Duke650 Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 Nemáte někdo zkušenost, jak dlouho může trvat zásilka balíku s hodinkama, když to 28.4. podal v Münsteru? Do toho pondělí svátek práce, ááách jo, to bude dlouhé čekání... (Fortis 645.10.12)
odklizec Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 To muze trvat dlouho. Moje zkusenost s nemeckym DHL je, co se tyce doby doruceni, veskrze spatna. Ve 4 pripadech z 5 mi balik z nemecka sel klidne i 3 tydny. Z US nebo HK kdyz poslou v pondeli normalni postou, koncem tydne nebo nejpozdeji zacatkem pristiho mam doma. U zasilek z nemecka je nutne obrnit se trpelivosti..
Duke650 Odesláno 28. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 Děkuji za info, obsah nepotěšil, ale rychlost reakce ano. chce někdo vidět, jak brečí želva ? :-(
Návštěvník vasco Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 at ti pošle track number a muzes si je hlidat on-line :-)
Duke650 Odesláno 28. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 To s ním mám domluvené. Prý jak se vrátí z pošty, pošle mi to mailem. Jsem jako na trní. Podvodník to nebude, je to autorizovaný prodejce Fortis, ale koupil jsem je už v pondělí 24.4. (ebay SofortKaufen PayPal), jenže jsem si vymyslel, že chci vyměnit ten hnědý kožený tah za černý, tak si to nechal poslat od importéra, dnes je prý vyměnil a ve čtvrt na čtyři napsal, že se chystá na poštu.
Duke650 Odesláno 28. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 Hmmmm, tak to bude ještě napínavé, poslal mi nějaké divné Einlieferungs-Nr.: 48.103 107.786 0 Track/Trace na dhl.de ani dhl.cz mi to nezbaští, chlap na hotline dhl.cz tvrdil, že to je číslo balíku německé pošty a ne DHL, paní na hotline české pošty tvrdí, že to není číslo poštovního balíku...
Honza49 Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 Jestli to poslali DHL, tak je to tu druhý pracovní den, maximálně třetí. Jestli to poslali poštou, tak týden. Vím to, pravidelně mi chodí pošta s dussldorfu (tak jednou týdně)
Duke650 Odesláno 2. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2006 Díky, poslal mi naskenovaný podací list, je to Deutsche Post, Postpaket (International) mit Luftpost, podací číslo nepřináší žádný výsledek trackingu na webu deutschepost.de
Roman Šula Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 Nevím jak v Německu, ale u nás normální balík trackovat nejde, jen obchodní nebo profi, pokud se týká pošty. Pokud něco posílám u nás, tak volím raději PPL, tam jsou na dispečinku ochotni poskytnout i mobil na řidiče rozvozu a s ním se pak dá domluvit v kolik kde bude.
Duke650 Odesláno 3. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2006 Tož pánové, skutečnost překonává moje očekávání. Podal to na poště v pátek k večeru, do toho pondělí svátek u nich i u nás, dnes v poledne už byl ve schránce papírek o balíku z Německa (taky se u Vás pošťáci nesnaží balíky doručovat? Manželka byla doma a ten trouba ani nezazvonil). Ve dvě jdu na poštu, držte palce, ať Fortisy nejsou na maděru :-)
odklizec Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 To je normalni, ze nezvoni. Oni ten papirek casto daji rovnou postacce co nosi obalky. Takovych zazitku mam spoustu. Tvrdili mi napriklad, ze kdyz mi ma prijit balik, jde nejdriv rano primo k adresatovi a ten kdyz to neprebere, necha se mu listek a balik jde na mistni pobocku posty. Do te doby mistni posta o baliku vubec nevi, protoze to vozi jejich auta z centraly. OK. Zajimave ovsem bylo, ze jsem jednou ciste ze zvedavosti zasel rano na postu a ptam se jestli tam nemam balicek? "A listecek mate?" znel dotaz, rikam ne, ptam se jen pro jistotu, jestli tu nahodou nelezi..a vite co? Nahodou lezel a zrovna k nemu u vedlejsiho stolu vypisovali listecek.."sranda" ty nase posty.. Kazdopadne gratuluju k rychlemu postakovi a novym hodinkam!
Duke650 Odesláno 3. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2006 Tisíceré díky, vypadají ještě lépe než jsem čekal. Pro Odklízeče je to sice jen dětská velikost, ale já si hodinu zvykám na masivní průměr 42 mm a výšku pouzdra snad 14 mm. Paráda. Krásně modřené arabské číslice a ručičky - podle úhlu pohledu černé nebo modré. Ciferník není jen tak tuctově bílý, ale má odstín slonové kosti... I ten černý kožený řemínek prošívaný bílou nití je sympatičtější, než na fotkách. Večer nafotím.
odklizec Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 42 je super velikost. Ani moc ani malo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se