brownwld Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Urcite Stowy, jinak rozdil oproti Archimede tam urcite je...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94218-stowa-flieger-vs-archimede-pilot-h/?hl=stowa Jinak Stowa od 1.10. zdražuje, takze bych si pripadne pospisil...
Návštěvník Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Waw - tak to mame dost podobnu cestu vyberom. Od kedy mam lupu - tak preferujem manual. Ono je to aj lepsie pocit rucne natahovat hodinky kazde rano. Rotor nehuci. Ako pises Stowa, Tourby, Biatec je asi zatial top. Tie dve posledne nemaju tradiciu, historiu co je velke minus - ale to spracovanie, ach jaj. Tazka to volba. Poznamka: pozriel som si Tvoje vlakno. Mame dost podobny vkus. No šel bych do té Stowy, být Tebou. Už jen kvůli případné prodejní likviditě a taky historii. Nakonec to taky tak vyřeším, akorát teda zvažuji ten strojek. Manuál se mi u nich líbí víc, ale zase teď mi zbyly už jen moony, takže když pominu dvoje automatická vintage seika, tak doma všechno s ručním nátahem.
pepO77 Odesláno 19. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Urcite Stowy, jinak rozdil oproti Archimede tam urcite je...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94218-stowa-flieger-vs-archimede-pilot-h/?hl=stowa Jinak Stowa od 1.10. zdražuje, takze bych si pripadne pospisil... Myslim, ze do konca mesiaca sa rozhodnem. Dakujem za typ. Stowa je zatial top. Dakujem za odkaz na vlakno. Taketo porovnanie som hladal.
pepO77 Odesláno 19. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2017 To už jsme spíš u "marine" dizajnu. :"good catch". Biatec uz je mozno mimo zadanie ...
pepO77 Odesláno 19. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Nikto sa zatial nevyjadril k Sinn 556i. (U mna cela cesta zacala u nich). Ak padne Sinn. Tak to bude Stowa.
Dokusan Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Nikto sa zatial nevyjadril k Sinn 556i. (U mna cela cesta zacala u nich). Ak padne Sinn. Tak to bude Stowa.Taky mě to překvapuje. Já nad Sinny vážně uvažuji. Nejsou to klasické pilotky, přijdou mi univerzalnejsi
ramon Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Jako kvalita Sinnů bude perfektní, a v prodejní sekci jsou ty výroční bez datumu.
pepO77 Odesláno 19. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Jako kvalita Sinnů bude perfektní, a v prodejní sekci jsou ty výroční bez datumu. Tiez si myslim, ze Sinn nie je zla volba. Su viac univerzalnejsie, oproti Stowa ako pisal Dokusan vyssie. U Sinn sa mi naozaj paci ten minimalizmus, jednoduchost. Ano, videl som Anniversary verziu v predaji. Ta sa mi vsak nepaci. Ma niekolko zmien oproti klasickemu 556i/A. Aplikovane indexy sa mi akosi na pilotky nehodia. Anniv. mi pridu viac ako "dress watch" (neviem ako inak to povedat), menej pilotky.
ramon Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 To máš pravdu, myslel jsem že už netrváš na 100% pilotkách. Myslím, že nejvěrnější design, jak původní pilotky vypadaly, má Laco. Jsou vlastně úplně stejné, akorát menší velikost, ty původní měly 55mm.
4st0n Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 (upraveno) Anniversary edice Sinnu 556 se mi taky nelibi a nedoporucili bych je, kamarad co je mel je poslal dal a taky preferuje klasicke. Maji to byt prece pilotky a neak nechapu, proc by nemely mit cerny display. Jako dress watch mi teda taky neprijdou. Proste mi chybi kontrast. Ja bych vzal 556a, ale nazivo mi ta datumovka prisla hrozne malinkata. Upraveno 19. září 2017 uživatelem 4st0n
pepO77 Odesláno 20. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Anniversary edice Sinnu 556 se mi taky nelibi a nedoporucili bych je, kamarad co je mel je poslal dal a taky preferuje klasicke. Maji to byt prece pilotky a neak nechapu, proc by nemely mit cerny display. Jako dress watch mi teda taky neprijdou. Proste mi chybi kontrast. Ja bych vzal 556a, ale nazivo mi ta datumovka prisla hrozne malinkata.Suhlas k Anniversary (a dalcim farebnym variantam, hneda a biela perlet). 556a - ved to datumovka by tam vobec nemusela byt. A kedze tam datum je, aj 556i aj 556a to ma; tak preferujem skor 556i 1) datumovka nie je ulozena asymetricky 2) su jednoduchsie. U Sinn sa mi paci aj velkost 38.5 vs Stowa 40mm. Sinn je vsak pri malom priemere relativne vysoka. Stowa bude asi proporcne/symetricky vyvazena. Zajdem do chronoshop si ich pozriet, ak ich maju.
pepO77 Odesláno 20. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2017 To máš pravdu, myslel jsem že už netrváš na 100% pilotkách. Myslím, že nejvěrnější design, jak původní pilotky vypadaly, má Laco. Jsou vlastně úplně stejné, akorát menší velikost, ty původní měly 55mm. Nie, netrvam na 100% vernej reinkarnacii B-Uhr. Ide mi naozaj o velmi jednoduche hodinky (Sinn), ktore vsak splnaju aj B-Uhr (Stowa) co sa tyka jednoduchosi a citatelnosti,
pepO77 Odesláno 20. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Nasiel som pekne vlakno Stowa Klassik Flieger http://forums.watchuseek.com/f36/first-flieger-stowa-klassik-dial-3534082.html. O Stowe sa da najst toho vela. Tu su pekne aj close-up/macro fotky. Takze moji finalisti su Stowa (vdaka Vam za super typ) a Sinn 556i (moj osobny favorit).
Diablo1st Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Ja som skôr za tie Sinny a to z nasledovných dôvodov:- B-Uhr pilotky moc nemusím- Stowa nemá dátum- Stowa má až príliš jednoduchý ciferník, zdá sa mi to také prázdne- Sinn má ochranu korunky. Možno to je blbosť, ale proste ja preferujem ochranu korunky
Návštěvník Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Ja som skôr za tie Sinny a to z nasledovných dôvodov:- B-Uhr pilotky moc nemusím- Stowa nemá dátum- Stowa má až príliš jednoduchý ciferník, zdá sa mi to také prázdne- Sinn má ochranu korunky. Možno to je blbosť, ale proste ja preferujem ochranu korunkyStowa ale nema datum, protoze ho tam nechce. Jinak maji oboje verze...
Diablo1st Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Já to beriem, to je len čisto môj subjektívny názor prečo by som Stowa nebral. Podľa mňa je Stowa s dátumom ešte horšia (v mojich očiach) ako bez dátumu.
pepO77 Odesláno 20. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Ja som skôr za tie Sinny a to z nasledovných dôvodov:- B-Uhr pilotky moc nemusím- Stowa nemá dátum- Stowa má až príliš jednoduchý ciferník, zdá sa mi to také prázdne- Sinn má ochranu korunky. Možno to je blbosť, ale proste ja preferujem ochranu korunky U mna je to 60 Sinn x 40 Stowa (Sinn som uz chcel kupit niekolko krat, vzdy som skoncil inde). Skoda, ze Stowa sa neda vyskusat. Moje summary Stowa- tiez nemusim nutne mat B-Uhr+ paci sa mi korunka (take este nemam)+ mozny manual+ nema datum+ historia Sinn? na forach sa pise ze korunka sa moze zarezavat+ nie je to B-Uhr, no je to jednoducha pilotka+ velkost+ jednoduchost/minimalizmus- ma datum- automat- sekundovka bez lume (co vsak detail)
Návštěvník Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 U mna je to 60 Sinn x 40 Stowa (Sinn som uz chcel kupit niekolko krat, vzdy som skoncil inde). Skoda, ze Stowa sa neda vyskusat. Moje summary Stowa- tiez nemusim nutne mat B-Uhr+ paci sa mi korunka (take este nemam)+ mozny manual+ nema datum+ historia Sinn? na forach sa pise ze korunka sa moze zarezavat+ nie je to B-Uhr, no je to jednoducha pilotka+ velkost+ jednoduchost/minimalizmus- ma datum- automat- sekundovka bez lume (co vsak detail)Hele když napíšeš tady na fóru, tak se někdo na vyzkoušení najde. Případně najdeš někoho přes ten jejich program Stowa friends...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se