lazy Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Ahoj všem.Děti mi bouchly o zem těmito Zenithkami. Dle hodináře je zlomená hřídel setrvačky, bohužel nemá k dispozici náhradní a není je schopen opravit. Mám se tu zeptat, je-li někdo schopen výroby/úpravy z jiné nebo nemá-li náhradní díly z něčeho původního. Dokáže to tu někdo opravit nebo někoho takového doporučit?Předem díky za info.
orol Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Kde jsi s nimi v Brně byl? Zkus se zeptat u Strnada. 1
Jiří9 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Nebo já když to budeš chtít poslat Jirka
Seamaster Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Ja hlasuju pro Jirku, sam jsem z Brna, ale posilam jemu do J.H.
vintage Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Já taky doporučuji Jirku, spravil mi k plné spokojenosti Omegy, se kterýma mě poslal pan Frýdl k čípku.
lazy Odesláno 10. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Ahoj všem, mockrát díky za pomoc a reference, budu pokračovat s Jirkou formou SZ.
lazy Odesláno 26. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Takže díky Jirkovi jsou opět funkční a zpět doma Perfektní komunikace, rychlá oprava, velmi rozumné náklady a po dohodě s tím opravil/zkompletoval/přeleštil i mnou přibalený vrak hodinek Langendorf po dědovi.Vřele doporučuji a přidávám i do referencí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se