Tenglis Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Pravda svatouci, u těchto hodinek je dobře úplně vsechno včetně celé té legendy kolem. bohužel se na ně začala vztahovat tzv. "TGV tax", tedy nárůst ceny v důsledku nadšene recenze na The Urban Gentry YT kanálu :-) Na chronu24 jsou jedny v ideálním provedení a pěkném stavu z NL za pěkných 31K, přemýšlím nad tím, ale přijde mi to až nějaké podezrele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Pole s Constellation 168. jsou super Genta dvojka. Oboje jsem měl, bohužel na mé ruce vypadají jako dětské hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Pole s Constellation 168. jsou super Genta dvojka. Oboje jsem měl, bohužel na mé ruce vypadají jako dětské hodinky. a kolik máš obvod zápěstí? nějaké fotky z té doby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Někde zašantročenou možná, ale spíš hodinek samotných, fotit si vlastní ruku mi připadá dementní. Omegy mají průměr 34 a mám ruku kolem 21cm, podle toho v jaké fázi vyžranosti se zrovna nacházím. Nejsem úplně oblekoidní typ, takže to nešlo. Ještě je mi líto seamasterů se šedo-modrým sunburstem, taky nenositelné. Všechny tyto malé mrchy jsem pustil, nebo dal své drahé, na jejíž ruce to vypadá normálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se