New X-Bob Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Dekuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Kolega dnes obdržel Steinhart Marine timer (díky panu Chronoshopovi Kubsonovi ). Předpokládám, že zde na fóru moc Marine Timerů od Güntera asi není. Udělal jsem několik rychlých foto, vč. na ruce a srovnávacích s St. Pilot 47, bude-li zájem (???), mohu doplnit večer v sekci Pochlubte se ve vlákně Stein+Archimede. Jinak jsou to fakt pěkné hodinky, velmi retro působí vanilkově žlutý ciferník s černým a červeným potiskem. Při pohledu v reálu má člověk dojem, že minutová ručka by měla velmi rychle utíkat jak u stopek, což ale nedělá. Hodinky působí velmi precizně, velmi dobré zpracování (1.AA). Řemínek je kvalitně zpracován, s jedním kovovým očkem na provléknutí druhého konce, silný, přesto pružný. Hodinky působí velmi nepřehlédnutelně, vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Kolega dnes obdržel Steinhart Marine timer (díky panu Chronoshopovi Kubsonovi ). Předpokládám, že zde na fóru moc Marine Timerů od Güntera asi není. Udělal jsem několik rychlých foto, vč. na ruce a srovnávacích s St. Pilot 47, bude-li zájem (???), mohu doplnit večer v sekci Pochlubte se ve vlákně Stein+Archimede. Jinak jsou to fakt pěkné hodinky, velmi retro působí vanilkově žlutý ciferník s černým a červeným potiskem. Při pohledu v reálu má člověk dojem, že minutová ručka by měla velmi rychle utíkat jak u stopek, což ale nedělá. Hodinky působí velmi precizně, velmi dobré zpracování (1.AA). Řemínek je kvalitně zpracován, s jedním kovovým očkem na provléknutí druhého konce, silný, přesto pružný. Hodinky působí velmi nepřehlédnutelně, vřele doporučuji. Jasně, že je zájem. Že se vůbec ptáš...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gusta Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 Zdravím všechny, není někdo z majitelů tohoto - Steinhart "Nav B-Uhr II 44 mm automatic" - z okolí Mladé Boleslavi? Možná přišel čas vyměnit plast a baterku za něco složitějšího. díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2009 Zdravím všechny, není někdo z majitelů tohoto - Steinhart "Nav B-Uhr II 44 mm automatic" - z okolí Mladé Boleslavi? Možná přišel čas vyměnit plast a baterku za něco složitějšího. díky moc Chystám se tento týden do Kosmonos. Můžeme se někde potkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Bartík Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 běžně nosím hodinky pod 40mm....Velikost není problém. Foceno mobilem...sorry za kvalitu Ahoj safi, prosím tě jakej máš obvod ruky?? Taky přemýšlím o Steinhartech 47mm, jenže s mým obvodem ruky 16 cm mám trochu obavy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Nejsem teda Safi, ale 47mm steiny mam taky a pokud mas 16 cm zapesti, tak to si najdi neco mensiho, protoze ja mam 18 cm a je to na hrane dobreho vkusu. Nasel jsem jim skvely uplatneni, na nocnim stolku plni fci stolniho budiku, ktery nebudi... Ale zase uz presne vim, kdy chodim v noci na zachod, rano je natahnu, poslechnu si unitas.... Maji vlastne skvelej zivot, chudery Omegy musi do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Moje zápěstí je cca 16,5 cm, mám Steinhart 44 mm a je to max. Ty 47 mm jsou super, ale na slabé ruce to nejde, nebo alespoň mně se to nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 (upraveno) Už jsem s tím tady zlobil, ale záleží na vzdálenosti, ze které se na ruku díváš a na nastavení zoomu při focení. Pro srovnání velikost 48 mm na 18 cm zápěstí na fotce s maximálním přiblížením, kterým jsem byl schopen sám sebe vyfotit. Tím chci říct, že člověk, který se na Tvoji ruku s hodinkami dívá ze dvou, či třech metrů nemá podle mě nijak zvláštní pocit nepatřičnosti. Upraveno 11. února 2009 uživatelem šíma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Asi je vhodné podotknout, že trochu záleží i na tvaru zápěstí. Někdo má třeba 18 cm a zápěstí má ploché, někdo více oválné. Pak třeba 48 mm na "plochém" bude naprosto v pohodě, na kulatém bude třeba i 44 moc... Ale chce to nebát se hoši! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Asi je vhodné podotknout, že trochu záleží i na tvaru zápěstí. Někdo má třeba 18 cm a zápěstí má ploché, někdo více oválné. Pak třeba 48 mm na "plochém" bude naprosto v pohodě, na kulatém bude třeba i 44 moc... Ale chce to nebát se hoši! na mojí 18cm překližku bylo 47mm více než dost - připadal jsem si jako nukleární hovado s popelníkem na ruce, ale je to přesně tak jak píšeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 můj příklad, omluva za kvalitu a neoholené předloktí. Nebudu jako manekýn si holit ruce na mojí 18cm překližku bylo 47mm více než dost - připadal jsem si jako nukleární hovado s popelníkem na ruce, ale je to přesně tak jak píšeš Mě se posunuly měřítka. Mám problém si zvykat na něco menšího, než moje milované Nav B a to i kvůli rozměru. Paštika Májka je zřejmě vhodná velikost (to rodinné balení ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 můj příklad, omluva za kvalitu a neoholené předloktí. Nebudu jako manekýn si holit ruce Koukám, že máš taky větší obvod ruky a díky tomu vypadají pěkně. Sluší Ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 (upraveno) 18 cm podle mě je normální zápěstí. Teda maje 190 cm... Ale hodinky si zkoušeli i kolegové s ručičkami hůlčičkami a protože jak někdo tady psal, protože mají "štajny koule", tak se většina shodla, že je to nositelné, že je to pěkné atd. Ale já tvrdím, že je to o vnitřním pocitu a o nutnosti to mít tak 15 min na ruce. Já si před nějakými pár měsíci (asi tak 20) zkoušel ty Prim Rider. Nevím, kolik mají. První pocit - uff, budík...po pár minutách jsem je nechtěl vracet. A to na holé zápěstí konstrukčně úplně nesednou. Mám naštěstí fotku z akce (díky Oldo). Víte, kolik je diamter? Toto je verze jednoho kapitána průmyslu, co mám na ruce (zapůjčeno laskavě) Upraveno 11. února 2009 uživatelem New X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 (upraveno) můj příklad, omluva za kvalitu a neoholené předloktí. Nebudu jako manekýn si holit ruce Mě se posunuly měřítka. Mám problém si zvykat na něco menšího, než moje milované Nav B a to i kvůli rozměru. Paštika Májka je zřejmě vhodná velikost (to rodinné balení ) rozhodně to vypadá líp než zaprcatělý rolexy na 120kg švihákovy Upraveno 11. února 2009 uživatelem YPO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 rozhodně to vypadá líp než zaprcatělý rolexy na 120kg švihákovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 ridery mají 50 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tessok Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Tak uz mam konecne take , dnes dorazily Nav-B Uhr automatic black 47. Obvod ruky 17,5 jsou pravda trochu vetsi ,ale to je jen o zvyk. Kazdopadne jsou nadherne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 živé foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tessok Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Takhle tedy vypadají na živo. Omluvte horší kvalitu fotil jsem telefonem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se