deafslap Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 Dostal jsem k narozeninám pilotky Parnis. Mám trochu obavu je sem dávat (proto jsou tady, ne v chlubení ), protože vím, že hodně lidí tu má k čínským hodinkám negativní vztah a tohle je celkem kopie, asi nejvíc IWC Big Pilot?Nicméně jsem je dostal od ženy a radost mi udělaly. O pilotkách jsem uvažoval, a žena se to dozvěděla od kamaráda, který pomohl vybrat.Hodinky mají 47mm a měl jsem obavy z nositelnosti, ale na mé ruce mi to přijde OK. Pokud jde o pocit a zpracování, to je dost dobré na to, aby mi ten velký ocelový obrobek na ruce dělal radost. Strojek je seagull, za první den udělal cca -7 vteřin. I řemen je akceptovatelný, jen zvedá už tak masivní hodinky ještě dále od ruky. Těžko říct, co ta kůže vydrží, bude to spíš lisovaná. Délka řemenu jen tak tak, ale na ruce jsou hodinky na něm pohodlné. Jak jsem od pilotek čekal, jsou výborně čitelné, aby ne, při té velikosti Sklo je minerál, a asi největší slabina je mizerná luminiscence, ručky jakž takž, zbytek ciferníku fakticky nic. Zato se mi líbí ukazatel rezervy nátahu, to považuju za užitečnou funkci a překvapilo mně, jak snadno se hodinky natahují i mírným pohybem.Já jsem váhal mezi Tissel, nebo připlatit za Steinhart, ale teď je to vyřešené za mě (minimáně na čas) a jsem celkem příjemně překvapený. Hodinky působí solidně, bytelně a nevypadají lacině, nosit je budu. Asi nejvíc mě překvapilo, že se dá nosit těch 47, to bych si asi sám fakt nekoupil.
colommbo Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 Pozor! Jednak naprostá většina lidí tvoje hodinky buď ani nezaregistruje a pokud si jich vůbec všimne, stejnak nebude vědět, co jsou zač. Hodinky vypadají impozantně a troufnu si napsat i ne zrovna levně a řemen s podložkou jim vyloženě sluší. A velikost - podobně jako ty - sám bych si tak velké hodiny nepořídil, ale kdybych je dostal od člověka, jehož mám rád a vážím si ho, nosil bych je taky. A rád.
Karol Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 ......ja proti činskym hodinkam pokial sa prezentuju ako vyrobene v čine s priznanym činskym strojčekom absolutne nič nemam,sam mam microbrandy ktore su na 99% vyrobene alebo ich časti v čine.U parnisu mi tam chyba to made in china na cifre.Tiež ked už je dynko priehladne tak aspon na to zavažie rotoru mohli vygravirovat niečo pekne trebar logo parnis .......Super darček nezaleži vobec na cene ,hodnote ,značke ale na tom že niekto si Ta všima,vie po čom tužiš a ma Ta rad.
deafslap Odesláno 29. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 V 28. 8. 2017 v 20:35, colommbo napsal: Pozor! Jednak naprostá většina lidí tvoje hodinky buď ani nezaregistrujeTak to je jasný, to jsem ani nepředpokládal To Karol: made in China holt není moc k chlubení, logo na rotoru by bylo samozřejmě fajn A samozřejmě si cením, že mi žena kupuje hodinky, i když si myslí, že sem cvok
Karol Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 (upraveno) .....Ale prečo neni nic chlubeni ?......ja sa rad pochvalim činskymi hodinkami ale chcem tam mat to made in China....... Upraveno 30. srpna 2017 uživatelem Karol
Axel Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) A mne se docela libi, nijak me to neurazi.. Na ruce vypadaji dobre a hlavne musim pochvalit remen, mozna zdani klame, ale dle fotek pekna prace Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem Axel
deafslap Odesláno 8. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Tak dva poznatky z praxe: po 2 týdnech nošení jsem je dnes srovnával cca 1 a1/4 minuty do plusu a jsou s tím řemenem tak vysoký, že se nevejdou do natahovače
Roman-ZA Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 nech ti sluzia v zdravi. kludne sa pochval. ten, kto ti ich dal, tak ti chcel spravit radost.
2175 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Aj ja som dostal Parnis Pilot k narodeninám :-) , priemer 44mm, strojček Miyota (21 kameňov), spracovanie púzdra bezchybné, sklíčko zafírové (aspoň podľa nálepky ktorá bola na ňom), poradové číslo 195 z 500 kusovej série, model PA6063, jediné čo by so chcel zmeniť je remienok za hnedý z hrubej tvrdej kože .
pciza Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Moc pěkný. Na hnědém řemenu vyniknou. Taky po nich pokukuju.
2175 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Lumi, nič moc, trošku ručičky , keď to porovnám napr. s obyčajnými quartz Sectormi ktoré mám doma tak cca 40% ich svietivosti ak to tak môžem nazvať, ale ani jedny z hodiniek ktoré mám nevydržia dlho svietiť, v noci je určite lepší mobil :-) alebo Timex indiglo :-)
2175 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 Ešte jeden postreh - strojček Miyota je trochu hlučný, už pri nepatrnom pohybe sa roztočí rotor a vydáva pri tom trošku hrkotavý zvuk, neviem či je to normálne, zatiaľ som sa s tým nestretol, automaty mám len staré Prim(trochu šelestia) a Ingersolly, (bez akýchkoľvek zvukov navyše)
deafslap Odesláno 23. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2017 V 23. 10. 2017 v 6:20, 2175 napsal: Ešte jeden postreh - strojček Miyota je trochu hlučný, už pri nepatrnom pohybe sa roztočí rotor a vydáva pri tom trošku hrkotavý zvuk, neviem či je to normálne, zatiaľ som sa s tým nestretol, automaty mám len staré Prim(trochu šelestia) a Ingersolly, (bez akýchkoľvek zvukov navyše)Podle mě je to u Miyoty normální, jednu mám a taky chrastí
Karol Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 ...jj tiež som hodinky s miotou 9015 a robili randal
AKUC Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 robí randál ale sú presné, za tú cenu super
2175 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 (upraveno) Presné sú, prakticky žiadna badateľná odchýlka. By ma inak zaujímalo ako číňania fotia tie ciferníky so svietiacimi indexami a ručičkami, keď si na aliexpresse pozriete parnis pilotky, všetky na fotkách fotených v tme dobre že neoslepujú a v praxi potom prakticky vôbec nesvietia, teda aspoň tie moje nie. Je to naozaj škoda lebo inak sú spracované kvalitne. Upraveno 24. října 2017 uživatelem 2175
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se