pavelzvacek Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Velmi mě oslovily hodinky Dievas Vintage na chronoshopu . Mám však obavu z možného poškození vystupujícího akrylátového skla při nošení . Nalezl jsem téměř identické hodinky Precista , ale se safírovým sklem http://www.timefactors.com/precista.htm . Jaký máte na použité sklo názor ? Víte o těchto firmách něco bližšího ? Pavel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 k dievasu mohu poskytnout veškeré informace, které mi jsou známy, stačí se zeptat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 Tak mám pocit, že tohle vymysleli parádně zhulení.... Trochu se mi z toho motá kebule nevyvolávám duchy debat prošlých, ale zaujala takováhle spatlanina sama o sobě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Velmi mě oslovily hodinky Dievas Vintage na chronoshopu . Mám však obavu z možného poškození vystupujícího akrylátového skla při nošení . Nalezl jsem téměř identické hodinky Precista , ale se safírovým sklem http://www.timefactors.com/precista.htm . Jaký máte na použité sklo názor ? Víte o těchto firmách něco bližšího ? Precisty nejsou momentálně k mání, čeká se na číselníky, viz toto vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...amp;hl=precista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 (upraveno) A další návštěva gnomonwatches mě přibila k zemi.... když pilotky, tak barvičkové.... asi jsem holt starej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. prosince 2008 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 hmm celkem netypický strojek eta 2452? a made in germany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferdo Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 Ale majú peknú korunku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 A tyhlety mám rád... a plácnu si sem pro radost nějakou fotku Teď byly u Mechana, měly dodrbaný závity na nožky. Milý Mechano převrtal, dodal 8 šroubků (díky moc) a já si je opět užívám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se