jedno kanadské - www.cfox.com s klikem na LISTEN LIVE. Pro mě poslouchatelné.

Odesláno
Z rádií zbývá už jenom Hey. Nebo potom ne do auta, ale přes internet jedno kanadské - www.cfox.com s klikem na LISTEN LIVE. Pro mě poslouchatelné.

Hey mělo taky namále. Pro neznalé doplním že Hey je soustava několika stanic a z nich ta západní část hraje stejný blitiny jako většina rádií a ta východní hraje rock, metal a podobné žánry. Před časem zrušili Ostravskou část a mluvilo se o rušení vysílání z Brna. Naštěstí to vydrželo, Brno jede a Ostravu napojili na Brněnské vysílání. To se vysílá i na Třebíčsku a nedávno přibyl ještě Vyškov. Taky se dá poslouchat Beat, když jedu do Jihlavy a vyjedu z dosahu Hey tak je to jistá volba.

Odesláno

Marsyas, Bob Marley, Joe Satriani, Luboš Andršt, Garáž, Plastic P, Nick Cave,

Velvet Underground, Pink Floyd, Sto zvířat, Beatles ( Stg. Pepper), a mnoho dalšího

Odesláno

Fakt když to tady čtu, tak jsem nějaký zjemnělý... to je samej metal, rock... a já jen ty vrzálisti v kvartetch a maximálně Duran Duran a jejich Red Carpet Masecre :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

Poslední dobou se vracím do mládí :-) takže AC/DC, Metallica, Led Zeppelin a tak podobně... nedávno jsem "objevil" Black Label Society, Zakk Wylde, Airborne ... dobře se tím rambajzem pročistí hlava :suicide_anim: jo a ode dneška mám čerstvé CD Metallica Death Magnetic.... jooo pane, to budu poslouchat i v domově důchodců

Odesláno
Mám starý šestiválec s laděným (nebo spíš děravým) výfukem. Při čtyřech tisících začne troubit jako pozoun. To poslouchám nejradši.

Haha, předběhl jsi mě ... taky jsem chtěl napsat, že nejraději poslouchám svůj řadový šestiválec nad 5000 otáček a více, to je prostě skvělá muzika-industriální rock :thumbsup_anim:

Často poslouchám BBC, jednak kvůli zprávám a jednak kvůli britské angličtině na kterou mám úchylku, někdy ani neposlouchám co říkají, ale jenom poslouchám ten jazyk jak zní, je to prostě super ...

Z muziky 60. 70. léta, hodně mám rád brit pop: Blur, Oasis, Franz Ferdinand, Lightning seeds ... je toho strašná spousta, ze současných mám hodně rád KT Tunstall, Brandy Carlile, neustále se ale vracím k U2, Depeche mode, The Who .... prostě mix, záleží na náladě, miluji The Beatles, krátký čas jsem byl "drsnej" metálník ... ale jak jsem napsal na začátku: v autě nejraději ten skvělý šestiválec

Only.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...