Přejít na obsah

Kdo všechno má pilotky Steinhart???

leonid

Doporučené příspěvky

Kolega dnes obdržel Steinhart Marine timer (díky panu Chronoshopovi Kubsonovi ;) ).

Předpokládám, že zde na fóru moc Marine Timerů od Güntera asi není. Udělal jsem několik rychlých foto, vč. na ruce a srovnávacích s St. Pilot 47, bude-li zájem (???), mohu doplnit večer v sekci Pochlubte se ve vlákně Stein+Archimede.

Jinak jsou to fakt pěkné hodinky, velmi retro působí vanilkově žlutý ciferník s černým a červeným potiskem. Při pohledu v reálu má člověk dojem, že minutová ručka by měla velmi rychle utíkat jak u stopek, což ale nedělá. Hodinky působí velmi precizně, velmi dobré zpracování (1.AA). Řemínek je kvalitně zpracován, s jedním kovovým očkem na provléknutí druhého konce, silný, přesto pružný. Hodinky působí velmi nepřehlédnutelně, vřele doporučuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolega dnes obdržel Steinhart Marine timer (díky panu Chronoshopovi Kubsonovi ;) ).

Předpokládám, že zde na fóru moc Marine Timerů od Güntera asi není. Udělal jsem několik rychlých foto, vč. na ruce a srovnávacích s St. Pilot 47, bude-li zájem (???), mohu doplnit večer v sekci Pochlubte se ve vlákně Stein+Archimede.

Jinak jsou to fakt pěkné hodinky, velmi retro působí vanilkově žlutý ciferník s černým a červeným potiskem. Při pohledu v reálu má člověk dojem, že minutová ručka by měla velmi rychle utíkat jak u stopek, což ale nedělá. Hodinky působí velmi precizně, velmi dobré zpracování (1.AA). Řemínek je kvalitně zpracován, s jedním kovovým očkem na provléknutí druhého konce, silný, přesto pružný. Hodinky působí velmi nepřehlédnutelně, vřele doporučuji.

Jasně, že je zájem. Že se vůbec ptáš......

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Zdravím všechny,

není někdo z majitelů tohoto - Steinhart "Nav B-Uhr II 44 mm automatic" - z okolí Mladé Boleslavi? Možná přišel čas vyměnit plast a baterku za něco složitějšího.

díky moc

Chystám se tento týden do Kosmonos. Můžeme se někde potkat.

Odkaz ke komentáři

běžně nosím hodinky pod 40mm....Velikost není problém. Foceno mobilem...sorry za kvalitu

post-236-1212828404.jpg

Ahoj safi, prosím tě jakej máš obvod ruky?? Taky přemýšlím o Steinhartech 47mm, jenže s mým obvodem ruky 16 cm mám trochu obavy.....

Odkaz ke komentáři

Nejsem teda Safi, ale 47mm steiny mam taky a pokud mas 16 cm zapesti, tak to si najdi neco mensiho, protoze ja mam 18 cm a je to na hrane dobreho vkusu.

Nasel jsem jim skvely uplatneni, na nocnim stolku plni fci stolniho budiku, ktery nebudi... :) Ale zase uz presne vim, kdy chodim v noci na zachod, rano je natahnu, poslechnu si unitas.... Maji vlastne skvelej zivot, chudery Omegy musi do prace :cool02:

Odkaz ke komentáři

Už jsem s tím tady zlobil, ale záleží na vzdálenosti, ze které se na ruku díváš a na nastavení zoomu při focení. Pro srovnání velikost 48 mm na 18 cm zápěstí na fotce s maximálním přiblížením, kterým jsem byl schopen sám sebe vyfotit. Tím chci říct, že člověk, který se na Tvoji ruku s hodinkami dívá ze dvou, či třech metrů nemá podle mě nijak zvláštní pocit nepatřičnosti.

post-987-1234363644.jpg

Upraveno uživatelem šíma
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
Asi je vhodné podotknout, že trochu záleží i na tvaru zápěstí. Někdo má třeba 18 cm a zápěstí má ploché, někdo více oválné. Pak třeba 48 mm na "plochém" bude naprosto v pohodě, na kulatém bude třeba i 44 moc... Ale chce to nebát se hoši! :)

na mojí 18cm překližku bylo 47mm více než dost - připadal jsem si jako nukleární hovado s popelníkem na ruce, ale je to přesně tak jak píšeš

Odkaz ke komentáři

můj příklad, omluva za kvalitu a neoholené předloktí. Nebudu jako manekýn si holit ruce :D

na mojí 18cm překližku bylo 47mm více než dost - připadal jsem si jako nukleární hovado s popelníkem na ruce, ale je to přesně tak jak píšeš

Mě se posunuly měřítka. Mám problém si zvykat na něco menšího, než moje milované Nav B :whistling: a to i kvůli rozměru. Paštika Májka je zřejmě vhodná velikost (to rodinné balení :D )

post-1966-1234370767.jpg

Odkaz ke komentáři

18 cm podle mě je normální zápěstí. Teda maje 190 cm... Ale hodinky si zkoušeli i kolegové s ručičkami hůlčičkami :) a protože jak někdo tady psal, protože mají "štajny koule", tak se většina shodla, že je to nositelné, že je to pěkné atd. Ale já tvrdím, že je to o vnitřním pocitu a o nutnosti to mít tak 15 min na ruce.

Já si před nějakými pár měsíci (asi tak 20) zkoušel ty Prim Rider. Nevím, kolik mají. První pocit - uff, budík...po pár minutách jsem je nechtěl vracet. A to na holé zápěstí konstrukčně úplně nesednou. Mám naštěstí fotku z akce (díky Oldo). Víte, kolik je diamter? Toto je verze jednoho kapitána průmyslu, co mám na ruce (zapůjčeno laskavě)

post-1966-1234371275.jpg

Upraveno uživatelem New X-Bob
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
můj příklad, omluva za kvalitu a neoholené předloktí. Nebudu jako manekýn si holit ruce :D

Mě se posunuly měřítka. Mám problém si zvykat na něco menšího, než moje milované Nav B :whistling: a to i kvůli rozměru. Paštika Májka je zřejmě vhodná velikost (to rodinné balení :D )

rozhodně to vypadá líp než zaprcatělý rolexy na 120kg švihákovy

Upraveno uživatelem YPO?
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...