Přejít na obsah

Kdo všechno má pilotky Steinhart???

leonid

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Hmm fajnová záležitost....tak ses dočkal...nádherné gratuluji...sednou Ti parádně... :speak_cool:

Ať Ti to šlape chlape... :D

Vzal jsem je tento týden na výlet do Hann.Mundenu, máme tu takový setkání v rámci jednoho projektu, jsem ale trochu zklamaný z toho, že v té naší skupině hodinky nikoho nezajímají, není to zvláštní? Nemůžu to nějak pochopit :) Já v podstate vůbec nedávám pozor na jednání, přes wi-fi pořád brouzdám po chronomagu i jinde a užívám si toho, že tolik času na téma hodinky jsem už fakt dlouho neměl :) ... A zrovna jsme byli vyzváni, abychom šli na oběd, takže vypínám notebook a jdu .. :)

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl bych téma na subvlákno - Kdo všechno mohl mít pilotky Steinhart a nemá je. Tyhle krasavce jsem "koupil" na Flying-time.de od skopčáka s nickem Ducaticorse21 a teprve s účinnou pomocí jejich moderátora a vyhrožováním trestním oznámením jsem z něj vymámil peníze po 77 dnech od jejich odeslání na jeho účet. Prý se ztratily v poště. Tak jsem zamáčkl slzu, odepsal pětikilo o které jsem přišel díky poplatkům a změně kurzu a začal přemýšlet o smyslu života. Ale pak jsem si vzpomněl na objednané Steinhart Chronomag LE, které se už vyrábějí (doufám) a též objednané Stowa Antea Black (dtto včetně toho doufám) a už bylo líp...

post-987-1238080571.jpg

Odkaz ke komentáři

Pozdrav ze služební cesty do Hann.Mundenu :)

QUOTE(New X-Bob @ 9.3.2009 - 18:02)

tadyhle

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;&do=findComment&comment=252171

Apepe, mohl bys udělat fotkuz Pinkgoldů volně ležících na stole? S komplet řemenem, z těch, cos zatím dal, nemůžu nějak vnímat celek. Ď.

... Bobe, a nchtěl bys taky fotku Apepa volně ležícího na stole :) Tedy, ne, že by to hrozilo, ale nedalo mi to na tohle ještě v rámci editu nezareagovat, bylo by to samozřejmě i s komplet řemenem, z té putyky nás ale naštěstí rychle vypakovali, takže jsem ještě stačil vnímat i ten celek :)

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Pozdrav ze služební cesty do Hann.Mundenu :)

QUOTE(New X-Bob @ 9.3.2009 - 18:02)

tadyhle

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;&do=findComment&comment=252171

Apepe, mohl bys udělat fotkuz Pinkgoldů volně ležících na stole? S komplet řemenem, z těch, cos zatím dal, nemůžu nějak vnímat celek. Ď.

... Bobe, a nchtěl bys taky fotku Apepa volně ležícího na stole :) Tedy, ne, že by to hrozilo, ale nedalo mi to na tohle ještě v rámci editu nezareagovat, bylo by to samozřejmě i s komplet řemenem, z té putyky nás ale naštěstí rychle vypakovali, takže jsem ještě stačil vnímat i ten celek :)

Dal bych si pivko. Mo pěkná fotka :) .

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

No já začínám taky přemýšlet o tom, že bych si od Šímy nechal ušít řemen na Chrono II... Ten sériový je poněkud, hm... No věřím tomu, že nějaký zakázkový by byl lepší

Odkaz ke komentáři

To Apep -

ANO ANO, děkuji, teprve nyní vnímám nejen steinhartí dokonalost sladění pinkgoldu s tm.hnědým řemenem, ale vpravdě neotřelé sladění celého kompletu s lidovým nápojem středoevropského prostoru (Mitteleuropischeraum-u...Nebo Zentaleuropisch?).

Prosím, přijmi moje ocenění, jak didaktickou formou v šlépějích Komenského jsi předvedl zatím všem pochybovačům, že Steinhart Nav-B Uhr jsou nejen vhodným doplňkem muže z CZ/D/A prostoru v době práce, ale i v době odpočinku či vytváření nových společenských vazeb, např. v restaurantech a to naprosto v dimenzích zažitých sociokulturních vzorců chování. Toto odvážné obrazové pojetí se jeví v době, kdy společnost v celé šíři vnímá spíše obrazové vjemy, než psaný text a mluvené slovo, jako revoluční čin na poli osvěty a šíření slávy Steinhartu a to především díky úderné obrazové informaci z oblíbeného prostředí cílové skupiny.

:)

Grüss Gott.

Upraveno uživatelem New X-Bob
Odkaz ke komentáři

To Apep -

ANO ANO, děkuji, teprve nyní vnímám nejen steinhartí dokonalost sladění pinkgoldu s tm.hnědým řemenem, ale vpravdě neotřelé sladění celého kompletu s lidovým nápojem středoevropského prostoru (Mitteleuropischeraum-u...Nebo Zentaleuropisch?).

Prosím, přijmi moje ocenění, jak didaktickou formou v šlépějích Komenského jsi předvedl zatím všem pochybovačům, že Steinhart Nav-B Uhr jsou nejen vhodným doplňkem muže z CZ/D/A prostoru v době práce, ale i v době odpočinku či vytváření nových společenských vazeb, např. v restaurantech a to naprosto v dimenzích zažitých sociokulturních vzorců chování. Toto odvážné obrazové pojetí se jeví v době, kdy společnost v celé šíři vnímá spíše obrazové vjemy, než psaný text a mluvené slovo, jako revoluční čin na poli osvěty a šíření slávy Steinhartu a to především díky úderné obrazové informaci z oblíbeného prostředí cílové skupiny.

:)

Grüss Gott.

Bobe, myslím, že jsi uhodil hřebík na hlavičku a Tvého ocenění si velmi vážím, dělat reklamu pinkgoldům bylo tady pro mne potěšením, pár lidem jsem dokonce "vnutil", že nepodívat se na anglické verze našeho fóra by byla velká chyba.

Odkaz ke komentáři

Pánové, mám takouvou otázečku:

Při nastavování času na mých Steinhartech směrem do zadu mi začne jít vteřinovka pozpátku. Dělá to pouze, když ručičky posunuji velmi pomalu a když korunku pustím, běží vše zase tak, jak má.

Dělá vám to taky?

Ne že by mi to vadilo, dají se tím hodinky kdykoli seřídit na vteřinu přesně, akorát si nejsem jist, jetli jim tím neškodím.

Odkaz ke komentáři

Na výrobky od simona jsem se už díval - fotky jeho práce vypadají skvěle (hlavně ty brašny). Ale nevým jestli se k "obyčejným" Steinhartům vyplatí investovat do ručně šitého řemene. Navíc nechci aby mně pásek stál víc než hodinky :sad01_anim:

Ovšem k poněkud exluzivnějším kouskům bych nad růčo páskem vůbec neváhal!

Pokud nebudeš trvat na tom,že řemen musí být jedině z předkožky louisiánského aligatora tak se neboj :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

Omo: Zastavení vteřinovky a posun o pár kousků dozadu se mi děje u lemanie, dokonce to je popsáno jako povolený pseudohacking.

edit: ale radši to nezneužívám, nedělá mi to dobře

Pravda je, že při běhu pozpátku mají hodinky dost divný zvuk. Ale jinou možnost jak si seřídit denní odchylku neznám (kromě čekání 40 hodin, než se zastaví).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...