Návštěvník Tada Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 tessok: Na tyhle jsem koukal než jsem si koupil Chrono II + máš dost geniální podpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tessok Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2009 tessok: Na tyhle jsem koukal než jsem si koupil Chrono II + máš dost geniální podpis No ja ještě pokoukavám po Chrono II ,akorát jsem ještě nepřišel na to jak doma vysvětlim paní ,že je zkrátka potřebuji. Ale myslím ,že s tim samým problémem si láme hlavu více zde registrovaných chronomagistů :-) Ten podpis jsem si vypujčil od českého vše genia Járy da C. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Dobrý večer vespolek, tak už mám na ruce Stainhart NAV B Uhr II 44 mm, hand drive, jsou geniální, super, nádherné. Pořád se na ně musím koukat. Je to závislost. Ten strojek je prostě jedinečný. Jsem šťastný. nafotím a přiložím. Mějte se.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 Ahoj, fotky mých štajnů jsem připíchl do fóra recenze hodinek. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Zdravím všechny, jelikož mé vybírání nebere konce a Steinharty se mi líbí čím dál tím víc, tak bych se chtěl zeptat, jestli je tady nějaký majitel Steinhart Nav B-Uhr II 44 mm (UNITAS), který se vyskytuje v oblasti Hradec Králové, Pardubice, Litomyšl, Svitavy, Brno. Přeci jen jsou ty hodinky dost velké a osobní zkušenost by byla super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 to heky: Sorry severní čechy, maximálně Česká Lípa, Nový Bor, někdy Liberec v nejbližších dnech. Ale spíš ta Česká Lípa a Nový Bor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 to Heky: Jinak já mám ruku 18,5 cm a hodinky jsou akorát, až přemýšlím o těch větších 47mm. No, na normální nošení jsou tyto (44) úplně super a dokáži si představit na mimořádné události ještě větší hodinky. Koukni na foto v recenzích hodinek, dával jsem je tam 30.05.2009. Jinak musím přiznat, že na živo vypadají o něco menší ty fotky sjou pořád jenom 2D. Měj se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 to cedric: Dík za odpověď. To je na mě bohužel moc z ruky. Projížděl jsem všechny fotky tady na fóru (i ty tvoje - sedí ti perfektně!), ale těžko se na to spoléhat...předtím se mi zdály 42mm Arcadie hrozně velký a ve skutečnosti to bylo v pohodě (zápěstí mám 16,5 cm). Steinharty jsou celkově větší, tak to už se trochu obávám Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem je u Kubsona objednal a pak uvidím jak mi sednou...když nesednou, tak nevadí - vezmu Arcadie Ale bylo by i tak fajn, když bych si je zkusil než dorazí Kubsonovi z Německa. Ve čtvrtek budu v Brně a v sobotu odpoledne/navečer v Praze, tak kdyby se někdo našel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Tak mám jednu trochu znepokojující zprávu, zjistil jsem, že se mé "Pink Goldy" za týden předcházejí asi o 3 minuty ... Co s tím? Neřešit to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 hodinar - treba p. Frydl, vibrograf, seridit...? Když jsou ještě v záruce? Neměl bych kontaktovat prodejce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 a jo asi by to bylo nejlepsi, ale jak to bude dlouho trvat...? No právě, možná ještě počkám, třeba si to ještě "sedne" Zeptám se Kubsona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_0303 Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 (upraveno) No právě, možná ještě počkám, třeba si to ještě "sedne" Zeptám se Kubsona A to tak jdou od nových, nebou se to vyskytlo až po čase? Moje jdou tak +7s/den stabilně od novoty - tj cca 2 měsíce. Upraveno 3. června 2009 uživatelem radek_0303 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 A to tak jdou od nových, nebou se to vyskytlo až po čase? Moje jdou tak +7s/den stabilně od novoty - tj cca 2 měsíce. Moc jsem to zezačátku tedy nesledoval, to je pravda, ale jak si tak vzpomínám, tak jejich přesnost byla docela v souladu s mými Hanowami (quartz), které byly zase v souladu s časem třeba na teletextu. Minulý týden jsem měl oboje hodinky s sebou na služební cestě v zahraničí, pinkgoldy jsem pravidelně natahoval a přitom jsem sledoval, jak jdou, ve srovnání s těmi Hanowami. A přitom jsem ten rozdíl s poděšením zjistil. Po příjezdu domů jsem takhle začal sledovat i oboje Glashutte (jak jsem je měl na renovaci, viz příslušné vlákno) a zjistil jsem stejný rozdíl, taky trochu pospíchají. No, nechci to uspěchat, ani nechci zmatkovat, ale trochu mě to zneklidňuje, možná ale ještě počkám a budu to sledovat dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Apepe, já jsem nechal Štajny seřídit po 1/4 roce u mého hodináře. Doladil je, myslím, že dělají tak do +1 min (max do 1,5???) týden, to je v poho a to neřeším. Předtím cca tak + 20-30 sec/den (takže asi jako u tebe cca +3 min/týden). On mi říkal, že Unitas, jako manuální nátah, si chce sednout delším užíváním, aby se zaběhl a pak to má cenu do něj šťourat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Apepe, já jsem nechal Štajny seřídit po 1/4 roce u mého hodináře. Doladil je, myslím, že dělají tak do +1 min (max do 1,5???) týden, to je v poho a to neřeším. Předtím cca tak + 20-30 sec/den (takže asi jako u tebe cca +3 min/týden). On mi říkal, že Unitas, jako manuální nátah, si chce sednout delším užíváním, aby se zaběhl a pak to má cenu do něj šťourat. Díky, taky se mi to zatím ještě nechce řešit, asi bych měl ale hodinky i víc nosit, viď Zatím je nosím spíš tak nárazově, i když jsou, jak víme , vhodné ke všem příležitostem. Aspoň je budu pravidelně natahovat ... To jsem taky trochu zanedbával Jinak jsem se už zeptal i prodejce na jeho názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Ahoj, svoje štajny sleduji 5 dní + 10 s, to je dobrý :-)). No, je pravda, že je teď nosím málo, natahujikaždé ráno ve stejný čas, stejný počet otáček. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Ahoj, svoje štajny sleduji 5 dní + 10 s, to je dobrý :-)). No, je pravda, že je teď nosím málo, natahujikaždé ráno ve stejný čas, stejný počet otáček. Ahoj. + 10 s denně, nebo za těch 5 dní?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tessok Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 (upraveno) Ale bylo by i tak fajn, když bych si je zkusil než dorazí Kubsonovi z Německa. Ve čtvrtek budu v Brně a v sobotu odpoledne/navečer v Praze, tak kdyby se někdo našel... to Heky - mam Steiny 47 mm a celý víkend smrdím v Praze tak posli SZ a dáme kafe at je muzes prozkoumat. Ale za sebe mužu říct ,že když jsem prvně otevřel krabičku s hodinkama tak říkám "sakra ty jsou nějaký mooooc velký" no a po pár dnech ti přijdou takový jako akorurátní Upraveno 4. června 2009 uživatelem tessok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 to tessok: Dík za nabídku, ale potřeboval bych vyzkoušet velikost 44 mm Myslím, že si taky zvyknu na tu velikost...už jen kvůli krásnýmu unitasu Našel jsem na watchuseek.com fotky od jednoho uživatele, který je vlastní a zároveň má stejnou velikost zápěstí - zdá se mi to OK. Spíš ty fotky velikost hodinek ještě opticky zvětšují. http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=258493 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 Já jsem nabyl dojem, že se mi ty Steinharty nějak časem zmenšují. Po koupi jsme si říkal - jo, parádních 47 mm. No a postupem doby jsou nějaké menší, ač obvod zápěstí zůstal. Třeba Rev.Thom. pro Güntera vyrobí časem kloudně velké pilotky Foto z dnešního rána, foceno mobilem za jízdy (proto děsná kvalita) - lepší se na foto dívat bez rozkliknutí, asi bych se jednou nebál 51mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se