Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Omo: neřiď denní odchylku, ale týdenní - zakrouhluj na minuty a na vteřinovku se vyprdni - máš mechaniku

Budu muset. Dík za radu.

- ale stejně není zrovna příjemné mít na vteřinovce půl minuty odchylku. Hold vteřinovku si pořizovat jen na chronometrech.

Odesláno

Omo: neblázni, to je jen zvyk z quartzu - to přejde. Jednou za tejden to pak seřídíš, a zjistíš, že podstatnější je, aby minutovka seděla na indexu, když vteřinovka je na dvanáctce. A ne nějaký půlminuty sem nebo tam :-)

Odesláno
Pravda je, že při běhu pozpátku mají hodinky dost divný zvuk. Ale jinou možnost jak si seřídit denní odchylku neznám (kromě čekání 40 hodin, než se zastaví).

Tyto dotazy se určitě vyrojily v souvislosti se změnou času na letní, ani mě to neminulo a když jsem laboroval s korunkou, tak jsem si tu vteřinovku taky tímto způsobem zastavil na dvanáctce, dobrý pocit jsem z toho ale neměl, takže to příště už taky dělat nebudu.

Odesláno
Tak pánové, nedalo mi to a založil jsem toto vlákno. Sice jsem při běžném nošení pilotky Steinhart zatím na nikom neviděl, ale z fóra vím, že šťastných vlastníků mezi členy nás bude asi dost. Jednu dobu jsem měl i pocit, že patří mezi standardní vybavení každé** chronomagisty. Tak jak? Přiznejte se. Já jedny mám. Co ostatní?..teda kromě Jakuba, ten by nás v počtu asi trumfnul :taz:

Chystám se na ně, ale mám ještě dilema s Fortis :wallbash:

Odesláno (upraveno)

Tak jsme byli na výletě, sice jsme se na této služební cestě opozdili o hodinu a půl oproti domluvenému času jednání s partnerem, ale pinkgoldy jsou v tom nevinně, poctivě a přesně mi to zpoždění měřily, takže jsem měl pořád dokonalý přehled - na rozdíl od mé** orientační** smyslu při hledání zkratky z Pelhřimova do České** Rudolce přes doporučené Počátky a Studenou, místní lokálpatrioti mi musí prominout, ale značení tam za moc nestojí (to je ta první fotka, s tím pěkným znázorněním funkce antireflexu, již ale cestou zpět). Předtím jsme se večer fotili (musím ten prach z baterek už konečně utřít, sice patina je patina, ale čeho je moc, toho je dost /to zase bude těch h.o.ých hvězdiček ../ - to jsou ty další fotky. Zatím s pinkogoldama absolutní spokojenost a příjemné soužití každý den. Když si je některý den nevezmu, tak nestojím celý den za nic, když si je vezmu, tak zase nic neudělám, protože se pořád "kochám". Rezerva nátahu je neuvěřitelná, stejně tak neuvěřitelná je doba, po kterou je natahuju. Natahujete je až do konce, nebo v nejlepším přestanete? :)

Upraveno uživatelem Apep
Odesláno

Tak jsem zde četl a četl, až jsem minulý týden neodolal a objednal LGE od Steinharta, před chvilkou mi Günter potvrdil odeslání zásilky. Tak snad bude radost veliká :-)

Odesláno

Radost zatím malá, odpoledne ve schránce byl lístek z DPD, tak jsem ihned volal na uvedený mobil, ale bohužel již cestovaly zase někam jinam. Tak musím vydržet do úterka. :crying_anim:

Odesláno

Tak jsem se konečně dočkal :thumbsup_anim: hodinky mi dovezli do práce, tak jsem musel ihned udělat v zasedačce menší prezentaci. Reakce veskrze kladné, já hodnotím-super, boxem počínaje a hodinkami konče. Největší obavu jsem měl z velikosti, je to ale Ok. Hodinky s průměrem pouzdra nad 47mm ale v budoucnu nebudu plánovat, obvod zápěstí mám 18cm.

Děkuji všem, kteří zde pilotky od Steihartů prezentovali a tím mě navedli k nákupu super B Uhren.

Zvláštní díky pro : Onion, Kejklík, "Bobík"

Odesláno

Večer vložím fotečku mojí vostajnhardizovaný ruky. Jó kolegyně se ptala, to jsou ty pro šéfa :gun_bandana: Pro toho mám ale vybrané Prim Linea 39mm v bílé. ( je z eneser, tak by mu něco neněmeckého mohlo udělat radost, ten má ručičku outlou, tomu by steiny nešly )

Odesláno

:offtopic:

jak nešly? Zum befehl a bude je nosit a žádný kecy! Štajnhart je hochdeutsch, esli von nebude se vofrňovat nad nějaké "češaj úren"... Teď vážně, Linea je dobrá volba, ale 39 mm? mají 36 a 40,ne? Na moje 40 moc vzpomínám... :blush02:

Odesláno

O víkendu jsem svoje Steinhart Gold LE vzal do letadélka... těch 6G přežily bez úhony, já se trochu opotil.. ale šlapeme oba bez závad dál :) Alespoň si teď dokážu představit co to přetížení vlastně znamená :D

Odesláno
:offtopic:

jak nešly? Zum befehl a bude je nosit a žádný kecy! Štajnhart je hochdeutsch, esli von nebude se vofrňovat nad nějaké "češaj úren"... Teď vážně, Linea je dobrá volba, ale 39 mm? mají 36 a 40,ne? Na moje 40 moc vzpomínám... :blush02:

Máš pravdu, já jsem to v tom rozrušení popletl, jedná se o 36mm. Pan Prokop mi taky volal a ověřoval, zdali by nebylo 40mm pouzdro vhodnější. No já myslím, že ne.

Jak jsem psal ručička je outlá. :smile_anim: Ještě uvidíme, jak vše dopadne, zatím to kolegové odsouhlasili, jen někeré překvapila cena.

No to víš hochdeutsch to není, ale ..... čéska fójak dobry fójak, tak proč ne třeba česká uhren dóbra uhren :guitar:

Přikládám foto ihned po rozbalení v práci, omlouvám se za horší kvalitu, ruka se mi třásla a fotil jsem to mobilem.

post-1060-1239733954.jpg

Odesláno

To M-72: Je to tak, to jsou ty nejhezčí momenty, při rozbalování krabice - a Ty jsi tam měl ještě něco navíc, viď, mimo toho náhradního hnědého řemenu tam vidím vpravo ještě něco v igelitu, co to tam je? Jinak samozřejmě gratuluji :)

Odesláno
Přikládám foto ihned po rozbalení v práci, omlouvám se za horší kvalitu, ruka se mi třásla a fotil jsem to mobilem.

Zér šén časoměr, vítej do party LE Gold. Jaký máš číslo?

Odesláno (upraveno)

To Apep : je to nástroj pro výměnu řemene, díky :thumbsup_anim:

To Kejklík : ich habe No. 241

Günther se mě asi ze srandy ptal, jaké číslo na přání si přeji, tak jsem si vybral, obratem mi pak napsal, že již jsou všechna pěkná čísla rozebrána :thumbsdown_anim: a prý mi číslo jednoduše přidělí ať se rychle rozhoupu. Tak jsem bez váhání objednal, no a ten únor čtyřicetjedna není špatný :gunsmilie:

Jaké čísla na LGE mají ostatní ??

Upraveno uživatelem M-72
Odesláno

to M-72

:D mne to tiez spravil, najprv ze ktore cislo by som chcel, a ked som mu poslal zoznam, tak, ze tie nie su k dispozicii, ale ze si mozem vybrat z tychto .... cisel.

tak mam 051 :) su uplne super a cislo je tiez fajn

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...