Apep Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 tadyhle http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry252171 Apepe, mohl bys udělat fotkuz Pinkgoldů volně ležících na stole? S komplet řemenem, z těch, cos zatím dal, nemůžu nějak vnímat celek. Ď. Díky za ten odkaz, fotku volně ležících Pinkoldů na stole jsem včera taky udělal, pak jsem ty fotky zmenšoval a tuhle jsem zapomněl přibalit. Zítra, hned zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 Apepe, mohl bys udělat fotkuz Pinkgoldů volně ležících na stole? S komplet řemenem, z těch, cos zatím dal, nemůžu nějak vnímat celek. Ď. Už je to tady, měj se a zatím :-) Pepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 (upraveno) ta barva me furt dostava... Není nic jednoduššího, než to zkusit taky :-) Já tedy nelituji! Edit: Jen ten hranatý jazýček spony do těch kulatých dírek jde dost neochotně, ale to se určitě časem poddá Upraveno 10. března 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 Edit: Jen ten hranatý jazýček spony do těch kulatých dírek jde dost neochotně, ale to se určitě časem poddá tak 3-4 dny a je to. Jsou úžasné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 nepokoušej mě!!! Nebyl bych sám tak 3-4 dny a je to. Jsou úžasné! Díky patří především dodavateli za rychlé a solidní jednání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omo Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 To New X-Bob a všechny ostatní příznivce Steinhartů: Přes víkend jsem nezahálel a pilně fotil :-) Ta barva je naprosto nádherná, jsem z toho nákupu čím dál víc nadšený. Vypadají suprově!! Gratulačka! Mám takovou otázečku. Ten řemen je tento: http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...Sel_Cat_ID=1#27 Taky mám tu čest je vlastnit (teda jenom v oceli), ale ten origo řemen mi moc nevyhovuje, tak uvažuji o změně. Jenom nevím jesli vzít některý přímo od Steinhartu a nebo od jiného výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 (upraveno) nech si ho usit u simona...? K němu se chystám už kvůli asi třem záležitostem, ale pořád nemám čas, tohle tedy asi bude záležitost čtvrtá. Jakou bys volil barvu řemene k těm mým pinkgoldům? Asi trochu světlejší, než je ta originální viď. Spíš do červena? Poraď, díky To Omo: Ano, je to přesně tenhle řemen. Upraveno 11. března 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Taky mám tu čest je vlastnit (teda jenom v oceli), ale ten origo řemen mi moc nevyhovuje, tak uvažuji o změně. Jenom nevím jesli vzít některý přímo od Steinhartu a nebo od jiného výrobce. Moje doporučení Di-Modell Tornado http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Di-Modell-Tornado naprostá spokojenost, nic jiného mi už na Steiny nesmí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 (upraveno) Já bych teda Apepe řemen neměnil, přijde mi jak barevně, tak materiálově nejvhodnější ten, co máš. Orig. řemeny od Stein. jsou pěkně tlusté po celé délce. Mám doma 3 ks. Všechny jsou na svoji tloušťku 4 mm po celé délce hezky měkké, precizně zpracované, očka k průvlekům jsou masivní, žádné šlupky kůže. Spona je pak důstojným pokračováním "masivnosti" hodinek. Zkusil jsem k Nav B-Uhr přiložit od Di-Modell řemen Jumbo a prostě dojem byl, že ty hodinky tomu řemenu ujížděly Analogie s auty - motor a pod výborný, nestačil podvozek. Tornado od Di-modell dle obr. vypadá zajímavě, nevím, jak je na tom s masivností a sponou. Shrnuto - ohlížel bych se v případě nutnosti vlastnit jiný řemen zas jen po řemenech z nabídky Steinhartu. A k Pinkgoldům bych asi zkusil něco v hnědé barvě, jakési pokračování měkého "zlatého" tónu i na řemen. edit - proč ti nevyhovuje orig řemen, co máš? Toť meritum věci ke správné odpovědi/radě. Upraveno 11. března 2009 uživatelem New X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 mně by s k pinkům líbil černý řemen, nechá vyniknout barvu hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Já bych teda Apepe řemen neměnil, přijde mi jak barevně, tak materiálově nejvhodnější ten, co máš. Orig. řemeny od Stein. jsou pěkně tlusté po celé délce. Mám doma 3 ks. Všechny jsou na svoji tloušťku 4 mm po celé délce hezky měkké, precizně zpracované, očka k průvlekům jsou masivní, žádné šlupky kůže. Spona je pak důstojným pokračováním "masivnosti" hodinek. Zkusil jsem k Nav B-Uhr přiložit od Di-Modell řemen Jumbo a prostě dojem byl, že ty hodinky tomu řemenu ujížděly Analogie s auty - motor a pod výborný, nestačil podvozek. Tornado od Di-modell dle obr. vypadá zajímavě, nevím, jak je na tom s masivností a sponou. Shrnuto - ohlížel bych se v případě nutnosti vlastnit jiný řemen zas jen po řemenech z nabídky Steinhartu. A k Pinkgoldům bych asi zkusil něco v hnědé barvě, jakési pokračování měkého "zlatého" tónu i na řemen. edit - proč ti nevyhovuje orig řemen, co máš? Toť meritum věci ke správné odpovědi/radě. No já jen tak myslel, že bych měl třeba ještě jeden do rezervy, ale fakt je, že tenhle fakt špatný není, zatím to tedy fakt nehoří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 (upraveno) Jakou bys volil barvu řemene k těm mým pinkgoldům? Asi trochu světlejší, než je ta originální viď. Spíš do červena? Poraď, díky Podívej se i na stránky Panatime, barvy obrázků dost silně odpovídají realitě. Hezký řemeny jsou např. v rubrice 24 mm exotic skins http://www.panatime.com/index.html Třeba takový černý slon: Upraveno 11. března 2009 uživatelem kejklik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 kibi, vážně myslíš černý k Pinkgoldům? Mě přijde, že by ta černá se jakoby tloukla s tou zlatou, ne? Churchill - Ad Di-modell tornado - není ten řemen tenčí, než originál(Stein)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 kůže je tenčí, ale řemen je dvojitý, takže ty 3 mm má taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omo Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 nech si ho usit u simona...? Na výrobky od simona jsem se už díval - fotky jeho práce vypadají skvěle (hlavně ty brašny). Ale nevým jestli se k "obyčejným" Steinhartům vyplatí investovat do ručně šitého řemene. Navíc nechci aby mně pásek stál víc než hodinky Ovšem k poněkud exluzivnějším kouskům bych nad růčo páskem vůbec neváhal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Na výrobky od simona jsem se už díval - fotky jeho práce vypadají skvěle (hlavně ty brašny). Ale nevým jestli se k "obyčejným" Steinhartům vyplatí investovat do ručně šitého řemene. Navíc nechci aby mně pásek stál víc než hodinky Pošli mu SZ, popiš mu, co by sis představoval, určitě ti odpoví cenu. Neboj, víc než hodinky to opravdu nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Můžu jen souhlasit a doporučit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2009 kůže je tenčí, ale řemen je dvojitý, takže ty 3 mm má taky No Steinhart ma poctive 4mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2009 Já ten řemen zatím nechám takový jaký je, jeho výměna teď pro mne fakt není priorita. Díky za všechny názory i doporučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2009 Hmm fajnová záležitost....tak ses dočkal...nádherné gratuluji...sednou Ti parádně... Ať Ti to šlape chlape... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se