Trojan Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Odesláno 12. května 2012 Tak se mi na skle objevila jakási čárka . Vypadá to jako kdyby po něm někdo přejel měkkou tužkou, takové stříbřité to je. Ani když sem po tom jezdil čepelí nože, neregistroval jsem nerovnost. Seškrábnout či umýt to samozřejmě nejde...Že já blbec se vůbec zapojil do diskuze, sem si to přivolal
Bob Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Odesláno 14. května 2012 Taky jsem si o vikendu udelal tecku na safiru, nevim jak, dolu to nejde pri prejezdu nozem to drhne, zkusim to vylestit diamantovou pastou 5 a 0,5 micronu, myslite ze to pujde?
Trojan Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Je tu o tom někde téma, myslím že na prvních stranách na něj byl odkaz Ta 0,5 mikronu myslím nezabírala a chtělo to tu 2,5 nebo kolik, však si to přečti
Bob Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Ja to cetl, taky jsem ale cetl ze safir vylestit nejde, az pasty dorazi uvidim, chtel bych s tou 0,5 take prelestit stary ocelovy hodinky
Potkan Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Ja to cetl, taky jsem ale cetl ze safir vylestit nejde, az pasty dorazi uvidim, chtel bych s tou 0,5 take prelestit stary ocelovy hodinky Kdes to prosím tě četl? Vyleštit jde všechno.
xjr1 Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Kdes to prosím tě četl? Vyleštit jde všechno. Jo jo, safír jde diamantovou pastou vyleštit, vyzkoušeno osobně. Ale je to bohovská robota pro hooodně trpělivý chronomagory
Bob Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 no mam objednanou 5 microns pastu a 0,5 je mi jasny ze ta 0,5 je spis na mineral, nebo doladeni, zkusim to tou 5 a uvidim jestli to pujde, je to ale mlinkej slic neni vubec videt, jen pod urcitym nasvicenim a uhlem
swa Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 no mam objednanou 5 microns pastu a 0,5 je mi jasny ze ta 0,5 je spis na mineral, nebo doladeni, zkusim to tou 5 a uvidim jestli to pujde, je to ale mlinkej slic neni vubec videt, jen pod urcitym nasvicenim a uhlemAhoj, podaril se mi udelat malej slic na safiru.. taky je viditelnej jen pod urcitym uhlem a nasvicenim.. podarilo se Ti to rozlestit tou diamantovou pastou?
Bártič Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Odesláno 30. června 2019 Přátele dnes ve vlnách v moři o kameny. Uprostřed a na kraji. A je konec hned.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se