Apep Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2009 Hmm fajnová záležitost....tak ses dočkal...nádherné gratuluji...sednou Ti parádně... Ať Ti to šlape chlape... Asi se teď budu pořád kochat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2009 No Steinhart ma poctive 4mm Zkusím o víkendu udělat nějaké fotečky, v reálu jako celek to vypadá parádně. Pokud budeš chtít, pošli mi do SZ tvůj mail a pošlu ti je. Neumím sem dát fotky, no ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 Churchillovy Steinharty na Di-modelu Tornado. Vypadá to pěkně retro, jen řemen je asi trochu tenčí, než orig. stein.řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 Ne asi, ale určitě taky jsem si to nedovedl představit, ale zvykl jsem si rychle. Odměna je to retro. A díky za postnutí fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 (upraveno) Hmm fajnová záležitost....tak ses dočkal...nádherné gratuluji...sednou Ti parádně... Ať Ti to šlape chlape... Vzal jsem je tento týden na výlet do Hann.Mundenu, máme tu takový setkání v rámci jednoho projektu, jsem ale trochu zklamaný z toho, že v té naší skupině hodinky nikoho nezajímají, není to zvláštní? Nemůžu to nějak pochopit Já v podstate vůbec nedávám pozor na jednání, přes wi-fi pořád brouzdám po chronomagu i jinde a užívám si toho, že tolik času na téma hodinky jsem už fakt dlouho neměl ... A zrovna jsme byli vyzváni, abychom šli na oběd, takže vypínám notebook a jdu .. Upraveno 26. března 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Měl bych téma na subvlákno - Kdo všechno mohl mít pilotky Steinhart a nemá je. Tyhle krasavce jsem "koupil" na Flying-time.de od skopčáka s nickem Ducaticorse21 a teprve s účinnou pomocí jejich moderátora a vyhrožováním trestním oznámením jsem z něj vymámil peníze po 77 dnech od jejich odeslání na jeho účet. Prý se ztratily v poště. Tak jsem zamáčkl slzu, odepsal pětikilo o které jsem přišel díky poplatkům a změně kurzu a začal přemýšlet o smyslu života. Ale pak jsem si vzpomněl na objednané Steinhart Chronomag LE, které se už vyrábějí (doufám) a též objednané Stowa Antea Black (dtto včetně toho doufám) a už bylo líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 (upraveno) Pozdrav ze služební cesty do Hann.Mundenu QUOTE(New X-Bob @ 9.3.2009 - 18:02) tadyhle http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;&do=findComment&comment=252171 Apepe, mohl bys udělat fotkuz Pinkgoldů volně ležících na stole? S komplet řemenem, z těch, cos zatím dal, nemůžu nějak vnímat celek. Ď. ... Bobe, a nchtěl bys taky fotku Apepa volně ležícího na stole Tedy, ne, že by to hrozilo, ale nedalo mi to na tohle ještě v rámci editu nezareagovat, bylo by to samozřejmě i s komplet řemenem, z té putyky nás ale naštěstí rychle vypakovali, takže jsem ještě stačil vnímat i ten celek Upraveno 26. března 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Pozdrav ze služební cesty do Hann.Mundenu QUOTE(New X-Bob @ 9.3.2009 - 18:02) tadyhle http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;&do=findComment&comment=252171 Apepe, mohl bys udělat fotkuz Pinkgoldů volně ležících na stole? S komplet řemenem, z těch, cos zatím dal, nemůžu nějak vnímat celek. Ď. ... Bobe, a nchtěl bys taky fotku Apepa volně ležícího na stole Tedy, ne, že by to hrozilo, ale nedalo mi to na tohle ještě v rámci editu nezareagovat, bylo by to samozřejmě i s komplet řemenem, z té putyky nás ale naštěstí rychle vypakovali, takže jsem ještě stačil vnímat i ten celek Dal bych si pivko. Mo pěkná fotka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 No já začínám taky přemýšlet o tom, že bych si od Šímy nechal ušít řemen na Chrono II... Ten sériový je poněkud, hm... No věřím tomu, že nějaký zakázkový by byl lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 (upraveno) To Apep - ANO ANO, děkuji, teprve nyní vnímám nejen steinhartí dokonalost sladění pinkgoldu s tm.hnědým řemenem, ale vpravdě neotřelé sladění celého kompletu s lidovým nápojem středoevropského prostoru (Mitteleuropischeraum-u...Nebo Zentaleuropisch?). Prosím, přijmi moje ocenění, jak didaktickou formou v šlépějích Komenského jsi předvedl zatím všem pochybovačům, že Steinhart Nav-B Uhr jsou nejen vhodným doplňkem muže z CZ/D/A prostoru v době práce, ale i v době odpočinku či vytváření nových společenských vazeb, např. v restaurantech a to naprosto v dimenzích zažitých sociokulturních vzorců chování. Toto odvážné obrazové pojetí se jeví v době, kdy společnost v celé šíři vnímá spíše obrazové vjemy, než psaný text a mluvené slovo, jako revoluční čin na poli osvěty a šíření slávy Steinhartu a to především díky úderné obrazové informaci z oblíbeného prostředí cílové skupiny. Grüss Gott. Upraveno 27. března 2009 uživatelem New X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 hele Tádo, člen s nikem šíma je někdo jiný než ten, od něhož si žádáš službu a nazýváš ho sprostě bez titulu příjmením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 To Apep - ANO ANO, děkuji, teprve nyní vnímám nejen steinhartí dokonalost sladění pinkgoldu s tm.hnědým řemenem, ale vpravdě neotřelé sladění celého kompletu s lidovým nápojem středoevropského prostoru (Mitteleuropischeraum-u...Nebo Zentaleuropisch?). Prosím, přijmi moje ocenění, jak didaktickou formou v šlépějích Komenského jsi předvedl zatím všem pochybovačům, že Steinhart Nav-B Uhr jsou nejen vhodným doplňkem muže z CZ/D/A prostoru v době práce, ale i v době odpočinku či vytváření nových společenských vazeb, např. v restaurantech a to naprosto v dimenzích zažitých sociokulturních vzorců chování. Toto odvážné obrazové pojetí se jeví v době, kdy společnost v celé šíři vnímá spíše obrazové vjemy, než psaný text a mluvené slovo, jako revoluční čin na poli osvěty a šíření slávy Steinhartu a to především díky úderné obrazové informaci z oblíbeného prostředí cílové skupiny. Grüss Gott. Bobe, myslím, že jsi uhodil hřebík na hlavičku a Tvého ocenění si velmi vážím, dělat reklamu pinkgoldům bylo tady pro mne potěšením, pár lidem jsem dokonce "vnutil", že nepodívat se na anglické verze našeho fóra by byla velká chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omo Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Pánové, mám takouvou otázečku: Při nastavování času na mých Steinhartech směrem do zadu mi začne jít vteřinovka pozpátku. Dělá to pouze, když ručičky posunuji velmi pomalu a když korunku pustím, běží vše zase tak, jak má. Dělá vám to taky? Ne že by mi to vadilo, dají se tím hodinky kdykoli seřídit na vteřinu přesně, akorát si nejsem jist, jetli jim tím neškodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Na výrobky od simona jsem se už díval - fotky jeho práce vypadají skvěle (hlavně ty brašny). Ale nevým jestli se k "obyčejným" Steinhartům vyplatí investovat do ručně šitého řemene. Navíc nechci aby mně pásek stál víc než hodinky Ovšem k poněkud exluzivnějším kouskům bych nad růčo páskem vůbec neváhal! Pokud nebudeš trvat na tom,že řemen musí být jedině z předkožky louisiánského aligatora tak se neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omo Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Pokud nebudeš trvat na tom,že řemen musí být jedině z předkožky louisiánského aligatora tak se neboj to netrvám, stčil by mi z české krávy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 to netrvám, stčil by mi z české krávy Napis mu, myslim, ze se odpovedi bat nemusis, remeny budou za podobnou cenu jako "priserne hirsche" ale kvalitou nesrovnatelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 (upraveno) Omo: Zastavení vteřinovky a posun o pár kousků dozadu se mi děje u lemanie, dokonce to je popsáno jako povolený pseudohacking. edit: ale radši to nezneužívám, nedělá mi to dobře Upraveno 28. března 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omo Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Omo: Zastavení vteřinovky a posun o pár kousků dozadu se mi děje u lemanie, dokonce to je popsáno jako povolený pseudohacking. edit: ale radši to nezneužívám, nedělá mi to dobře Pravda je, že při běhu pozpátku mají hodinky dost divný zvuk. Ale jinou možnost jak si seřídit denní odchylku neznám (kromě čekání 40 hodin, než se zastaví). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omo Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Napis mu, myslim, ze se odpovedi bat nemusis, remeny budou za podobnou cenu jako "priserne hirsche" ale kvalitou nesrovnatelne O.K., pujdu do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Omo: neřiď denní odchylku, ale týdenní - zakrouhluj na minuty a na vteřinovku se vyprdni - máš mechaniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se