Návštěvník Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Při zadání klíčového slova se mi zobrazuje téma, kde se dané slovo nachází. To mi hlava bere. Ručník do ringu házím ve chvíli, kdy při zadání slova (dnes to bylo cotrebert) se mi zjeví vlákno "pochlubte se novými přírůstky..." a v něm přes 200 stran. To se mi fakt projíždět nechce. Dělám něco blbě nebo by šlo vyhledávání trochu poladit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Delas, nech si zobrazit jen prispevky, ne cela temata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 (upraveno) hledání - více možností - ukaž jako příspěvky (vpravo dole) ..ale jinak s vyhledáváním tady taky zápasím a spíš mě ničí než aby pomáhalo.. Upraveno 17. února 2008 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Už to tady proběhlo, zkus to Googlem. Zadej slovo a v rozšířeném vyhledávání dej hledat jen z "forum.chronomag". V některých případech to je rychlejší a přesnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Nebo přímo zadáš do gůglu : slovocochcešhledat site:forum.chronomag.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 díky všem... přes gůgl to občas řeším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 da se nejak vylepsit vyhledavani? ted mi to prijde jeste horsi. hledal jsem "tip na tv nebo film" a nenajde nic kdyz napisu Tip. pritom vlakno na Tip na fil existuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 da se nejak vylepsit vyhledavani? ted mi to prijde jeste horsi. hledal jsem "tip na tv nebo film" a nenajde nic kdyz napisu Tip. pritom vlakno na Tip na fil existuje Mne prijde, ze vobec nefunguje. Hladal som v predajnom vlakne "IWC" aj "iwc" a nic nenasiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Hledání v tomto novém foru je otřesné. Kde jsou skvělé možnosti prohledat právě prohlížené subforum? To se vždy musí jít do Advanced search? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomag Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 Na lepším vyhledávání se pracuje. Vím o tom, že je to problém a trochu nepřehledné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Ještě před nějakou dobou se dalo hledat v konkrétních částech fora (třeba jen v prodeji). Teď již tuto možnost nevidím (a to dávám Advanced search). BUde tato možnost opět zpřístupněna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Mi to funguje normálně - když dám Zdokonalený, tak tam mám strom jednotlivých sekcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 No já právě ne... to vidím já bez ohledu na skin, který mám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 No já právě ne... to vidím já bez ohledu na skin, který mám... Musis v tom radiobuttonu, kde je momentalne (na screenshotu) zakliknuty 'Help Files' zakliknout 'Forums' a vyjede ti vyber sekci, ve kterych oznacis, ve ktere vyhledavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 (upraveno) Přepni si z Help files na Forums a mělo by to být v klidu . Edit: Ach jo , zase druhý...... Upraveno 27. srpna 2010 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 No právě že ne... Já to mám na Forums (při tom screenshotu to nějak přeskočilo) ale jinak je to stejné. Nic se nikde neotevře, prostě nemůžu hledat v sub_forech. Zase taková lama myslím nejsem, ale ten nový SW fora mě pěkně točí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 No právě že ne... Já to mám na Forums (při tom screenshotu to nějak přeskočilo) ale jinak je to stejné. Nic se nikde neotevře, prostě nemůžu hledat v sub_forech. Zase taková lama myslím nejsem, ale ten nový SW fora mě pěkně točí... A nemas v prohlizeci zakazanej JavaScript? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 (upraveno) No právě že ne... Já to mám na Forums (při tom screenshotu to nějak přeskočilo) ale jinak je to stejné. Nic se nikde neotevře, prostě nemůžu hledat v sub_forech. Zase taková lama myslím nejsem, ale ten nový SW fora mě pěkně točí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mně se to stává i v "modrým" fóru. Když zadám do vyhledávacího pole například heslo Breitling a kliknu na lupu, tak se mně ukážou výsledky. A když pak kliknu na ozubený kolečko, tak už nemám v možnostech hledání jednotlivý sekce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. srpna 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Tak jsem zjistil, že doma při stejné konfiguraci to funguje OK... Tak nevím, v čem to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 (upraveno) Omlouvám se za vytahování starého vlákna, ale jsem zoufalý. Prostě mi nefunguje vyhledávání. Chtěl jsem se mrknout to historie prodejního vlákna na nějaké prodané kousky jistého typu hodinek a považte - nenašel jsem ani jedny. A to se hned na první straně nabízejí dva kousky. Tož su zmatené - vyhledávání je nějak omezeno? EDIT: asi jsem dával krátký řetězec znaků - ale i tak mi přijde, že to moc nejede Upraveno 5. října 2011 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se