bradda Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Další z variant na téma Big Bang. Na tom řemínku je to teda velkej punk, nicméně kdyby byly na klasickým kaučuku, tak za mě dobrý. http://www.hublot.com/en/news/hublot-launches-big-bang-bavaria-in-bronze 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Bavaria přece musí být právě a jen na takovém řemení. Na čemkoli jiném už to nebude Bavaria... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Palec dolu, pre mňa to už na promofotke vypadá strašne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 To je ten rozhodčí co nás neměl rád?Ten Colina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Ten škaredej "rozhodčí" v kamizole je Jean-Claude Biver, šéf Ybló - a určitě nás taky nemá rád, když produkuje takové šerednosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Hublot snese všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 A v podstatě má pravdu - , jak pravil klasik. Mě teda přijde lehce excentrický už novodobý Zenith - ale beru že sjetí fotbalisti s malým pindíkem vyžadujou na ruku ještě mnohem obskurnější "odznak moci", když zrovna není výhled na parking s Hummerem, RangeRoverem, nebo u Bavoráků s Brabusem 6x6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Brabus je eMBéčko, ale vpodstatě je to jedno a máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Vtipne. Imho za posledni dobu z tech lepsich pocinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 (upraveno) Bavorákama byli pochopitelně míněni rodáci z "Bavarie" (jimž byl dotyčný model Hublot dedikován), ne povozy z Mnichova Upraveno 19. října 2017 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Hmm, to vypada jako nekompromisni zalesacky chrona, Jirka by mel radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Radek124: Ach so, už tomu chápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Nebýt na tom infantilním řemenu, tak to jsou zatím nejlepší hodinky, které jsem od nich viděl. Ale chápu, že ten řemen tam být musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mitak Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Já bych teda potřeboval hlavně ten samotný řemen, aby mi šel ke koženým kraťasům s padacím mostem. Nerozumíte módě, jugend :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Ten Oktoberfest na tobě koukám nechal následky - ale je fakt že k výšivkám s jelenama se těžko vybírají vkusně padnoucí hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mitak Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Když se naseru, tak na příští Rolex/PAM sraz příjdu jódlujíc :-)Mimochodem posledně, když jsem to měl na sobě, tak jsem si stylově vzal B-Uhr :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermi Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Niečo pre Rakúsko Štajermamart,Tyróóól. Odoslané z SM-T813 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Hublot Wurst edition hadr tvl!! to je zas přešlap. Ale nějakej magor si je na Oktoberfest určitě koupí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se