New X-Bob Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 (upraveno) hehe, Apepe, ty jsi vlastně takový on-line zpravodaj kamilova zkušenost mě utvrzuje v tom, že občasné postrčení ruček zpět u jednoduchých strojků nebude zločin. Upraveno 10. června 2009 uživatelem New X-Bob
Onisan Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Já točím ručkama všemy směry... u všech hodinek je to OK
Onisan Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Nová limitka s centrální vteřinovkou je tady: http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...1&Sel_ID=12
Apep Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Onion napsal: Nová limitka s centrální vteřinovkou je tady: http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...1&Sel_ID=12 (Basis UNITAS)?? Na bázi Unitasu? Čili Steinhart inhouse kalibr na bázi Unitasu? A nebo co je to vlastně za kalibr? Omlouvám se za možná naivní otázku.
Apep Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 New X-Bob napsal: hehe, Apepe, ty jsi vlastně takový on-line zpravodaj kamilova zkušenost mě utvrzuje v tom, že občasné postrčení ruček zpět u jednoduchých strojků nebude zločin. Občas se vrá*** asi neuškodí, já ale budu šlapat dál dopředu, už jenom Díky ale všem za uklidňující odpovědi PS: Dnešní jednání skončilo, jdeme na společnou večeři
Frantik Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Apep napsal: (Basis UNITAS)?? Na bázi Unitasu? Čili Steinhart inhouse kalibr na bázi Unitasu? A nebo co je to vlastně za kalibr? Omlouvám se za možná naivní otázku. Je to Unitas s centralni vterinovkou
Apep Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Frantik napsal: Je to Unitas s centralni vterinovkou Díky, já bych si to normálně zjistil na fotkách, kdyby ale šly z té stránky stáhnout - nějak se mi to nezadařilo, funkce "uložit obrázek jako" tam nefunguje.
grakij Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Apep napsal: Díky, já bych si to normálně zjistil na fotkách, kdyby ale šly z té stránky stáhnout - nějak se mi to nezadařilo, funkce "uložit obrázek jako" tam nefunguje. kdyz kliknes pravym na nekterou tu zmenseninu a das "Kopirovat adresu odkazu" nasledne si otevres nove okno/zalozku a vlozis uvidis nevidane plati pro Firefox u ostatnich to bude obdobne
Apep Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 (upraveno) grakij napsal: kdyz kliknes pravym na nekterou tu zmenseninu a das "Kopirovat adresu odkazu" nasledne si otevres nove okno/zalozku a vlozis uvidis nevidane plati pro Firefox u ostatnich to bude obdobne Hned to zkusím, díky Edit: Zkusil jsem to, "kopírovat adresu odkazu" tam nemám. Jenom "kopírovat zástupce"; když pak otevřu nové okno, tak nemám co vložit, protože "vložit" není podsvětleno. Ale já teď na to stejně nemám čas, z důvodů naznačených včera Upraveno 11. června 2009 uživatelem Apep
Gorg Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 To Apep...ty tvoje Steiny si rozhodne nemohou stezovat, ze je nikam nevyvezes :-) Tohle ja mam rad. Kdyz si nekdo koupi hodinky s takovym strojem "drzakem" jako je unitas a ukaze jim kus sveta...ma je v oblibe...proste tak nejak verim, ze toho ducha tech zazitku, cest a genius loci tech mist casu do sebe castecne absorbujou.... ....a jednou...a jednou az uplyne more casu.... jsou z toho ty spravny hodinky po dedovi, ne takovy o kterych se vi, ze se je deda bal nosit a mel je parkrat na ruce...cennejsi jsou ty "horsi", ktery jej provazely zivotem. ....potomek se pak zaobira renovaci... ...a na tebe Apepe bude trosku nastvanej, ze si je nenechal v nerezu, protoze co s vomlacenym PVD, sakrblé
grakij Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 skoda no kazropadne vypada to nejak takto
Onisan Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 sakra, chlapi, nechte si tu debatu o ovládání internetu do SZ
Apep Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Gorg napsal: To Apep...ty tvoje Steiny si rozhodne nemohou stezovat, ze je nikam nevyvezes :-) Tohle ja mam rad. Kdyz si nekdo koupi hodinky s takovym strojem "drzakem" jako je unitas a ukaze jim kus sveta...ma je v oblibe...proste tak nejak verim, ze toho ducha tech zazitku, cest a genius loci tech mist casu do sebe castecne absorbujou.... ....a jednou...a jednou az uplyne more casu.... jsou z toho ty spravny hodinky po dedovi, ne takovy o kterych se vi, ze se je deda bal nosit a mel je parkrat na ruce...cennejsi jsou ty "horsi", ktery jej provazely zivotem. ....potomek se pak zaobira renovaci... ...a na tebe Apepe bude trosku nastvanej, ze si je nenechal v nerezu, protoze co s vomlacenym PVD, sakrblé Uz je začínám brát do světa i s dalšími, několikrát si takhle s námi vyrazily do světa quartzové Hanowy, jenom se s pinkgoldy nebyly schopné dohodnout, které ten který den půjdou ven a které zůstanou na hotelovém pokoji v kufru. Byl to pro mne docela problém, protože neumím moc říkat ?ne?, takže jsem tahal s sebou oboje stroje a průběžně jsem je měnil. Buď si toho okolí všimlo a ohleduplně to nikdo nekomentoval, nebo, a to je pravděpodobnější, si toho nikdo nevšiml. Na místě je ale otázka, jestli takhle blbnu kvůli sobě, nebo kvůli tomu, abych nějak zapůsobil na okolí Provokovat okolí samozřejmě nechci, takhle by to totiž taky mohlo být chápáno. Nevím, kdy zase někam vyrazím, ale až zase někam vyjedeme, tak vezmu hodinek víc, dvoje jsou docela málo. Nanečisto si to občas zkouším v práci, ale protože jsem většinu dne zalezlej v kanclu, tak to zase moc velkej smysl nemá. Mimochodem, budu si muset pro tyhle účely už konečně pořídit nějaké to transportní pouzdro Mimochodem, snažím se působit na potomky v duchu našeho společného filosofického (nebo snad dokonce už životního?) názoru, ale chce to čas. Napsal jsi to všechno moc pěkně, díky Genius loci, to sedí, takhle se dívám na různé reliktní předměty po nějakých osobnostech taky. Samozřejmě je třeba, aby se člověk tou osobností nějakým způsobem taky stal Jinak s tím nerezem, docela mě zaujala ta nejnovější verze STEINHARTů "Nav.B-Uhr REPLICA limitiert B, viz včerejší upozornění Oniona s odkazem, to bych bral samozřejmě v nerezu ? BTW, myslím, že by si toho doma možná ani nikdo nevšiml, že došlo k nějakému dalšímu přírůstku Musím se podívat, jestli to už má Kubson v nabídce. Jj, asi už mi není pomoci. Co vidím, to musím mít Utěšuje mě, že takových nás je většina, jen si to někdo umí přiznat a někdo si to připustit nechce. No nic, máme coffee break, takže končím a jdu si dát dnešní asi dvacáté kafe
Apep Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 kibi napsal: jo, skvela reportaz! Díky za pochvalu, už jsem se i trochu obával, jestli jsem to včera nepřehnal. Ale je to něco jako "s pinkoldy na cestách", trochu na odlehčení
Gorg Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Apep napsal: Díky za pochvalu, už jsem se i trochu obával, jestli jsem to včera nepřehnal. Ale je to něco jako "s pinkoldy na cestách", trochu na odlehčení Naopak...ukazujes nam jakje to s pinkgoldama v praxi... Uz vime, ze maji rady pivo (i z tuplaku), slepe netrvaji na znacce, ale ochutnaji vsechno....chodi rady do prirody a obdivuji se zenam... Co z toho plyne? To co tady rikame uz dlohou..... pilotky od Steinharta maj proste koule...
New X-Bob Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 (upraveno) jo jo jo, těším se na další pinkgoldovské reporáže. BTW - kdy už bude nový 007 s názvem Pinkgoldfinger? Upraveno 15. června 2009 uživatelem New X-Bob
Apep Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 New X-Bob napsal: jo jo jo, těším se na další pinkgoldovské reporáže. BTW - kdy už bude nový 007 s názvem Pinkgoldfinger? Snad ještě letos, premiéra bude na youtube
skalis Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Apep napsal: Dokonce jsem s údivem a s potěšením zjistil, že je v Seattlu montují i do motorů Boeingů, podíval jsem se z okénka a náhodou jsem si toho všimnul .. Co je ale nepříjemně zaskočilo, to jsou současná drastické omezení občerstvení během letu .., zase na druhou stranu, listuješ si palubními časopisy a vidíš, že třeba Malév podle nich létá na všech svých linkách, všude jsou na ně reklamy, .. Apepe, ty ses v tom letadle asi dost nudil, ze ? Ale je to super reportaz, docela mi to zvedlo naladu a probralo z poobedoveho utlumu.
Gorg Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Apep napsal: Dokonce jsem s údivem a s potěšením zjistil, že je v Seattlu montují i do motorů Boeingů, podíval jsem se z okénka a náhodou jsem si toho všimnul .. Co je ale nepříjemně zaskočilo, to jsou současná drastické omezení občerstvení během letu .., zase na druhou stranu, listuješ si palubními časopisy a vidíš, že třeba Malév podle nich létá na všech svých linkách, všude jsou na ně reklamy, .. No sakrblé vidím je už snad všude ...ony vůbec ty Tvoje pinkgoldy si začaly tak nějak žít svým vlastním životem... Reportáže psané pinkgoldem se tady staly takovým příjemným folklórem...člověk už podvědomě očekává, na jaké půdě je uvidí diplomaticky působit...kde udělají svůj podíl práce v mezinárodních vztazích a sbližování národů... Mno a protože jsem infantilní a líbí se mi to, tak si dle mého názoru tohle zaslouží svůj vývoj.. Zakládám proto nové vlákno "Reportáž psaná Pinkgoldem"... na počest autora myšlenky... a prosím moderátory, aby tam všechny Apepovy příspěvky zkopírovaly. Mno a když se bude někomu chtít, tak přispěje svojí reportáží dle svého gusta... Doufám, že se Apepe nezlobíš....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se