klobadysek Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Odesláno 12. února 2008 (upraveno) Asi jsme si nerozumeli, na zacatku jsi se ptal na iternet, a ja rikam ze internet ne-e. Sleva, proc ne? Mohlo by to patrit k rostomile konverzaci v kozenych kreslech, a clovek muze mit potom i pocit o dobre uzavrenem obchodu. Jednou na takovyto status symbol mam a kupuji ho radne jak se patri, nebo na nej nemam a budu se pidit po slevach jako my vsichni ostatni. Nicmene si myslim, ze takovehle hodinky jsou neco jako Bugatti Veyron nebo Ferrari Enzo - proste nejlepsi mozne a prvnotridni luxus, a tam mi proste nejake chozeni na internet nesedi. A je docela mozne, ze budes moci mluvit o stesti podari-li se ti je sehnat vubec, mnozi si vzpomenou tu na Watchfana1 a jeho Pateky, nebo jeho metodu nakupu Dayton, kdy priplatil obhcodnikovi aby se dostal vys v poradniku... Upraveno 12. února 2008 uživatelem klobadysek
Návštěvník YPO Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Odesláno 12. února 2008 nevím jak je to u hodinek v této cenové hladině (nikdy jsem je nekupoval a ani nebudu), ale včera jsem informativně volal do Štěpánské a osobně jsem byl v Carollinu a ptal se po jednom modelu,který není standardně skladem a je hned prodaný (na pořadník) 1. V Carollinu chtějí zálohu a sleva by možna byla, ale s velkým otazníkem 2.Ve Štěpánské žádnou zálohu nechtějí - pouze se zapsat do pořadníku a pokud je potenciální zájemce nevezme tak se nic neděje - velká poptávka. Z rozhovoru ve Štěpánské jsem si vyvodil sám pro sebe,že by o slevu žádat ani nemělo smysl (velká potávka) x převedeno na Vacherony to je asi totéž.
klobadysek Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Odesláno 12. února 2008 To YPO - A co takhle metodu "nechci slevu zadarmo"
extinct Odesláno 12. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2008 no vidite panove ac jiz vekem protreli, toto mne vazne nenapadlo a priznam se, ze je to docela mozne. Zitra odpoledne mam dohodnuty obed v Bratislave s majitelem Sheronu, tak se necham prekvapit. Ale do telefonu se netvaril, ze by to mel byt problem. A co se tyka prirovnani k Veyronu pripadne Enzu, zde si dovolim nesouhlasit. Kdyz uz tyto stroje porovnavame, neni zadny problem v teto cenove kategorii, zakoupit bezne vybavenou Skodovku. Vzdyt dobre vybavena Octavia stoji neco malo pod 1 mio CZK. Vzdyt lepe nez ja vite, za kolik jsou uvadeny na trh limitky hodinarskych firem, bezne modely nevyjimaje.
klobadysek Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Odesláno 12. února 2008 no vidite panove ac jiz vekem protreli, toto mne vazne nenapadlo a priznam se, ze je to docela mozne. Zitra odpoledne mam dohodnuty obed v Bratislave s majitelem Sheronu, tak se necham prekvapit. Ale do telefonu se netvaril, ze by to mel byt problem. A co se tyka prirovnani k Veyronu pripadne Enzu, zde si dovolim nesouhlasit. Kdyz uz tyto stroje porovnavame, neni zadny problem v teto cenove kategorii, zakoupit bezne vybavenou Skodovku. Vzdyt dobre vybavena Octavia stoji neco malo pod 1 mio CZK. Vzdyt lepe nez ja vite, za kolik jsou uvadeny na trh limitky hodinarskych firem, bezne modely nevyjimaje. Hmm, Skoda Octavia rikas, kolik si myslis ze lidi co ji ma, nosi na ruce VC?
Rimmer Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Odesláno 12. února 2008 (upraveno) Hmm, Skoda Octavia rikas, kolik si myslis ze lidi co ji ma, nosi na ruce VC? Tvoje chytani za slovo nechapu. Srovnavani s auty jsi zacal sam a o soucasnem vlastneni Octavie nebo Vacheronu extinct nic nerikal. Btw. jeho pozadovane hodinky nejsou tridne ekvivalentni tebou nadhozenym Veyronem, hodinky za 300.000 do kategorie creme de la creme jeste zdaleka nepatri, coz mel extinct na mysli. Nikdy jsem nepochopil, proc si lide mysli, ze solvetni clovek se na slevy nepta, protoze "prece nemusi" nebo protoze dana vec "je status symbol" (snad vysledek medialni masaze stetek typu Paris Hilton?). Naopak, cim vetsiho objemu/vetsi castky se obchod tyka, tim vice se sleva nebo rabat stava v podstate bontonem. Logika je jednoducha, kdybys sve financni zajmy nehajil, tezko se stanes zamoznym. Jakekoli (neunikatni) auto, hodinky nebo pozlacene hajzliky pro maharadzu jsou porad jen zbozi a tvuj skutecny socialni status je podminen pochopenim tohoto faktu. Edit: Neda mi to, ale tohle je ukazkovy exemlar povestne ceske zavisti Upraveno 12. února 2008 uživatelem Rimmer
klobadysek Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Odesláno 12. února 2008 (upraveno) Edit: Neda mi to, ale tohle je ukazkovy exemlar povestne ceske zavisti Dotaz znel na internetovy obchod, osobne se mi to proste nezda u takovehoto nakupu vhodne, tot vse. Neni proto duvod nekoho osocovat ze zavisti. Naopak rad se pokocham jejich fotkama na ruce v jine rubrice. Mimochodem pokud je exctinct na internetu zakoupi, je mozne ze nebude mit oficialni zaruku vyrobce, jelikoz VC na internetu hodinky neprodava. Peace Upraveno 12. února 2008 uživatelem klobadysek
bobika Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Odesláno 12. února 2008 Tvoje chytani za slovo nechapu. Srovnavani s auty jsi zacal sam a o soucasnem vlastneni Octavie nebo Vacheronu extinct nic nerikal. Btw. jeho pozadovane hodinky nejsou tridne ekvivalentni tebou nadhozenym Veyronem, hodinky za 300.000 do kategorie creme de la creme jeste zdaleka nepatri, coz mel extinct na mysli. Nikdy jsem nepochopil, proc si lide mysli, ze solvetni clovek se na slevy nepta, protoze "prece nemusi" nebo protoze dana vec "je status symbol" (snad vysledek medialni masaze stetek typu Paris Hilton?). Naopak, cim vetsiho objemu/vetsi castky se obchod tyka, tim vice se sleva nebo rabat stava v podstate bontonem. Logika je jednoducha, kdybys sve financni zajmy nehajil, tezko se stanes zamoznym. Jakekoli (neunikatni) auto, hodinky nebo pozlacene hajzliky pro maharadzu jsou porad jen zbozi a tvuj skutecny socialni status je podminen pochopenim tohoto faktu. Edit: Neda mi to, ale tohle je ukazkovy exemlar povestne ceske zavisti Tak pod tohle bych se klidne podepsal. Věřím, že Extinct je člověk, který se k majetku dopracoval vlastním úsilím, a tedy ví naprosto přesně, jakou cenu peníze mají. Fakt, že někdo ty peníze má, nedá mnohým spát, to je v naší povaze, ovšem ten nemajetný si většinou neuvědomuje, kolik za tím vším stojí. ...Takže, míň závidět, víc myslet a makat --- Příteli, ty hodinky Ti velice přeji a doufám, že až dojde k jejich zakoupení, budou Ti činit jen a pouze radost. Nakonec, vyjednat slevu je naprosto běžné např. na bohatém středním východě. Právě tam, v luxusním butiku plném tikajících skvostů, Ti ji přímo nabídnou, a to možná jako přidanou hodnotu k luxusnímu a patřičně drahému zboží. A nikdo z těch prodejců Ti nedá ani na malou chvíli najevo, že jsi socka usilující o slevu na zboží, na které nemá. Nevím, jak u nás, ale věřím, když si pročítám Tvé příspěvky, že jsi schopen slevu domluvit elegantně a s naprosto přesvědčivou noblesou zámožného člověka. Ať se daří.
rorda Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Odesláno 12. února 2008 Nechtěně jsem se zažehl něco, co nebylo vůbec úmyslem ... A už je tu zase ta závist ... Musím se tomu smát ... Prostě se zas vytahuje z rukávu něco, co vlastně ani neni pravda ... K věci - asi bych si pro podobný hodinky zajel do Rakouska nebo Německa, šáhnul si na ně, zjistil, jestli se mi vůbec líbí i naživo a buď si je přivezl nebo pořídil jiný ... Pokud budeš nakupovat přes internet, samozřejmě budeš mít jako kupující výhodu, můžeš případně smlouvat jak se ti zlíbí a nemusí ti to přijít blbý ...
objevitel Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Odesláno 13. února 2008 Podle hesla za zeptání nic nedáš a nic to nestojí. Na slevu se zeptám pokaždé . Značka VC je super jsem zvědav kde bude nejlepší cena.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se