JendaH Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 No asi to za ty peníze zkusím. Jsou to pecky. Až to přijde, dám jsem reference, jak to funguje. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 Ahoj, kupoval jsem je trochu unáhleně přímo u výrobce na e-shopu. Cena za dopravu plus za celníky byla šílená. Příště si vyberu něco v rámci EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaH Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Mňo tak to je taky pravda Možná bych to ještě dokázal přes známé ve státech. Dnes jsem dostal nabídku na koupi nošených, tak pokud to dopadne, měl bych po starostech se sháněním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaH Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Tak už jsem od pátku šťastným majitelem JSARek od KOZY_C. Jsou to skvělé hodiny a měl jsem nejprve trochu strach, zda mi nebudou moc velké, ale na živo jsou úplně v pohodě a naopak bych možná uvítal ještě o kousek větší. Takové ale obdobné zatím neznám, takže v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 4 JendaH: FOTO please :-) taky o nich uvažuji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Není někdo,kdo vlastní GSAR (TSAR) nebo JSAR z Libereckého kraje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 Ahoj, hlásím se po půl roce a rád bych přidal k dobru pár poznatků z velmi intenzivního nošení hodinek Marathon General purpose Maraglo. Půvoodní nylonový pásek jsem nahradil gumou, protože i přes časté praní docela sm.děl. Navíc si myslím, že plasty jim víc sluší.Hodinky se párkrát podívaly do potoka i pod kohoutek s vodou a přežily to bez úhony.Co mě ale nemile překvapilo, je tvrdost sklíčka. Pravděpodobně díky použitému materiálu a vysokému profilu "á la lavor" se okamžitě poškrábalo. Rád bych místo něj pořídil nižší a kvalitnější sklo. Uvidíme, co na to hodinář...K chodu hodinek nemám vůbec žádné výhrady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 (upraveno) foto1 Upraveno 19. srpna 2012 uživatelem Kubajz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 foto2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 foto3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 (upraveno) ...Půvoodní nylonový pásek jsem nahradil gumou, protože i přes časté praní docela sm.děl. Navíc si myslím, že plasty jim víc sluší...Na ten "smrad" používej antibaktriální gel na ruce. Mně se to osvědčilo. Je to dermatologicky testováno a má to v sobě vonné přísady, takže to nesm.dí jako nemocniční "Lysol". K dostání je běžně v lékárnách, drogeriích nebo větších marketech, kde prodávají drogerii. Hlavní výhoda toho originálního MIL-SPEC nylonového řemenu je, že i při ztrátě jedné stěžejky ti hodinky stále zůstanou na ruce. Upraveno 19. srpna 2012 uživatelem Petr_P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 Dobrý nápad, ten gel by se hodil i doma nebo v dílně. Ještě poznatek ke stěžejkám. Moje jsou jednodílné, vysouvací do boku a když se rozhodnete vyměnit řemínek, rozhodně to nepůjde bez kleští - drží v pouzdře opravdu fest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 (upraveno) Tak jsem zpátky od hodináře. Strnad v Brně vůbec tenhle rozměr sklíčka nemá a nesežene. Asi budu staré sklíčko brosit a leštit každý měsíc... Upraveno 28. srpna 2012 uživatelem Kubajz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Mám je, mám je, mám je ... Mám GSARY :-D Díky Churchillovi :-D jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Mám je, mám je, mám je ... Mám GSARY :-D Díky Churchillovi :-D jsou super.No gratuluju Je vidět, že z nich máš radost. A co fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Budou, zítra něco nafotím. Jo a uhádl jsi, mám a obrovskou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Tak pár rychlo cvakůů :-D světlo na nic, ruce na prd :-D ale aspoň něco :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Koukám, že na těch fotkách vypadají docela malé ale to je jenom optický klam. Tady jedna fotka, kde zase vypadají moc velké :-D. Jsou to zvláštní hodinky (v dobrém samozřejmě) někdy jsou menší a někdy zase větší . To fakt nechápu , jsou asi kouzelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Jsou parádní. Taky jsem je měl jednou v hledáčku. Budeš k nim schánět tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 ne, já nejsem tahový. Dostal jsem k nim 3 ks. zulu strapů a ten vanilkáč, takže, zatím tahy a řemínky neřeším. Možná nějaký ten ISOfrane, bo tak něco :-DDD http://www.isofrane.com/isofrane_strap.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se