Povidláček Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Ahoj vespolek, bratranec mě poprosil abych na Facebooku sdílel informace ohledně jeho kola, které mu nějaký parchant ve čtvrtek brzo ráno v Praze ukradl. Říkal jsem si, že by možná nebylo od věci poprosit lidi i zde. Přece jenom cyklistů tady bude dost a řada členů pravidelně navštěvuje různé bazary a zastavárny při honbě za hodinkami, takže teoreticky by na něj někdo narazit mohl. Je to Giant XTC 29ER-3 2013Má na sobě samolepku "atombike".Číslo rámu je: GJ2B647 Ukradeno bylo ve čtvrtek 31.8. v 6:30 před plavečákem SK Slavia (Kubánské náměstí) Pokud na něj někdo někde narazíte, tak prosím kontaktujte policii a dejte vědět. Nedělám si sice nějaké extra naděje, ale jeden nikdy neví. Předem díky za případné oči na stopkách! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lion Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Doporucuji policii zkontaktovat az si majtel kolo sám fyzicky najde
Kapo Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Když mi před tety ukradli kolo, tak jsem to nahlásil na policii. Když jsem ho za dva dny našel, tak jsem na policii nahlásil, že jsem ho našel, popsal místo a čas nálezu.Pak následoval výslech a obvinění, že jsem se pokusil o pojistný podvod a strávil jsem na stanice 3 hodiny nepříjemných dotazů.
bobi Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 - http://www.blesk.cz/clanek/regiony-ostrava/491147/pekelne-dlouhy-seznam-kradenych-kol-z-karvinska-podivejte-se-mozna-je-tam-i-to-vase.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se