Přejít na obsah

Hledání na fóru

Návštěvník

Doporučené příspěvky

Při zadání klíčového slova se mi zobrazuje téma, kde se dané slovo nachází. To mi hlava bere. Ručník do ringu házím ve chvíli, kdy při zadání slova (dnes to bylo cotrebert) se mi zjeví vlákno "pochlubte se novými přírůstky..." a v něm přes 200 stran. To se mi fakt projíždět nechce. Dělám něco blbě nebo by šlo vyhledávání trochu poladit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Už to tady proběhlo, zkus to Googlem. Zadej slovo a v rozšířeném vyhledávání dej hledat jen z "forum.chronomag". V některých případech to je rychlejší a přesnější.

Odkaz ke komentáři

• Po letech...
  • po měsíci...

No právě že ne... Já to mám na Forums (při tom screenshotu to nějak přeskočilo) ale jinak je to stejné. Nic se nikde neotevře, prostě nemůžu hledat v sub_forech. Zase taková lama myslím nejsem, ale ten nový SW fora mě pěkně točí...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

No právě že ne... Já to mám na Forums (při tom screenshotu to nějak přeskočilo) ale jinak je to stejné. Nic se nikde neotevře, prostě nemůžu hledat v sub_forech. Zase taková lama myslím nejsem, ale ten nový SW fora mě pěkně točí...

A nemas v prohlizeci zakazanej JavaScript?
Odkaz ke komentáři

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Mně se to stává i v "modrým" fóru. Když zadám do vyhledávacího pole například heslo Breitling a kliknu na lupu, tak se mně ukážou výsledky. A když pak kliknu na ozubený kolečko, tak už nemám v možnostech hledání jednotlivý sekce.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Omlouvám se za vytahování starého vlákna, ale jsem zoufalý. Prostě mi nefunguje vyhledávání. Chtěl jsem se mrknout to historie prodejního vlákna na nějaké prodané kousky jistého typu hodinek a považte - nenašel jsem ani jedny. A to se hned na první straně nabízejí dva kousky. Tož su zmatené - vyhledávání je nějak omezeno?

EDIT: asi jsem dával krátký řetězec znaků - ale i tak mi přijde, že to moc nejede :(

Upraveno uživatelem Traveller
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...